Şimdi Ara

4790k islemci puan az veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi z97 gaming 7 anakartim vardi 5 ay kullandim hersey normaldi windows 7 puan dizininde aldigi puan 7.9 idi , sonra anakart problem cikardi urunum degisti ayni urunden kalmadigi icin z97a gaming7 verdiler ikisi biraz farkli birbirinden herneyse formattan sonra aldigim sonuc, islemci puani 5.0 verio anlamadim bir turlu bu sorun neyden kaynakli olabilir yardimci olurmusunuz.

Not:3kere format attim sonuc ayni ve bios guncelleme yaptim yine ayni

• Allah başka dert vermesin.
  • Bikac basit benchmark programi ile dene, cpu z nin son surumunde basit bi uygulama var ona bak sonuc ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Bikac basit benchmark programi ile dene, cpu z nin son surumunde basit bi uygulama var ona bak sonuc ne

Cpu z den nerden bakicam ona indirdimde goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu-z'de Bench adli bir sekme var oradan yapabilirsiniz ayrica windows 7 puanlarina cok kafanizi takmayin :)

• Hocam 1.73 yani son versiyonu indirdiyseniz üstteki sekmelerden bench kısmına girip oradan testi yapabilirsin, aşağıdaki resimde işaretledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 22 Ağustos 2015; 23:13:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu arkadaş üreten sizin kadar kurcalamıyor ne yapacaksınız windows un saçma sapan puanlamasını. 2 verse ne olur 10 verse ne olur kapı i7 4790k işlemciniz var kullanın keyif alın. şu zengin halimiz ile halen dua core ile yaşıyoruz insanı zorla masrafa sokarsınız. şeytan diyor git al 10 bin tl aslan gibi bilgisayar sonrada hanımla uğraş dur. zihniyet çok önemli i7 4790k aldınız tamam ama neden ? ne kadar kullanıyor ne kadar faydalanıyorsunuz. yanlış anlamayın ALLAHA şükür geliri iyi biriyim ama hayatta o meblağlara bilgisayar filan almazdım. bazen merak ediyorum insanlar bu kadar para veriyor acaba bu neyin yarışı, neyin rekabeti. alın i3 kullanın aslanlar gibi.

• Dogrumu yaptim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constanzia -- 22 Ağustos 2015; 23:45:44 >
  • fena dusuk cikmis puan 1400-1500'e 6500 gibi bir sey cikmasi lazimdi.anakart islemci uyumsuzlugu gibi bir sey olmus anakarti bir daha degistir bence ya da islemciyi gonder normal degil durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

fena dusuk cikmis puan 1400-1500'e 6500 gibi bir sey cikmasi lazimdi.anakart islemci uyumsuzlugu gibi bir sey olmus anakarti bir daha degistir bence ya da islemciyi gonder normal degil durum.

Bunlarda degerler

4790k islemci puan az veriyor 4790k islemci puan az veriyor

• Anakartının biosuna gir default ayarları yükle diyip kaydedip çık bakalım belki yanlışlıkla ayarları kurcalamış olabilirsin, anakartta herşey defaultta iken de bu sonuçları alıyorsan anakartını değiştir dostum
  • Sogutucu dogru oturmadiysa sicakliktanda yapiyor olabilir bir ihtimal biosuda sifirlayin lutfen eger duzelmezse urunu tekrar garantiye gonderin...

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Sogutucu dogru oturmadiysa sicakliktanda yapiyor olabilir bir ihtimal biosuda sifirlayin lutfen eger duzelmezse urunu tekrar garantiye gonderin...

Sogutucuyu kontrol ettim sikinti yok,bios uptade ve biosu sifirlama yaptim sonuç ayni , buyuk ihtimal anakartta sorun var cunku bundan once kullandigim z97 msi gaming7 de 7.9 aliodum, anakart degisti sorun cikmisti bu a serisi bundan dolayi olabilirmi acaba yoksa elimdekimi sorunlu acaba z97a gaming7 kullandigim onceki z97 gaming 7 idi

• Islemciyi anakarttan sokup pinlerine bakarmisin egik olan var mi?

Anakart arizali tabiki bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 23 Ağustos 2015; 3:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Islemciyi anakarttan sokup pinlerine bakarmisin egik olan var mi?

Anakart arizali tabiki bu arada

Herhangi bi egrilik yok anakarttaki pinlerde kontrol ettim ne yaptiysam cozum bulamadim format,bios uptade,bios default hicbiri ise yaramadi 5.0 gelio hala bazi arladaslar degerlere bakma dio da alakasi yok o degerler performansi olcio bu arada anakarti servise verecez galiba cozum bulamadim cunku

• Malesef sana servis yolu gorunuyor degerler onemli cpuzdaki puan cok dusuk w7 derecelendirmeside onemli 7.9 nerde 5.0 nerde yani

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

yahu arkadaş üreten sizin kadar kurcalamıyor ne yapacaksınız windows un saçma sapan puanlamasını. 2 verse ne olur 10 verse ne olur kapı i7 4790k işlemciniz var kullanın keyif alın. şu zengin halimiz ile halen dua core ile yaşıyoruz insanı zorla masrafa sokarsınız. şeytan diyor git al 10 bin tl aslan gibi bilgisayar sonrada hanımla uğraş dur. zihniyet çok önemli i7 4790k aldınız tamam ama neden ? ne kadar kullanıyor ne kadar faydalanıyorsunuz. yanlış anlamayın ALLAHA şükür geliri iyi biriyim ama hayatta o meblağlara bilgisayar filan almazdım. bazen merak ediyorum insanlar bu kadar para veriyor acaba bu neyin yarışı, neyin rekabeti. alın i3 kullanın aslanlar gibi.

OOO agam gelmiş formumuzu şenlendirmiş. ağam marabaların hazır bekliyoruz zenginliğinden biraz daha bahset.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyin

quote:

yahu arkadaş üreten sizin kadar kurcalamıyor ne yapacaksınız windows un saçma sapan puanlamasını. 2 verse ne olur 10 verse ne olur kapı i7 4790k işlemciniz var kullanın keyif alın. şu zengin halimiz ile halen dua core ile yaşıyoruz insanı zorla masrafa sokarsınız. şeytan diyor git al 10 bin tl aslan gibi bilgisayar sonrada hanımla uğraş dur. zihniyet çok önemli i7 4790k aldınız tamam ama neden ? ne kadar kullanıyor ne kadar faydalanıyorsunuz. yanlış anlamayın ALLAHA şükür geliri iyi biriyim ama hayatta o meblağlara bilgisayar filan almazdım. bazen merak ediyorum insanlar bu kadar para veriyor acaba bu neyin yarışı, neyin rekabeti. alın i3 kullanın aslanlar gibi.

OOO agam gelmiş formumuzu şenlendirmiş. ağam marabaların hazır bekliyoruz zenginliğinden biraz daha bahset.

bir saçmalamak var birde saçmalamanın fevkine ulaşmak var sizinkisi hepsinin nirvanası. maddi durumum seni alakadar etmez çeneni yorma bu duruma gevezelikle gelmedim sana da tavsiye etmem işe yaramıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyin

quote:

bir saçmalamak var birde saçmalamanın fevkine ulaşmak var sizinkisi hepsinin nirvanası. maddi durumum seni alakadar etmez çeneni yorma bu duruma gevezelikle gelmedim sana da tavsiye etmem işe yaramıyor.

evet bizde tam olarak bunu diyoruz senin zenginliğin bizi alakadar etmez. neden anlatıyorsun bunu bize.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.