Şimdi Ara

48-50 bin bütçe ile Focus Trend X mi Astra J edition mu style i30 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam genişlik ve yalitim istiyorsan bence edition astra al.

Karma 8.5 yakar. Degerli bir otomobil dinamik bi görüntüsü var hız sabitleyicisi direksyondan kumandasi falan baya güzel bir otomobil.

50.000 bütçen varsa 53.000 e 0 km leri bırakıyorlar diye duymuştum. Bence bi git görüş bayi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Valla onu bilmiyom halam kullanıyor o dikkat etmiyor,bende hep bakayım diyorum unutuyorum.

Bu arada 2012 de hb 1.6 115 bg Edition makyajlı kasayı 40 bine almıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 27 Ekim 2015; 23:54:44 >
  • İç Hacim: Astra
    LPG uyumu: Focus
    Yalıtım, Konfor: Astra
    Yol tutuş: Çok az fark ile Focus

Bunlar bilinenler ve yukardaki arkadaşların da bahsettiği şeyler ancak şu gözden kaçmış ve bence en önemlisi: Focus'ta Trend X donanımda perde hava yastıkları yok, ön ve yan var. Baz pakette Güvenlik ekipmanı kırpmak "Maliyet"ten ziyade "Açgözlülük". Hız sabitleyicisi olmazsa bir şey olmaz, kırp ama hayati önem taşıyan donanımı kırpma arkadaş!

Bu yüzden oyumu Astra'dan yana kullanıyorum...
  • güncel
  • astra j leri şu sıralar eldeki stokları bitirmek için uygun fiyata çıkarıyorlar. 1,6 cdti astrayı sıfır, arkadaş 63 e aldı. 50 peşin üstünü 12 taksitle işi bitirebilirsiniz.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    hocam zaten kredi çekmiş halimle çıkarabildiğim miktar 50 ama bir söz vardır 50 bin liran varsa 45 liralık araba al gerisini masrafına bakımına vs harca diye(2.el için konuşuyorum) 2012-2013 J benzinli edition lara bakıyorum 43 civarlarına temizleri bulunabiliyor focus ise 46 lara falan bulunuyor o yüzden bu ikisi arasında çok fena kaldım.
  • arkadaşlar şimdi inceledim 2012-13 style paket otomatik yada elite paket manuel i30 lar var. Bunlar da seçeneklere eklenebilir mi? i30 iç mekan sessizliği konforu vs olarak nasıldır ?
  • Konu güncel arkadaşlar. Kararımı astra dan yana verdim gibi ama tam emin değilim hala

• Yok mu tavsiyesi olan

• i30'u tecrübe etmedim ama Focus'u denedim.Yol tutuş olarak Astra ile çok bir farkı yok, kıl payı önde diyeyim.Onun dışındaki disiplinlerde(yalıtım,konfor,donanım)Focus'dan iyidir.

Onun dışında bu bütçeye ikinci el temiz, makyajlı 1.4T Enjoy Plus hatta Sport bakın derim.Donanım olarak oldukça iyilerdir ve motora yüklenmedikçe 1.6'dan az yakar.Bayilerle de mutlaka görüşün bu aralar Astra J'lerde büyük indirimler sözkonusu

Aklınızda kararınızla ilgili bir soru işareti varsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 1 Kasım 2015; 5:05:42 >
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    2013 sonrası leon al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.