Şimdi Ara

47LA660S (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 42LA660S televizyonum geldi. Tek kelimeyle mükemmel alan pişman olmaz 3d çok iyi renkler tam olması gerektiği gibi smart menu gayet hızlı bitek interneti bazen yavaşlıyor o kadar. WiFi-Direct hızlı telefonumdan ekrana gönderdiğim video anında açılıyor. Xbox 360 taktım seri haraketler yaptım ghosting cloud hiçbirşey yok taş gibi makina tavsiye ederim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Dostum 3d film ve gözlükler olayı nedir ?

http://www.lg.com/tr/tvpromo

Burda iron man 3 ve 4 adet gozluk hediye ( 3d cinema paketi bedava) .

Evkur bana fatura kesmemiş sanırım ya dosyalarımda servis fişi ve garanti belgesi var fatura yok bu bilgilere evkurun sitesinden felan ulaşabilirmiyim acaba
  • 3d mkv leri full sidebyside olarak oynatabiliyor mu? selamlar
  • Bugün bizimde 47la660s de geldi. Çoğu kişide olan ışık sızması mevcut. Servis kurarken farkına vardım ama bunun sorun olmadığını değişim olmayacağı söyledi. Ancak iade edebilirsiniz dedi. Forumda bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi var. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Bugün bizimde 47la660s de geldi. Çoğu kişide olan ışık sızması mevcut. Servis kurarken farkına vardım ama bunun sorun olmadığını değişim olmayacağı söyledi. Ancak iade edebilirsiniz dedi. Forumda bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi var. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Işık sızması sadece gece siyah ekranda fark ediliyor normal izlerken hiç rahatsızlık verdiğini görmedim siz bilirsiniz
  • selamlar, ben de 47LA660S aldım, daha kutuyu açmadan servisi çağırmadan kutunun dışından SN ve fatura bilgilerini girerek ironman formunu doldurdum bakalım ne zaman gönderecekler.

1. bu ışık sızması dediğiniz diyelim ki karanlık sahneli korku filmi oynarken de fark ediliyor mu?
    yani boş ekranda önemli değil, bişey seyrederken rahatsız ediyor mu?
    2. kurulum yapıldığında yazılımı güncellemelimiyim yoksa problem yaşayana kadar yüklü versiyon kalsın mı?
  • merhaba. bu tv yi araştırıyordum ses konusunda subwoofer var diye gördüm bunun normal tv kanalı izlerken bir katkısı oluyor mu. hissedilir derecede bir etkisi oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

Bugün bizimde 47la660s de geldi. Çoğu kişide olan ışık sızması mevcut. Servis kurarken farkına vardım ama bunun sorun olmadığını değişim olmayacağı söyledi. Ancak iade edebilirsiniz dedi. Forumda bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi var. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Işık sızması sadece gece siyah ekranda fark ediliyor normal izlerken hiç rahatsızlık verdiğini görmedim siz bilirsiniz

Hocam 55 inch olanından alacaktım yine kafam karıştı Işık sızması renkli sahnelerde de mevcutmu. yoksa üstten alttan geçen siyah film şeritlerindemi gözüküyor ? geceleri 3d de ve normal film izlerken sıkıntı olmasın diye soruyorum :S yoksa direk plazma araştıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

quote:

quote:

Hocam 55 inch olanından alacaktım yine kafam karıştı Işık sızması renkli sahnelerde de mevcutmu. yoksa üstten alttan geçen siyah film şeritlerindemi gözüküyor ? geceleri 3d de ve normal film izlerken sıkıntı olmasın diye soruyorum :S yoksa direk plazma araştıracağım.

Sadece ekran tamamen siyah ve aksam isik kapaliyken belli oluyor ki bu butun ledlerde olabilen bir durum benim telefonda (S3) bile var

• kafaya takacak bişey değilmiş. 1 haftadır kullanıyorum. görüntüden memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider22
    ...300 tl daha vererek +3 yıl toplamda 5 yıl garanti yaptırdım...

aslında yaptırdığın bir çeşit risk sigortası, firma senden aldığı parayı komisyonunu da cepe atarak sigorta firmasına gönderiyor.

çok pahalı. ben 30.000 tl ye aldığım otomobile +2 yıl garantiyi bu rakama ekletmiştim ki bir otomobil hiçbir mekanik parçası olmayan bir elektronik aygıta göre çok daha risklidir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece ekran tamamen siyah ve aksam isik kapaliyken belli oluyor ki bu butun ledlerde olabilen bir durum benim telefonda (S3) bile var

benimkinde (iphone 5) yok...

ama kafaya takılacak birşey olmadığına katılıyorum. kim simsiyah bir ekran seyreder ki? filmlerde seyrek olan bir durum. ancak mesela bir pitch black gibi sürekli karanlık ortamda geçen bir filmde rahatsız edici olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 19 Ocak 2014; 12:00:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

quote:

quote:

benimkinde (iphone 5) yok...

Ekranlarımız farklı çünkü

• 47LA660S yi 2100 liraya alanlar olmuş, şimdi 2500 heryerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

47LA660S yi 2100 liraya alanlar olmuş, şimdi 2500 heryerde.

Evet maalesef öyle 1 hafta önce vatanda 2200 liraydı biraz araştırayım dedim almadım, bugün almaya niyetlendiğimde de her yerde 2499 hepsi anlaşmış sanki.
  • Ucuz kapattık seneyi 2100 den alarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

quote:

Evet maalesef öyle 1 hafta önce vatanda 2200 liraydı biraz araştırayım dedim almadım, bugün almaya niyetlendiğimde de her yerde 2499 hepsi anlaşmış sanki.

Kur artislarini yansitmislar sanirim. Ama 2014 modeller gelecek dusmeli artik.

• quote:

İstanbul bilisim 2400 + sifirkargo

• Dün vatandan aldım 2300 tl 47LA660S hediyeler: lg kamera, hdmi kablo, 16gb usb, akim korumali priz. Sanırım uygun oldu hediyelerle?????

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanefe

Dün vatandan aldım 2300 tl 47LA660S hediyeler: lg kamera, hdmi kablo, 16gb usb, akim korumali priz. Sanırım uygun oldu hediyelerle?????

Hocam 47LA660S mi aldınız acaba 2300 tlye? Nerden aldınız acaba her yerde bakıyorum 2500 TL den aşağıya fiyat yok?

Cevaplayabilicek birisi varsa çok sevinirim ona göre direk gidip alacağım vatandan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkonotyk -- 19 Ocak 2014; 19:25:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.