Şimdi Ara

47LE8500,46C750,46GW20,46C7000,46EX710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmlarım sonucu bu tv ler arasında kaldım.tv yi her türlü film izlemek,internet ve çoğunlukla sd yayın izlemek için tercihim.belki kısa süre sonra teledünya ya giriş yapabilirm.fiyatlar hemen hemen aynı.sizlerden ricam görüntü,sağlamlık ve ses aklitesi olarak hangisini tercih edyim.şimdiden herkese teşk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyist
    arkadaşlar uzun araştırmlarım sonucu bu tv ler arasında kaldım.tv yi her türlü film izlemek,internet ve çoğunlukla sd yayın izlemek için tercihim.belki kısa süre sonra teledünya ya giriş yapabilirm.fiyatlar hemen hemen aynı.sizlerden ricam görüntü,sağlamlık ve ses aklitesi olarak hangisini tercih edyim.şimdiden herkese teşk ederim.

Hocam yanlış anlama ama 5 model arasında kalınmaz bence çünkü hepsinin illa ki farklı özellikleri vardır ve kafan çok karışır ben senin yerinde olsam bu adedi 2 ye indirger ve sorumu öyle sorardım.Şimdi her kafadan bir ses çıkar herkes kendi tvsini över kafan iyice allak bullak olur tabi bu benim görüşüm.

• teşk ederim kafkasbeyi,elekteronik hiç anlamadığım bir konu olduğu için böyle yazmak durumunda kaldım.dediğinizi yapıp ikiye indirmeye çalışaym.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.