Şimdi Ara

notebook'ta ekran kapatma varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela gece download'a bıraktım. ekran eskimesin diye desktop pc'de yaptığım gibi kapatmak istiyorum.Bu yapılıyormu? MSI için soruyorum.

• evet var güç ayarlarından ayarlıorsun mesela hiç birşeye dokunmayınca 1 dakila sonra otomatik olarak kapanıyor her halde işine yarar
  • onun bir kısayol tuşu olması lazım Fn+f5 gibi mesela f tuşlarının üzerine bir bak görürsün.
  • denetim masası --> güç secenekleri --> performans ve bakım --> güç seçenekleri --> gelişmiş --> orda taşınabilir bilgisayarımın kapağını kapattıgımda diye bir secenek war onu "hiç bir şey yapma" işaretlersen monitor kapanıyo kapagı kapattında (sanırım sadece ışıgı kesiliyo ama anlamadım ben de )
  • evet sadece ışığı kapanıyor ama benim dediğimi yaparsan tamamen kapanıyor
  • Arkadaşlar MSI bu iş tuşla olmuyo ama ben ATI tray tools yapıyorum. Bu tool da ekranı kapatma olayı var ve bu olaya istediğiniz tuş kombinasyonu ile atama yapabiliyorsunuz. Mesala ben ctrl+shift+X yaptım. Bu kombinasyonu yapınca ekran direk kapanıyo Bilginize.
  • walla ben hiç bilmiyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fn+f7 yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum!

http://www.redmondpie.com/turn-off-your-notebook-lcd-with-one-click/

adresinden indirilebilen küçük, basit programla msi gt70 win7 windows 7 kullandığım laptop 'umda ekran kapatma işlemini kolaylıkla yapıyorum. Bu program için de bir Fn tuş kısayolu atadım ki artık çok kolay.
  • bunun için şu yazılımı da kullanabilirsiniz

85 kb sadece

http://cdn.redmondpie.com/downloadscenter/TurnOffLCDv101.zip
  • Güç seçeneklerine git, "Güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin" seçeneğine tıkla, ortadaki "Uyku düğmesine bastığımda:" seçeneğini "Ekranı kapat" olarak seç. Benim msi da o tuş fn F12, kombinasyonu yaptığında ekranı kapatır ama herhangi bir tuşa basınca yada mause'u oynatınca tekrar açıyor.
  • Konuyu hortlatan arkadasa tesekkurlerimi sunuyorum. Cumle efso yalniz "ekran eskimesin" bence hic acmayin laptopu acinca anakart eskiyo sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.