Şimdi Ara

48.000 TL bütçem var. Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eski kasa istemiyorum ya, megane sürekli ilk tercih gibi. fakat su yokus kalkis muhabbeti biraz can sıkıcı. harici her şey on numara gibi.
    mesajınız için teşekkür ederim.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    sayenizde yeni bir şey de ogrenmiş oldum.

herkes megane için "Meganelar elektronik sıkıntılı olabiliyor" diyor gerçekten.

mesajiniz için teşekkür ederim. lancer biraz sert geliyor duruş olarak bana.
  • sbiersky S kullanıcısına yanıt
    araç küt olmamalı albenisi olmalı mesela clio ya da meganelarda bu albeni var.
    şehir içi iş-ev fazla bir şey yok. arada şehir dişida olabilir ama yilda 10k km zor gibi heral de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ircdpangea

Megane da elektronik olarak yaşayabileceğin sıkıntı kapı kollarındaki sensörler. Basınçlı su ile yıkamadan kaynaklı genelde bozuluyor. Çoğunlukla 2012 ve öncesi otomatik şanzımanda da egzos emisyon kontrol ettirin yazısı çıkar. Onun haricinde kapı gergilerinin ses yapması ve direksiyon/vites topuzunun hızlı aşınması da kronik bir sorundur. Ama bunlar ufak tefek şeyler, çok masraf açmaz. Sadece egzos emisyon enjektör kaynaklı ve şanzıman beyni kaynaklı olabiliyor. Alırken onlara mutlak iyi baktırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin bilgiler doğrultusunda benim tercihim hyundai i20 (2014) veya Hyundai accent era olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ircdpangea

Arkadaşımın 2013 dizel megane'ı var. Ne zaman instagramda hikaye atsa motor arıza ışığı ve airbag ışığı yanıyor ve arabası kazalı da değil

Sürücü koltuğu hareket ettirildiği zaman kafasına göre kemerden dolayı hata veriyor. Millet normalde kaza yapınca direnç attırır, arkadaşım arıza ışığı yanmasın diye direnç attırdı. o da çözüm olmadı öyle kullanıyor.

Motorda da egr miydi, enjektör müydü bi şeyler problem çıkarıyormuş. Masraflı diye elletmedi öyle biniyor.

Durduk yere bi yerleri bozulan araba benim için basite indiregenecek şeyler değil. Ben arabayı düzgün kullanıp bakıyorsam hala arıza açıyorsa kullanmamayı tercih ederim. yıllarca arıza yapmayan bir sürü japon araba var...

• hayret daha fiat bravo yazan olmamış.

1.4 tjet 120 hp
    1.6 mjet 120 hp

ikisinden birini seçebilirsin. temiz hangisi denk gelirse onu al.

1.4 tjet lpg ile uyumlu oldukça performanslı, motor, şanzıman, turbo olarak sorunsuz bir araç. dizele göre oldukça sessiz.

1.6 mjet sesli çalışır, rakiplerine göre 1lt daha fazla yakar. kullanıcılar 3.6 lt - 5 lt arası uzun yol yakıyor. motor şanzıman ve turbo olarak sorunsuzdur. tork ve rampa canavarıdır. bayılma kesilme vs olmaz. gerçi tjet de aynı şekilde. iki motorda da performans sorunu yaşamazsın.

her arabada olabilecek ufak tefek kronik sorunlar fiat bravo'da da mevcut, örneğin; klima klape arızası (çözümü artık basit 250 lira gibi rakamlara hallediliyor) blue&me modül arızası (gösterge ışığı yanıp sönüyor, kimisi tamir oluyor kimisi modül değiştiriyor 250 - 2.000 TL arası masrafı var) dynamic paket alırsan blue&me yok dolayısıyla bu sorunda yok.

Araç görünüş oldukça güzel. genel olarak herkes beğenir. tam bir f/p aracıdır. kullanıcıları araçlarına tutkundur, kolay kolay vazgeçmezler.

uzun yıllar sorunsuz bineceğin bir araçtır.

İkinci el tutulmuyor, satılmıyor laflarına kesinlikle aldırma, uygun fiyatta temiz araba 2 saat içinde satılır.

• Arkadasın dediği gibi, Fiat bravo da guzel tercih olur, üzmez

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    forum bu yüzden var. tecrübenizi paylaştiginiz için teşekkür ederim.
  • isosem19 İ kullanıcısına yanıt
    ne kadar teşekkür etsem az. cok sağolun
  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    cok teşekkür ederim alternatif öneriniz için
  • sbiersky S kullanıcısına yanıt
    katkınız için teşekkür ederim!
  • Fiesta kadın aracı bence hocam (cinsiyetini bilmiyorum ama araba bölümünde kadın kullanıcı olacağını sanmıyorum.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkes c4 demiş alma 48 bine yeni kasa c4 zor , bulursanda 1,4 benzinli easylerini bulursun gecen sene 1.6 hdi attraction bulunurdu bu sene zor . Benim düşüncem megane almanız yönünde
    boş 1.25 fiesta alıcagıma c3 exclusive alırım cam tavan üstelik dizel
  • yorumunuz için teşekkür ederim
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt
    citroen'i de aldim ihtimaller arasına, teşekkür ederim post için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Fiesta kadın aracı bence hocam (cinsiyetini bilmiyorum ama araba bölümünde kadın kullanıcı olacağını sanmıyorum.)
    Bence hyundayi da top arabası

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Ford fiesta sahibi detected

Profiline baktım harbiden fiesta varmış. Aslında sevdiğim bir model, zamanında alacaktık gittik getz aldık. Keşke fiesta alsaydık ama kullanıcısı genelde bayan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aklımı bulandırıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Ford fiesta sahibi detected

Profiline baktım harbiden fiesta varmış. Aslında sevdiğim bir model, zamanında alacaktık gittik getz aldık. Keşke fiesta alsaydık ama kullanıcısı genelde bayan.
    Facebookta fiestam.com grubu var gelip bak istersen hatta ankette yapabilirsin çoğunluğu erkektir.

Kadın arabası bana göre getz, micra, yaris gibi araclardır. Fiesta erkek aracıdır kadınlar pek tercih etmez. Kaslı ve asi bi duruşu vardır. Micra gibi şirin bücür durmaz

Arkadaşa tekrar 1.4 dizel veya benzinli fiesta öneriyorum. 1.25 motor diğer markaların 1.2 motorları gibi zayıftır ama 1.4 kendinden beklenmeyecek şekilde ataktır ve yokuş falan dinlemez 3 kişi 5 kişide binsen.. İkinci eli çok hızlıdır. Elinden 6 tane fiesta geçmiş biri olarak söylüyorum

48.000 TL bütçem var. Tavsiye

48.000 TL bütçem var. Tavsiye

Bayan aracı olan belli oluyo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Temmuz 2019; 22:41:10 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.