Şimdi Ara

47LA660S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar, biz de bu ürünü aldık. Acaba üç boyutlu film, belgesel vs. edinebileceğim yer biliyor musunuz ? Biliyorsanız mesaj kutuma yazabilirsiniz. İyi günler.
  • Arkadaşlar bende 3 gun once La660s sipariş ettim kurulumu yapıldı tv gerçekten cok iyi gerek smart gerek 3D özellikleriyle ses sistemi muazzam çok çok az bir ışık sızması oldu belki benım sansımadır degıstırmek ısdemedım sonucda gelecek urun daha kötü olabilir kanal geçisleri 1.5 2 sanıye suruyor ama harıcı uydu taktıgınızda sorun ortadan kalkıyor teknosadan 2400 tl ye aldım merak edenler için soruları cevaplamaya hazırım
  • LA serisi LM'den daha mı üstün oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfbekir kullanıcısına yanıt
    la serisi daha parlak yeni
    lm serisi daha mat eski seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 27 Eylül 2013; 4:55:46 >
  • gfbekir kullanıcısına yanıt
    LM 2012 serisi
    LA 2013 serisi
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar merak ettiğim birşey var.

LG 47 LA 660S e kablosuz olarak bilgisayarımızı bağlayabiliyor muyuz?

yani kablosuz olarak bilgisayarımızı hdmi dan bağlıyor gibi bağlayabiliyor muyuz?

pek bilgim yok o yüzden soruyorum, bilenlerden yanıtları bekliyorum.
  • Merhabalar cihazı dün aldım bugun geldi muhtemelen yarın kurulur diye tahmin ediyorum.

İncelediğimde laptopumda widi özelliği olmadığını gördüm, telefondan allsharecast ile keran görüntüsü kablosuz atabiliyoruma ama bilgisayardan hdmi olmadan sıkıntısız bi şekilde atmanın harici bi yöntemi var mıdır?
    dlna de büyük filmlerde takılma/bekleme yaptığını duydum öneriniz var mı?
  • merhaba arkadaşlar bende bu tv'den almayı düşünüyorum.http://www.kliksa.com/urun/lg-47la660s-dvb-s-3d-full-hd-smart-led-lcd-tv-/901785463?ref=akakce&v=0.27.3 bu fiyat uygunmudur. bu site güvenilirmidir?
  • herkese selam. bir sorum olacaktı. teledünya digitürk vs kart almadan, dahili uydu alici ile normal kutudakiler gibi yayın izleyebiliyor muyuz. neden soruyorum cunku CI modulu yok diye uyarı aliyorum sürekli. normal kanal d atv falan izlemek istiyorum sd yayın.
  • Bu modelde pvr ozelligi varmi yada servis aciyormus erhalde bu sekilde yapan varmi ona gore alacagim bilgisi olan yazarsa sevinirim

• frtn F kullanıcısına yanıt
    pvr ne demek bilmiyorum ama, bu ntv trt deki maçları falan şifre giriyomu diye sorarsan servise sordum yok ondan yapılmıyo buna dedi, ama enteresan bi şekilde trt spor a şifre girerken aynı maçın trt hd dekine şifre girmiyor ntvspor hep şifreli deyişik.
    bide bu CI modulü nedir ne işe yarar?
  • modeller adamın kafasını bulandırmaktan başka işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

modeller adamın kafasını bulandırmaktan başka işe yaramıyor

Aynı zamanda hep üstü çıktığı için aldığın bir ay sonra eski oluyor . Buda sinir bozucu oluyor
  • bende 47LA660 MODELİ VAR 1 BUÇUK AY ÖNCE ALMIŞTIM,KANALDAN KANALA GEÇERKEN SİYAHLAŞAN EKRANDA KENARDA KÖŞELERDE IŞIK SÜZMELERİ VAR PANELDE,YADA KARANLIKDA SEYRET FARKEDERSİN,BELKİ SENİN ÜRÜNÜNDE YOKTUR,SANA ZAHMET OLUCAK BAKIP PAYLAŞIRMISIN BENİMLE
  • gibom26 G kullanıcısına yanıt
    bende de var dostum ışık sızması denilen olaymış ve kabul etmiyorlarmış geri o sebepten, sanırım tüm ledlerde var bu durum.

Benim sorum ise, 3d altyazılar hakkında .srt lerde sorun yaşıyorum, sabit konudaki 3d subtitler mı ne onla denediklerimde olmadı, siz nasıl oynatıyorsunuz?
  • Arkadaşlar başıma gelen bir olayı paylaşayım ki sizde dikkatli olursunuz.1 TB Seagate harici belleğim vardı ağzına dar doluydu işte filmdir oyundur fotoğraftır... Geçende tv ye bağlayıp film izledik.Filmin yarısında attı aniden.Çıkarıp PC ye taktığımızda bip bip sesler geldi kafa atma problemi yani fiziksel bir bozulma olmuş.HDD nin garantiisi de yeni bitmişti.İçindeki bilgiler ful gitti. Bence bu tv ye yüksek kapasiteli bir flaş takmaktan kaçının belki sizinkiler bozulmaz ama bende şans yok galiba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibom26

bende 47LA660 MODELİ VAR 1 BUÇUK AY ÖNCE ALMIŞTIM,KANALDAN KANALA GEÇERKEN SİYAHLAŞAN EKRANDA KENARDA KÖŞELERDE IŞIK SÜZMELERİ VAR PANELDE,YADA KARANLIKDA SEYRET FARKEDERSİN,BELKİ SENİN ÜRÜNÜNDE YOKTUR,SANA ZAHMET OLUCAK BAKIP PAYLAŞIRMISIN BENİMLE

Bunun bir oranı var, diğer konuya da yazmıştım. Servis gelip inceledi ve cihazı alıp götürdüler. 3 iş günü sonrasında değişim belgesi verildi tarafıma. Ama bende sol tarafta baskın bir şekilde oluşuyordu. Biraz daha az olsaydı hiç iade ile uğraşmazdım.
  • slm arkadaşlar bende bu tvyi kullanıyorum bir soru soracaktim kanallari nasıl düzenliyoruz ayarlardan girdiğimde program düzenlemeye girdip yerini değiştirmek istediğim iki kanalı seçiyorum yukarida düzenle fonksiyonunu çalıştırın diyor ama onu bir türlü bulamadım ekranın altındada mavi kaydir diye bir yer var sanırım oradan oluyor ama o kısım aktif değil bilen biri yazabilirmi kanalların yerlerini nasıl değiştiriyoruz
  • Değiştikten sonra yeni aldığım ürün eskisinden de kötü. Lg marka Led tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.