Şimdi Ara

Focus Collection da 1.6 TDCi 109PS DPF mi var ? yeni geldi sanırım ? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • collection da 90ps ten üstü yok diye biliyordum.. titantium da 109 ps vardır.. ama collection değil.. şimdi collection da 109ps mi geldi ?

bakın

http://www.ford.com.tr/fiyat/

• Doğruluna inanasım gelmedi.Arada böyle hata olabiliyor heralde çünki Mondeo için de 1,6 Ecoboost motora Powershift yazıyor.
  • Focus Collection 5K 1.6 TDCi 109PS DPF
    42.880,00 TL 39.940,00 TL 39.940,00 TL
    Focus Collection 4K 1.6 TDCi 109PS DPF
    44.825,00 TL 42.630,00 TL 42.630,00 TL
    Focus Collection SW 1.6TDCi 109PS DPF
    44.455,00 TL 41.405,00 TL 41.405,00 TL

?
  • Yeni motora geçileceği için onuda eritmeye başlamışlardır.
  • Euro V normunda olanlarda standart DPF...
  • DBF nedir?
  • Dpf=Dizel partikül filtresi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

Dpf=Dizel partikül filtresi

bilmeyenler için extra açıklama yapalım;

Motorun egzos valfinden çıkan atık gazın içine UREA adı verilen mavi özel bir sıvı karıştırır bu sistem, sonuçta egzostan zehiri düşürülmüş gaz dışa atılır... Peki bu UREA denilen sıvı bitince ne olur? Paşa paşa servise gidilip 2500 - 4000 TL arası para verilir ve bu sıvı satın alınır...
  • Acaba niçin Titanium'da yok da collection da var?

Focus  Collection da 1.6 TDCi 109PS DPF mi var ? yeni geldi sanırım ? :S
  • focuslar 1.6 hdi kullanmıyormuydu bu motoru bıraktılarmı arkadaşlar gerçi fuarda habire motor sergiliyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

focuslar 1.6 hdi kullanmıyormuydu bu motoru bıraktılarmı arkadaşlar gerçi fuarda habire motor sergiliyorlardı

Ford Tdci kullanıyor. İkiside aynı motor PSA grubunun
  • yuh olaya bak . daha yeni collection 90 ps aldım. daha elime bile geçmedi yeni yıldan sorna geçecek. zamanıda bilseydim 109 lugunu alırdım. Kimse de bilgilendirmedi şansa bak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: death_clock

yuh olaya bak . daha yeni collection 90 ps aldım. daha elime bile geçmedi yeni yıldan sorna geçecek. zamanıda bilseydim 109 lugunu alırdım. Kimse de bilgilendirmedi şansa bak :S

Bayi ile konuşun
  • Bayilerde hiç TDCI Titanium HB yok mu, gelmeyecek mi bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Dpf=Dizel partikül filtresi

bilmeyenler için extra açıklama yapalım;

Motorun egzos valfinden çıkan atık gazın içine UREA adı verilen mavi özel bir sıvı karıştırır bu sistem, sonuçta egzostan zehiri düşürülmüş gaz dışa atılır... Peki bu UREA denilen sıvı bitince ne olur? Paşa paşa servise gidilip 2500 - 4000 TL arası para verilir ve bu sıvı satın alınır...

Bu konuyu daha önce başka başlıklarda epey bi tartıştım kimi arkadaşlar inanmadı falan neyse servise gittiğimde sordum ankara otokoç yetkili servisi..
    Sıvı eksilir tamamlanması gerekir ise 700-800 gibi bir fatura çıkıyor dedi yok eğer sistem arıza yaparsa o zaman 2500-4000 arasına çıkar dedi tıpkı turbo dizellerin ilk kullanılmaya başlandığındaki gibi maliyeti yüksek şuan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 30 Aralık 2010; 10:45:58 >

• quote:

Acaba niçin Titanium'da yok da collection da var?

Focus  Collection da 1.6 TDCi 109PS DPF mi var ? yeni geldi sanırım ? :S

109 beygir olan tüm araçlarda var zaten titanyumlarda tek motor seçeneği 109 bg'di daha önce, sanırım ekstaradan yazmamışlar hatta ben sırf o yüzden titanyuma hiç bakmadım

• sırf bu alavere dalavereden dolayı ford'tan araç alasım gelmiyor. birinde güç düşer filtre olmaz, birinin gücü iyidir filtre işi çıkar. ford araç satmak istemiyor gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 1 Ocak 2011; 0:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

sırf bu alavere dalavereden dolayı ford'tan araç alasım gelmiyor. birinde güç düşer filtre olmaz, birinin gücü iyidir filtre işi çıkar. ford araç satmak istemiyor gibi sanki

ford ile ilgisi yok DPF olayının...
    güncel Euro V standardı gereğince tüm yeni dizellerde olacak bu filtre...
    arıza halinde iptal edilebilir belki.. sonuçta sadece emisyon değerini düşüren bir filtre..
  • bu arada focus titanıum fiyatlarında yükselme var galiba
    hb 1.6 34 tü şu an 36190 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

sırf bu alavere dalavereden dolayı ford'tan araç alasım gelmiyor. birinde güç düşer filtre olmaz, birinin gücü iyidir filtre işi çıkar. ford araç satmak istemiyor gibi sanki

ford ile ilgisi yok DPF olayının...
    güncel Euro V standardı gereğince tüm yeni dizellerde olacak bu filtre...
    arıza halinde iptal edilebilir belki.. sonuçta sadece emisyon değerini düşüren bir filtre..

evet aynen öyleymiş. biraz araştırınca öğrendim bende. tam buraya yazacakken sizin yazdığınızı gördüm. şimdilik bi çözüm bulunamamış heralde. arıza lambasına aldırmazsanız söküp atarsınız demişler forumda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.