Şimdi Ara

47LA660S (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: truntola

teknosa da yeni bir kampanyası var

2999tl ses sistemi ile birlikte
    http://www.teknosa.com/urunler/119961494/lg-47la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-lg-bh673?term=47la660s

teknosa'dan bu tip işte Xbox , tv altlığı, ses sistemi ..vb beraber almayın derim keza ürünün kendi fiyatı 2400 tl ise o ses sistemi 600 tl miymiş yoksa 300 tl'ye başka bir sitede bulabilir misiniz ?yani bu tip ikili , armağanlı ..vb setlerden uzak durmanızı bütçeniz açısından öneririm...

2 hafta evvel xbox 360 + la620 serisinde de böle olmuştu ..Tv 2000 küsür tl , xbox 400 tl .ürünün 2800 tl'den satıyorlardı ..bilmem anlatabiliyor muyum.Hediye çeki ..vb olaylarına da çok girmemek lazim keza 1000 altı için zaten kullanamayacaksınız , ürünün toplam fiyatından ..vb de düşmeyecekler ki internet siteleri dışında da herhangibir teknosa mağazısında da kullanamayacaksınız ..Benim önerim Kliksayi incelemek daha mantıklı olabilir .

3000 tl ye 47la660s + xbox lı olanı aldım.
    Tv en ucuz bilmediğim sitelerde 2400 tl civarı idi (kliksada 2600 ) 300 tl hediye çeki aldım. ve birde Xbox hediyesi Fiyatını bilmiyorum ama uygun geldiği için aldım. sizce nasıl ? ben karlı olduğunu düşünerek aldım tek sorun world kampanyasını kacırdım. 100 tl puan veriyodu onu kacırdım.

• Merhaba, bende takip ediyorum. güncel indirimlerden haberi olan iletirse sevinirim.
  • lider22 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı tv den almayı düşünüyoruz bizde.
    tv yi ses ve elle kontrol edebiliyormuyuz ?
  • Merhaba arkadaşlar ;
    LG 47LA660S model led tv yi Bodrum Vatan bilgisayardan 6 gün evvel satın aldım.Tv kurulumu yapıldı ve kullanmaya başladım.Dsmart ve Digiturk uydu alıcıları kullandığım için görüntülerde bir sıkıntı yaşamadım.Smart performansı gayet iyi internetden izlediğim videolar gayet akıcı ve güzeldi.3D performansı çok hoşuma gitti ve gözlerim hiç yorulmadan netden bir çok video seyrettim.Flash disk den mkv,mp4 dosyalarını sorunsuz oynattı ve alt yazı problemsizdi.Ayrıca alt yazı ayarları da gayet başarılıydı.Dizi sitelerinden tam ekran dizi seyredebildim ama çok uzun süre denemedim.
    Benim tv de problem hd maç yayınlarında kendini gösterdi.Kameranın sağa veya sola geçişlerinde dikey şekilde gölgelenme bariz bir şekilde ortaya çıktı.
    Bu konu hakkında gelen servis bir sorun olmadığını belirtti.Bende Vatan bilgisayara giderek problemimi ilettim.Bu akşam getirin yenisiyle değiştirelim dediler.Gayet ilgili tavırları hoşuma gitti.Umarım yeni verilecek tv de de aynı problemi yaşamam.

Bu problemin haricinde tv yi çok beğendim.Dikey gölgelenme olmadığı takdirde bu modeli gayet rahatlıkla tavsiye edebilirim.Saygılar..

• Arkadaşlar 42" ve 47LA660S ,gittigidiyor da + World kart 100 puan ile indirimde .Ben farklı bir kartla bugün 47 sini 2200Tl ye aldım. .World ile alan 2100Tlye alacak takip edenlere duyurulur iyi fiyat,umarım hayırlı bir alışveriş olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frh77 -- 7 Eylül 2013; 3:05:14 >
  • Arkadaşlar LG LA 660 S TV me şu an PC de kullandığım 1 TB harici hard diski taksam biçimlendirme falan yaparmı kendi kendine ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: frh77

Arkadaşlar 42" ve 47LA660S ,gittigidiyor da + World kart 100 puan ile indirimde .Ben farklı bir kartla bugün 47 sini 2200Tl ye aldım. .World ile alan 2100Tlye alacak takip edenlere duyurulur iyi fiyat,umarım hayırlı bir alışveriş olur...

