Şimdi Ara

47LA660S (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    şimdi Kliksa LG TV lerde 3 ay HD Digitürk Hediye veriyor
    ve ben şu iki TV arasında kararsız kaldım, LÜTFEN bilgili arkadaşlar yorum ve tavsiyelerde bulunabilirler mi.
    LG 47LA660S ve
    PHILIPS 40PFL8007K/12
    PHILIPS 40PFL8007K/12 ==> 1949TL - 150TL (çip para) - 68,215TL (avantajix) = 1.730.785 Liraya geliyor vede
    LG 47LA660S ==> 2499TL - 150TL (çip para) - 200TL (promo kodu) - 80,465TL (avantajix) = 2.068.535 Liraya geliyor +
    LG 3 aylık HD Digiturk hediye veriyor. Şimdi TV lerden fazla anlamam ama bildiğim kadarı ile philips görüntüde daha iyi
    ve fiyat daha cazip ama LG hem boyut olarak hemde hediyeler artı SMART daha iyi diye duydum.
    Bir karşılaştırma yapabilen veya site olsa daha makbule geçer,
    Sizlerin değerli yorumlarınıza ve tavsiyelere ACİLEN ihtiyacım var
    Teşekkürler

• Yeni guncelleme geldi ne fark ediyoe.bu guncelleme nryi degistiriyor veya duzeltiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu gün gittigidiyordan satın aldım .uzun araştırmalar sonucunda 2199 tl +100 word puan toplamda 2099 tl ye geldi alan arkadaşlar ın dediği aracı firma kliksa faturalı geliyomuş satıcı kliksadan alıp son kullanıcıya gönderi yapıyor..alacak arkadaşlara tavsiye ederim fiyat olarak dışarıya göre 300 tl gibi bir karlılık oldu.. saygılarımla...
  • hocam güncelleme sürümün nedir. ben tv den kontrol ettigimde 04.00.13 sürümü çıkıyor. lg nin sitesinden bakıyorum Software_File(Version_04.04.05).zip böyle bir sürüm var. acaba hangisi en son bilemedim. bilen diger arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

hocam güncelleme sürümün nedir. ben tv den kontrol ettigimde 04.00.13 sürümü çıkıyor. lg nin sitesinden bakıyorum Software_File(Version_04.04.05).zip böyle bir sürüm var. acaba hangisi en son bilemedim. bilen diger arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.

4.4.7 den 4.4.17 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wifi üzerinden dlna ile pc deki filmleri tv den izledigimizde ttnetin kotasından mı gidiyor. araştırdım ama pek bilgi bulamadım. nasıl oluyor?
  • arkadaşlar bende aranıza ayın 17sinde katılmış bulunmaktayım hayırlısıyla vestel 42 inch ten kurtulup lg42la660s ile hayata tekrar dönmeye çalışıyorum yalnız bir sorunum ve sorum var, yardımcı olursanız sevinirim. ben lg nin kendi sitesinden yeni bir kullanıcı adı ve şifresi aldım ama tvnin smart sayfasından faydalanabilmem için giriş yapmam gerekiyor. kullanıcı adı ve şifremi girdiğim zaman hatalı diyor bir türlü anlamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
  • enige kullanıcısına yanıt
    1.YÖNTEM
    bişeyleri yanlış giriyorsundur. dikkatli bir şekilde deneme. üyeligini lg türkiye üzerinden aldınsa pc den lg tr ye girerek giriş yapmaya çalış.üye olurken verdigin email adresine posta atıyor. gelen mailden tekrardan (Complete Registration) diyerek devam et. açılan siteden şifreni resetlet.

2.YÖNTEM
    https://www.lg.com/tr/destek/lg-destegim-giris adresine git.
    şifremi unuttum linkine tıkla.
    açılan menüye üye olurken vermiş oldugun email adresini yaz.postana bir mail gönderecek oradan devam ederek yeni şifre oluşturacaksın.
  • merhaba arkadaşlar
    Ben yaklaşık 7-8 ay araştırmadan sonra LG 47 LA 660S tv yi 10 gün önce aldım gittigidiyor dan 2199 tl +100 tl world puan.Gittigidiyordan aldım ama televizyon Kliksa dan geldi önemli olan tv nin LG Türkiye garantili olması çünkü servis ilk önce LG Türkiye garantilimi diye sordu distubüratör garantisi olduğunda ücretli kurulum yaptıkları nı söylediler bu önemli nokta ve servis kargo tv getirdikden sonra 1 saat içinde hemen gelip kurulumu yaptı bu hizmet müthişti .
    10 gündür kullanıyorum görüntü harika HD yayın olmayan kanallar bile Hd kalitesinde 3D denemedim henüz .Tv yi direk Lan kablosuyla bağladım modeme Digitürk play dan 2 haftadır Galatasaray maçlarını izledim görüntü süper donma yok hd gibi benim smart tv alma en önemli sebebimdi maç izlemek için.Smart da internet hızı bana göre iyi bir tv ye göre film izlemek istedim ama iyi film yayınlayan bir web sayfası bulamadım o özelliği tam denemeyedim bu birazda internet hızı ile alakalı.Sihirli kumanda süper birşey oturduğunuz yerden bir mouse gibi kullanıyorsunuz şu ana kadar herşey pozitif birde 47 inch çok iyi bir tercih kesinlikle büyük diye aldanmayın şimdi 42 inch almadığım için seviniyorum .Uydu yu kullanmıyorum digitürk vardı servis digitürk kartını takabilrsiniz ama bazı kanalları göstermez dedi .

