Arkadaşlar selam. Kullandığım araçlarda ara ara motor arıza lambası, airbag arıza lambası gibi lambalar yanıyor. Yeni model ya da eski model olması farketmiyor. Bazen kötü yakıttan, bazen kronik sorunlardan dolayı oluyor. Son zamanlarda ağırlıklı VW kullanıyorum. Bu ve diğer markalar için kullanabileceğim, fazla pahalı olmayan fakat ömür boyu güncelleme desteği alabileceğim bir cihaz önerir misiniz? Amazon Almanya’dan cihazı sipariş vereceğim. Obdeleven alayım dedim fakat pro sürümünü yıllık yenilemek gerekiyor. O yüzden çok hoşuma gitmedi. En baş ağrısız cihaz hangisi olabilir?
Teşekkürler, iyi akşamlar.
ESP Off yandı sönmüyor - VW Touran
Arkadaşlar selam.
2006 benzinli VW Touran aracım var. Dün yolda durduk yere ESP sembolü kadranda sarı yandı, ESP Off düğmesine bassam da sönmedi. Motoru aç kapa yapsam da ışık sönmüyor. Herhangi bir çukura girmedim, hava yağışlı da değildi. Dümdüz yolda kendi kendine yandı.
Elimde kontrol edebilecek bir cihaz yok. Acaba bu sorun nereden kaynaklanır? Sanırım kronik bir hataymış. Fren müşürü ve fren şarteline bakmak lazım diyen olmuş. Arka koltuktaki kablolara bakın demişler ama ben baktık kablolama göremedim. Fikri olan var mı?
Teşekkür ederim.
|
|
Cosplay hakkında
|
|
|
Seiko SSC137P Kutu Açılışı
|
Teknosa Ipod Touch 4.Nesil 8gb 399 TL
|
49431efcf5938016e4aa6d96c2fcd511E.jpg |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.728
İkinci El Bölümü Mesajları: 98
Konularının görüntülenme sayısı: 10.178 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar