Şimdi Ara

Focus 3 serisi Titanium ile Style farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
27.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model araçlarda titanium ile style plus arasındaki farklar nedir?

ford un web sitesine baktım ama 2013 için koymuşlar ve içeriği değiştirmişler eskiye göre sanki donanımları azaltmışlar

titanium ama hiç bi paketi olmayan (smart tekno v.s.) yani sadece titanium olan bi araçla style plus paketli olan araç arasındaki temel farklar nedir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Focus 3 Serisi Titanium ile Style Arasındaki Farklar

Ford Focus 3 serisinin Titanium ve Style paketleri, benzer özelliklere sahip olsalar da bazı önemli farklara sahiptir. Bu farkları bilerek, ihtiyaçlarına en uygun paketi seçebilirsin.

Ford Focus Paket Sıralaması

Ford Focus 3 serisinin paket sıralaması şu şekildedir:

• Trend
    • Style
    • Titanium
    • ST-Line
    • Active

Ford Style ile Titanium Arasındaki Fark

Style ve Titanium paketleri arasındaki başlıca farklar şunlardır:

• Dış Görünüm: Titanium paketi, ızgara ve yan aynalar gibi dış görünüm öğelerinde krom detaylara sahiptir.
    • Jantlar: Style paketi 16 inç alaşım jantlarla gelirken, Titanium paketi 17 inç alaşım jantlara sahiptir.
    • Farlar: Titanium paketi, bi-xenon farlar sunarken Style paketi halojen farlarla gelir.
    • Sürücü Destek Sistemleri: Titanium paketi, uyarlanabilir hız sabitleyici ve şerit takip asistanı gibi daha gelişmiş sürücü destek sistemlerine sahiptir.
    • Malzeme Kalitesi: Titanium paketi, iç mekanda daha yüksek kaliteli malzemeler kullanır ve daha lüks bir his sunar.

Ford Focus Style Paket Ne Demektir?

Style paketi, Focus 3 serisindeki orta seviye paketti. Trend paketinden daha fazla özellik sunar ve Titanium paketinden daha uygun fiyatlıdır.

Ford Focus Titanium Style Farkı

Titanium Style, Titanium paketinin bir alt paketidir ve bazı temel farklara sahiptir:

• Jantlar: Titanium Style paketi, Titanium paketinden farklı olarak 16 inç alaşım jantlarla gelir.
    • Farlar: Titanium Style paketi, halojen farlarla gelirken Titanium paketi bi-xenon farlar sunar.
    • Sürücü Destek Sistemleri: Titanium Style paketi, Titanium paketinden daha az gelişmiş sürücü destek sistemlerine sahiptir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • style plusta ısıtmalı ön cam aktif şehir içi güvenlik katlanır ayna otomatik park(park sensörleri otomatik park ile geliyor) var. düz titaniumda bunlar yok ilk çıkanlarda ısıtmalı ön cam vardı sadece.

plus paket kalkınca otomatik park ve katlanır ayna style da standart oldu, ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik ise kalktı(titaniumdada tekno paketle geliyor) ayrıca bluetooth kalktı, teyp ekranı küçüldü.

aklıma gelenler bunlar, titanium fazla değişmedi. harici paketler gerek isim gerek içerik olarak çok değişti.
    birde ilanlarda millet kafasına göre işaretliyor çoğu yanlış.
  • @OzzY®

@zotacing

bu durumda 2012 model style 2012 model titanium arasında dişe dokunur bi fark yok nerdeyse

hatta style da olan titanium da olmayan özellikler bile olmuş oluyor

mesela aktif şehir içi güvenlik ve ısıtmalı ön cam titanium da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

@OzzY®

@zotacing

bu durumda 2012 model style 2012 model titanium arasında dişe dokunur bi fark yok nerdeyse

hatta style da olan titanium da olmayan özellikler bile olmuş oluyor

mesela aktif şehir içi güvenlik ve ısıtmalı ön cam titanium da yok

farkı yaratan plus paket.

benim style almamamdaki en büyük sebep deri direksiyon ve kol dayama olmaması.
    onun haricinde trim kalitesi koltuk döşemesi vs farklı.

Titanium Otomatik Park yada Titanium Plus bakmanızı tavsiye ederim.
  • 2012 titanium + smart paket aracım var. Bende olup style modelde olmadigini dusundugum farklari yazayim (mobilden giriyorum, katalog, kitapçık vs evde o yüzden net soyleyemiyorum). 1. arka stoplardaki ledler 2. Katlanır ayna ve aynanın altındaki ışık 3. Jantlar 4. Siyah zeminli farlar 5. Krom çıtalar 6. Karartmalı arka camlar 7. Deri (hamur gibi yumuşak) direksiyon 8. Deri el freni ve vites kılıfı vs.vs. Kataloğa bakınca güncellerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

2012 titanium + smart paket aracım var. Bende olup style modelde olmadigini dusundugum farklari yazayim (mobilden giriyorum, katalog, kitapçık vs evde o yüzden net soyleyemiyorum). 1. arka stoplardaki ledler 2. Katlanır ayna ve aynanın altındaki ışık 3. Jantlar 4. Siyah zeminli farlar 5. Krom çıtalar 6. Karartmalı arka camlar 7. Deri (hamur gibi yumuşak) direksiyon 8. Deri el freni ve vites kılıfı vs.vs. Kataloğa bakınca güncellerim

ben düzelteyim
    parkların led olması sadece HB için geçerli
    katlanır ayna eski style plusta ve yeni styleda var.
    jantlar farklıda olsa yine 16" alaşım.
    karartılmış arka cam var

birde titaniumda iç aydınlatma led, styleda öylemi emin değilim birde sağda solda kırmızı ambiyans aydınlatması var.
    bu arada focus club tr de eski donanımlara ait bilgileride görmek mümkün, admin değişiklik olduğunda ss alıp foruma koyuyor araç ilk çıktığından beri olan değişiklikleri takip etmek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 9 Temmuz 2013; 12:29:30 >

• İç aydınlatma Smart pakete özgü diye biliyorum ancak diğerleri için dediğim gibi net bilgi sahibi değilim, kataloga bakıp yazarım buraya. Bu arada dediğiniz admni @ksk307, bu konuyu en iyi o açıklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İç aydınlatma Smart pakete özgü diye biliyorum ancak diğerleri için dediğim gibi net bilgi sahibi değilim, kataloga bakıp yazarım buraya. Bu arada dediğiniz admni @ksk307, bu konuyu en iyi o açıklar.

kırmızı titaniumda var X paket olursa rengi değişebiliyor.
  • Alfa Romeo olsa ezbere biliriz ama iş kendi arabamıza gelince "terzi kendi söküğünü dikemez" misali çuvalladık Sanırım cevap bu görselde;

edit:Fotoğrafı yeniden boyutlandırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 9 Temmuz 2013; 19:18:31 >
  • Şimdiki de çok büyük oldu sanırım. Artık kusuruma bakma :)
  • quote:

Alfa Romeo olsa ezbere biliriz ama iş kendi arabamıza gelince "terzi kendi söküğünü dikemez" misali çuvalladık Sanırım cevap bu görselde;

edit:Fotoğrafı yeniden boyutlandırma

alfa romeo bu kadar seviosunuz mağdem sorulsa tak bilirim diosunuz neden focusa biniosunuz??

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_73057323/key_hic+aklimda+yokken+ford/tm.htm

hatırladım tmm hocam çok para focusa ama ne diyim güle güle kullanın
  • Hortlatalım

Style plus paketi ne zaman kalktı ?
    Ve perde style plustaki hava yastıkları normal style'a eklendimi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model focus style ile titanium serisi farklari affiniza sığınarak tekrar yazmanızı rica etsem. Yanı pazartesi mesai arkadaşımdan almak uzere 20bin km simit tuplu 79750 tl anlaştık arabada çizik yok. O fiyata titanium alınır derseniz şu şu sebepten derseniz sevinirim. Belki daha çok deneyim kazanan olmuştur diye hirtlatiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman64 -- 14 Nisan 2018; 15:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellman64 C kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.