Astra K mı yoksa Leon mu?
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere 2 araç arasında kaldım 500bin civarı bütçem var.
2016~17 Astra K Dynamic 1.6 Dizel Otomatik
2016~2017 Leon FR 1.4 Tsi Benzin Manuel
Bu iki araç kabaca aynı fiyata denk geliyor. Dış görünüş olarak 2side hoşuma gidiyor açıkçası. Vazgeçemeyeceğim bir şartım yok ama genel olarak otomatik ve sunroof istiyorum.
Bu iki araç arasındayım. Bildiğiniz kronik veya büyük problem yaratacak sorunlar var mıdır? Tavsiyeleriniz önerileriniz neler? Gözden kaçırdığım daha iyi bir model yada paket var mıdır?
1 modemde 2 farklı ip kullanımı
Merhaba arkadaşlar Asus AC51 modemim var. Online bir oyun oynuyorum. Kendi internetimin yanı sıra hemen üst kattaki kuzenimin internetini kendi modemim üzerinden bilgisayarıma aktarabilir miyim?
Oynadığım oyunda VINN tarzı cihazlarla aynı işi yapan insanlar var. Bind ip tekniğiyle istediğim bağlantıyı kurabiliyorlar. Bende aynen bind ip tekniğiyle bağlantı yapmak istiyorum.
Modemimde 2 farklı kanal var biri 2.4 biri 5gz. 5gz olanı kullanmıyorum. Onunla kuzenimin modeminden ip alsam ethernet üzerinden bilgisayarıma aktara bilir miyim?
İnternette iyi bir usb wifi aparatı 250tl den başlıyor. Maliyeti düşürmek ve stabilite almak adına böyle birşey düşündüm mümkün müdür?
Kısa süreli araç tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Nişanlım ile temmuz ayında düğünümüz var. Kenarda paramız olmasına rağmen ne olur ne olmaz mantığı ile bir miktar para bırakmak istiyoruz. Düğün sonrası Yeni CLA alacağız.
Fakat 2 sene önce sağa sola gezmek için aldığımız i10 bu süreçte ufak kalıyor. Bu 3-4 aylık süreç için düğün sonrası elden kolay çıkarabileceğimiz 280bin tl'ye kadar bir araç bakıyoruz.
Baktığımız aracın donanımlı olmasını istiyoruz. 4 aylık bir süreçte olsa artı katacak özellikleri bizim için önemli.
Baktığımız bir kaç araç var fakat 3. bir görüş ihtiyacı dolayısı ile sizin tavsiyelerini bekliyoruz. Elden kolay çıkarabileceğimiz çok değer kaybetmeyecek bi araç olması en önemli husus.
Siz olsanız neler alırdınız? Neden alırdınız? Şimdiden katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
FPS Limitleme sorunu
|
Farklı konum sorunu [Çözüldü]
|
iOS 11.1.1 iPhone X JAİLBREAKLENDİ !!
|
Bu akşam aldığım hayat dersi..
|
Amazon Türkiye'ye Resmi Olarak Giriş Yaptı !!
|
DGS Bölüm seçimi hk.
|
Amazon RMA Sorunu Çözümü
|
İlgi Alanları: Arabalar, Fotoğraf, Teknoloji
Intel I7 7700K | MSI Z270 Gaming M7 | Corsair Vengeance 2x8 16GB Red Led Ram | Corsair Spec-Alpha MSI RTX 3060ti Gaming X Trio | OCZ Trion 120gb SSD | Cooler Master ML240 L Huawei Mate 20 Pro Twillight | Iphone 6s 16gb SpaceGrey | Ipad Air 16gb SpaceGrey | Canon Eos 650d 18-135mm IS STM *** MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ***
|
Intel I7 7700K | MSI Z270 Gaming M7 | Corsair Vengeance 2x8 16GB Red Led Ram | Corsair Spec-Alpha MSI RTX 3060ti Gaming X Trio | OCZ Trion 120gb SSD | Cooler Master ML240 L Huawei Mate 20 Pro Twillight |
Iphone 6s 16gb SpaceGrey | Ipad Air 16gb SpaceGrey | Canon Eos 650d 18-135mm IS STM *** MUSTAFA KEMAL ATATÜRK *** |
Ne Mutlu Türk'üm Diyene ! |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 626
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 6.871 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 480 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic