Şimdi Ara

47LE8500 mü yoksa 47LX6500 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berzan44

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Olur olur kampanyalar, neredeyse iki haftada bir oluyor en azından.
    Bu arada şu DTS olayına bir açıklık getireyim. Torrent seederlar torrentleri riplerken ses kodeği DTS ise genellikle AC3 yapıp seedliyorlar ancak uzantısını ses özelliklerinden değiştirmiyorlar, onlar da farkında TV lerdeki DTS sorununun çünkü. Ama DTS olsa bile uzantı çok basit bir programla AC3 yapılabiliyor zaten. Tabii ki dikkate alın bunu ama öncelikli kıstasınız bundan ziyade fiyat / performans olsun.

babacım bu dts dediğin 3d mkv filmler için mi geçerli? sorunu mumkun die biliorum sanki... kampanya ile ilgili senden haber bekliyorum üstad. bimeksi kaçırdık bosu bosuna

Vallahi şansılı günündesin, 16 Temmuz Günü (sadece 1 gün dikkat et) belli başlı Teknosalarda büyük indirimler var. Tahminimce TV lerde %18-%25 arası kampanya olur.

47LE8500 mü yoksa 47LX6500 mü?

• TEKNOSA bimekse göre pahalı hocam... bekleme moduna girelim:)
  • üstadd bugun lw5500 e mediamarkt da baktım. görüntü kalitesi güzeldi ama ekran parlıodu... işin kötüsü tasıncam ve tvyi koyacağım yerin ön tarafı cam. yani parlama sıkıntısı cekebilirim. edge led alırsan parlar full led alırsan parlamaz al sana phılıps ya da sharp dedi satıcı. prim muhabbeti wardır dıe uzak durdum. samsung d7000 inanılmaz duruyo ama çok pahalı. bi kaç yerde le8500 gördüm full led dediklerini. eski bir tv heralde ama alsak mı almasak mı?iiice kararsız kalıorum korkudan daha gidemiorum teknolojicilere.:)
  • Bir de sunu belirteyim bnm tvyi koyacagim yerin karsisinda pencerenin olmasi...yansimayi lx9500 de le8500 de yapiomus... Yardim et ustad kafayi yicem
  • Parlama yapiyor bu TV ler ona yapacak birsey yok maalesef. Plasmalarda daha da fazla bu olay. Full LED olmasının hiçbir yararı yok bu konuya. Cinema 3D TV serisinde Intelligent Sensor var, ışık yoğunluğuna göre panel parlaklığını otomatik ayarlıyor, o bir nebze yararlı olabilir bu duruma. Kökten çözüm ise koyu renk bir güneşlik tabii ki.
  • Parlamayı çözmenin en iyi yolu, evin ışık dengesini ayarlamak. Tanrı perdeyi bu yüzden yarattırdı
  • üstad 4500 ile 5500 arasında kaldım. çok da fiyat farkı yok ama normal fark ne onu da anlamadım?
  • Laptopun varsa ve TV ye bağlı tutacaksan / istediğin an hemen bağlayabileceksen LW4500 alabilirsin. Ama bunu yapamayacak durumdaysan Smart TV özelliği işine yarar, YouTube felan izleyebiliyorsun. Donanımhaber forumlarını açıp mesaj felan atabiliyorsun. Fiyat 200TL felan fark ediyor, eğer kullanmayı düşünürsen bu özellikleri değer kesinlikle.
  • techraven da anlatmış gerçi ama bu iki TV arasındaki tek fark smart tv özelliği. LW4500 LG Cinema 3D Full HD LED TV, LW5500 LG Cinema 3D Full HD LED SMART TV. Yani LW5500 kendi içerisindeki bir browserdan internete bağlanabiliyor ama LW4500 bağlanamıyor. Bu sizin için elzem bir özellikle LW5500 tavsiye ederim size. Yok ne farkeder diyorsanız LW4500 bir numaradır bence.
  • mrb
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.