• hocam çok tşkler buldum sonunda sorunu :) ben lg.com üyeliği açmışım tvdeki üyelik ise lgsmartworld üyeliğimi ne öyle bir şeymiş onuda tv üzerinden üyelik aldım sorun çözüldü, cevaplayıp haberdar ettiğiniz için çok teşekkür ederim. iyi günler.
  • enige kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Yardımcı olmaya çalıştım.. sorununu çözdügüne sevindim.
  • bu tv yı alalı 1 hafta oldu . Sanırım dıjıturk paket ve 3d fılm hedıyesı de var basvurduk ama daha bısey gelmedı bıze.
    Ben fılm ızlemek ıstıyorum fakat fılmı ındırıp flasha atıp oyle tv de ızleyebılıorm . HDMi kablom yok . bunun haricinde baska bı yol var mı ?

Bu tvnın özellikleri ne acaba ? Sımdılık bıseyını cozemedım . 3d gozluk verıldı ama . 3D film nerden bulupta denıcem yardımcı olur musunuz ?
  • 04.22.07 oldu. bir işe yarayacak mı acaba :))
  • ayrıca haberi olmayan arkadaşlar için . 4 adet ıron man gözlüğü ve bluray filmi hediyeli. ben başvuruyu yaptıktan 10 gün sonra elime ulaştı. gözlükler tv kutusundan çıkandan daha kaliteli
    Link.http://www.lg.com/tr/tvpromo
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

bu tv yı alalı 1 hafta oldu . Sanırım dıjıturk paket ve 3d fılm hedıyesı de var basvurduk ama daha bısey gelmedı bıze.
    Ben fılm ızlemek ıstıyorum fakat fılmı ındırıp flasha atıp oyle tv de ızleyebılıorm . HDMi kablom yok . bunun haricinde baska bı yol var mı ?

Bu tvnın özellikleri ne acaba ? Sımdılık bıseyını cozemedım . 3d gozluk verıldı ama . 3D film nerden bulupta denıcem yardımcı olur musunuz ?

lgcom sitesinden destek menüsüne gir.Smartshare programını bilgisayarına indir.Tv ve pc yi eşleştirdikten sonra kablosuz film izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ11

quote:

bu tv yı alalı 1 hafta oldu . Sanırım dıjıturk paket ve 3d fılm hedıyesı de var basvurduk ama daha bısey gelmedı bıze.

lgcom sitesinden destek menüsüne gir.Smartshare programını bilgisayarına indir.Tv ve pc yi eşleştirdikten sonra kablosuz film izleyebilirsin.

mesajlarnızı okudum galiba sizdede bu tv var acaba memnun kalmadığınız bi yönü varmı?

• starkan kullanıcısına yanıt
    tv den gayet memnunum hocam almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.Bence tek eksisi kanal geçişleri biraz yavaş.
  • vay canına :D körlemeye mağazada elemana kızıp kendi kafama göre direk bunu seçip sipariş vermiştim bugün demekki doğru seçmişim çok mutlu oldum şuanda arkadaşlar mağzalardaki elmanları hiç anlamıyorum yaw adamların gram bilgisiyok bilgisi olmadığı gibi'de insanı yanıltıyorlar. Almadan önce mutlaka iyi bir bilene sormanızı tavsiye ediyorum yada benim gibi Körlemeye sipariş verebilirsiniz :) ben fiyat olarak 2.400'e almak zorunda kaldım ancak askı aparatını koparttım :P gold'dan aldım çok cimriler askı aparatını koprtana kadar canım çıktı. Bunun dışında Tv'nin sadece 3d sini kullanıcam İnternet cafemde pcye bağlayıp oyun oynatmak için daha önce hiç 3d tv'im olmadı kullanmayı pek bilmiyorum artık buradan bana yardımcı olursunuz. Bukadar serüvenin ardından yine elemanlara gelicem mağazaya gidiyorsunuz dual play özelliği var diyor aç göreyim diyorum elimizde dualplay video yok ee ne boka ozman dualplay var diyorsun ne olduğunu bilseydim incelemeye gelmezdim zaten sonra tamam neyse 3d sine bakalım diyorsunuz 2d yi 3d ye çeviriyor şimdilik bu var bugün baya bi kavga tartışma yaşadım vatan'da ve gold'da neyse müdürle filan görüştük interneten video indirip açtılar ozman ikna oldum. Yarın bi gelsin bakalım 3d destekleyen oyunlar hangisi yazarsanız memnun olurum

• quote:

Aynı şekilde bize de geri dönüş olmadı.Ararlarsa paslaşalım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.