Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H5203 Açma Kapama düğmesi yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG UE48H5203 48''122 CM FHD SMART LED TV sadece kumandadan mı açılıp kapatılıyor. Tv'nin üzerinde bulamadım. Yada bakar körüm. :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung UE48H5203 Televizyonunun Açma/Kapama Düğmesi Hakkında Bilgiler

Samsung UE48H5203 Televizyonunun açma/kapama düğmesi, televizyonun ön panelinde bulunmamaktadır. Bunun yerine, açma/kapama işlemi uzaktan kumanda kullanılarak gerçekleştirilir.

Uzaktan kumandayı kaybettiyseniz veya arızalıysa, televizyonunuzu aşağıdaki yöntemleri kullanarak manuel olarak açabilirsiniz:

• Kumandasız Açma: Televizyonun arka panelinde bulunan küçük bir delik bulunmaktadır. Bir kalem veya ataş gibi ince bir nesneyi bu deliğe yerleştirerek birkaç saniye basılı tutun. Televizyon açılacaktır.
    • Güç Düğmesi: Bazı Samsung televizyon modellerinde, arka panelde küçük bir güç düğmesi bulunur. Bu düğmeye basarak televizyonu açabilirsiniz.

Eğer televizyonunuzu manuel olarak açamıyorsanız, teknik servise başvurmanızı öneririz.

Anahtar Kelimeler:

• samsung tv açma kapama düğmesi nerede
    • samsung tv kumandasız açma
    • samsung tv güç düğmesi
    • samsung tv açma kapama düğmesi
    • samsung tv manuel açma
    • samsung smart tv açma kapama düğmesi
    • samsung smart tv kumandasız açma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Televizyonun arka kısmında sağ alt köşede olması lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Bi bakayım hemen. :)
  • Sayenizde keşfetmiş oldum. Teşekkürler

Bir sorum daha var. Hemen altında kırmızı ışık var. Standby konumununda yanan. O ışığıda yani tv nin elektrik ile olan ilişkisini kesmek için ne yapabilirim. Uzun süre kullanmadığım zamanlarda diğer tvlerimde öyle yapıyordum. Ki led tv ler daha hassas. En kötü fişi çekerim tabi o ayrı. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.