Bende gördüm. Fakat burada DVB S demişler bu nedir anlamadım. diğerlerinde böyle bir bilgi . Tüm sitelerdekiler stabdart gibi bu DVBS de dahili uydu alaıcı yokmu acaba. Bir de bu satıcı gitti gidiyor a yeni üye olmuş nedir. Varmı bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuksan

quote:

Orijinalden alıntı: frh77

Arkadaşlar 42" ve 47LA660S ,gittigidiyor da + World kart 100 puan ile indirimde .Ben farklı bir kartla bugün 47 sini 2200Tl ye aldım. .World ile alan 2100Tlye alacak takip edenlere duyurulur iyi fiyat,umarım hayırlı bir alışveriş olur...

Bende gördüm. Fakat burada DVB S demişler bu nedir anlamadım. diğerlerinde böyle bir bilgi . Tüm sitelerdekiler stabdart gibi bu DVBS de dahili uydu alaıcı yokmu acaba. Bir de bu satıcı gitti gidiyor a yeni üye olmuş nedir. Varmı bilgisi olan ?

http://forum.donanimhaber.com/m_80833211/tm.htm

• insanların para hırsı bizi tedirgin ediyor di mi :) uydu alıcısı vasat zaten olmasa da olur tek sorun o olsun da...
  • ayrıca satıcı da hep 7 adet var diyor.. toplam 47 ve 42" inç olarak iki günde 210 adet satmış çarp 2000TL ile 420.000TL paramız havuzda kıçı kırık tv sözüm ona :) yarım trilyonluk abim benim güvenilmez miii :)
  • arkadaşlar lg la serisi alacaklara uyarıdır bu tvlerle netteki sitelerden film seyredemezsiniz ... gidin başka tv alın
    sorunun çözümü için lg turkiye koreye yazacakmış da koredekiler bunu değerlendirecekmiş..

şu da bu uyarının biraz daha ayrıntılısıdır

http://forum.donanimhaber.com/m_80982126/tm.htm
  • Eveet garanti fatura eksiksizksiz olarak teslim aldım gönderen kliksa bu fiyata böyle bir tv almak gayet cazip sağolsunlar yarın da gelip kurulumu yapacaklarmış.Alan herkese hayırlı olsun:) Ufak tefek yöntemlerle sitelerden film de izleniyor çözümsüz değil ancak zaten film dediğin blueray izlenir sitelerden düşük kalitede film izlemek bana hiç uymadı kim ne severse onu yapsın/alsın ...Kısaca alışveriş yapılan satıcı güvenilir ve f/p olarak uygun ürün.
  • ARKADAŞLAR BEN DE ZORLA DA OLSA GÜVENMEYEREK DE OLSA FİYATI TEKNOSADAN 400 TL DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN teknomina isimli BİR İNTERNET SİTESİNDEN 47LA660S SERİSİ TELEVİZYONU ALMIŞ BULUNMAKTAYIM.ŞUAN FATURASI İLE BİRLİKTE SALONUMDA YATIYOR.YARIN GELİP KURULUMUNU YAPACAKLAR. AYRINTILI KUTU İÇERİĞİNİ KURULUMUNU VE İZLENİMLERİMİ FOTOĞRAFLARLA BURDA PAYLAŞACAĞIM. BU ARADA TV. KARGO ÜCRETSİZ OLARAK 2420 TL'YE GELDİ.BEN 5 EYLÜLDE ALMIŞTIM.BUGÜN İSE FİYATI 2456 TL OLMUŞ.
  • benim mesajlara cvp vermiyor DURUM: Satıcıdan ürünün kargo bilgilerini girmesi bekleniyor. Kargo ve ürün hakkındaki sorunlarınız için satıcıya ulaşabilirsiniz.
    Sıfır Risk Sistemi' ne göre : 11/09/2013 21:08:06 tarihine kadar, satıcının, ürünü kargolama süresi bulunmaktadır.
  • Bana gün içinde ürününüz faturalandırılmıştır diye mesaj geldi kliksa dan..bugün yarın gönderilir diye düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah.
  • ürünüm dün geldi bugün kurulumu yapılacak.
  • bende kampanyadan 47la660s aldım anca gece karanlıkta siyah ekranda ışık sızması olduğunu fark ettim bu ışık sızmasının zararı varmı ileriye önük henuz 1 ayını doldurmadı iade etsemmi ? resimlere bakıp yorum yaparsanız sevinirim gerçi resimlerde gözle görünenden daha fazla ışık sızması varmış gibi gözüküyor iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy_16 -- 21 Eylül 2013; 9:49:55 >

• bende sizler gibi araştırmalarım sonucu bu tvye karar verdim şuan mediamarktte 2.399 10 gün daha bekleyip alcam inş şansıma yükselme olmaz
  • 1 hafta önce her yerde 2399 TL olan ürün şuan 2800 lerde ilk defa böyle bir şey görüyorum..tamda alacaktım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.