Şimdi Ara

48-50 bin bütçe ile Focus Trend X mi Astra J edition mu style i30 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde de bir konu açmıştım. Bu seçim olayı geçtikten sonra artık arabamı değiştiriyorum kısmet olursa. Bütçem bu aracım dahil 48 50 civarları. Şu ana kadar birçok araç baktım bayilere teste gittim malum bu paralara b sınıfı oluyor genelde ibiza i20 gibi ama onlar bir türlü içime sinmedi çok dar araçlar. Bende ikinci elde temiz araç almaya yöneldim yıl eşiğim 2012 den itibaren. Bu kriterlere göre 2 araç hoşuma gidiyor biri Astra J edition diğeri Focus Trend X paket.

İstediğim özellikler içi en azından ibizaya nazaran daha geniş olsun.
    Araç içi sessizliği iyi olsun tabi bir D sınıfı kadar olmayacaktır ama yol lastik ve motor sesi minimum olsun.
    Aşırı yakmayan olsun.

Bu kriterler eşiğinde tercihim hangisi olmalı. Yada bu kriterlere ve bütçeme uygun başka önerebileceğiniz bir araç var mı?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderAdam -- 28 Ekim 2015; 14:28:06 >

• güncel
  • O paraya dizel focuslar hep sirket araci

Astra J

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin araçların ikisi de dar. İbizadan çok da geniş değiller. Yalıtımı da hesaba katarsak bu ikisi arasında astra j öne çıkar.

• Airapper A kullanıcısına yanıt
    hocam dizel değil. HB Benzinli Trend X
  • ibiza ile aralarında öyle ahım şahım bir genişlik farkı yok mudur diyorsun yani hocam ?
    peki yalıtım ve konfor olarak fark ne kadardır ?
  • İki araç da benzinde aynı yakar hemen hemen ama Astra daha önde istediğiniz özelliklere göre. İleride tüp taktırmak isterseniz Focus'u ön plana alın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki aracada sahip olup kullanmis birisi olarak focusumu satip astra j aldigima coook pisman olmustum 2009 titanyum modeli idi bence titanyum focus al suan honda civic kullaniyorum yine bi focus rahatligi vermiyor bana sanki satip focusa gececegim yada audi bmw

• caaari C kullanıcısına yanıt
    astra ya göre hangi yönleri daha iyi hocam ? Bir de titanyum a param yetmiyor trend x olur olacaksa.
  • ikisi de çok iyi araçlar kardeş.tamamen senin zevkine kaliyor ikisinden de pişman olmazsin
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    hocam sen olsan hangisini tercih ederdin birbirlerine göre artıları eksileri nelerdir ?
  • astra j daha kalite ama, kasa çok ağır, iyi düşün bunu, sırf bu sebepten elerim ben
  • astra alirdim tasarimi ve ic mekani daha guzel geliyor @CoderAdam bana kardes

• kankeyto kullanıcısına yanıt
    ağırlık konusunda haklısın hocam yanılmıyorsam sürücü ile birlikte bir buçuk tona yakın bir ağırlık var.
    peki iç mekan sessizliği yol ve motor sesi konusunda süspansiyon vs konforu konusunda ne diyorsun ?
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Merhaba ailemizde astra j 1.6 115 bg Edition var 2012 Son aylarına doğru almıştık (2012 Son aylarında makyajlandı curise Control standart oldu,arka Tampon altında kromaj var hatırladığım bu makyajlı kasa alın bence alacaksanız).
    25.000 km de şuan sorunsz kullanıyoz maşşalah çok tok ve oturaklı araç ama bu fazla yakıt sarkiyatı ve biraz hantallık gibi olumsuzluk kazandırıyor.
    Bu arada Focus lpg ile daha uyumlu.
    Biz astrayı almadan önce focusuda inceledik iç mekan darlığı torpido ve kapı kollarının konumu biz rahatsız etti.Kolay gelsin.

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    yakıtı şehir içi ne kadar hocam? 10 lt yi buluyor mu ?
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    hocam i30 da beğendiğim çok şık bir araç gerçtekten. ama hyundai ye bir ön yargım var nedense. araç konforu iç mekan sessizliği nasıldır bir de trim sesleri vs durumu nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Merhaba ailemizde astra j 1.6 115 bg Edition var 2012 Son aylarına doğru almıştık (2012 Son aylarında makyajlandı curise Control standart oldu,arka Tampon altında kromaj var hatırladığım bu makyajlı kasa alın bence alacaksanız).
    25.000 km de şuan sorunsz kullanıyoz maşşalah çok tok ve oturaklı araç ama bu fazla yakıt sarkiyatı ve biraz hantallık gibi olumsuzluk kazandırıyor.
    Bu arada Focus lpg ile daha uyumlu.
    Biz astrayı almadan önce focusuda inceledik iç mekan darlığı torpido ve kapı kollarının konumu biz rahatsız etti.Kolay gelsin.

Yakıt ortalamaları kaö hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

hocam i30 da beğendiğim çok şık bir araç gerçtekten. ama hyundai ye bir ön yargım var nedense. araç konforu iç mekan sessizliği nasıldır bir de trim sesleri vs durumu nasıldır ?

O ön yargı ülkemizin çoğunda var bindiğinde geçiyor :)

Ben ş.içi kullandım sessizlik konusunda sizin istediğiniz cevabı veremem... Araç konforlu iyi gidiyor malzeme kalitesi çok güzel özellikle görüş açılarına bayıldım motordan öle çok ses gelmiyor ama dizel motor olduğunu bildiriyor... İçi geniş, Hb bir araç gibi dar değil...

Trim sesi konusu gelirse belki bozuk yolda cam tavandan gelir oda İ30 a has bişey değil açılır cam tavanlı araçlara özel bir konudur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.