Şimdi Ara

2011 model c3 1.4 hdi mi yoksa 1.6 hdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Exclusive donanım olmak üzere 105 binde 1.4 hdi ve 157 binde 1.6 hdi iki araç arasında kaldım...
    Fiyatlar 35bin civarı, hangisi tercih edilmeli?
    Nasipse yarın öğleden sonra birini almak istiyorum...
    Yoksa citroen alınmaz diyen önyargı haklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım biri 70 diğeri 90 beygir.90 beygir olan daha performanslı olur.
  • 1.6 hdi al.
  • 70bg benzinlisi var bende gitmiyor araba dizelde daha iyidir tabii ki ama sansim varken daha guclusunu tercih ederim.

• Citroen alınır. İkinci eli zayıftır ama yine alınır. Bence C3 güzel araba. Araca binip öyle karar verin. Aile için biraz küçük. Tek binecekseniz 1.4 70 beygir işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasenger -- 2 Mayıs 2017; 8:9:5 >
  • Pekiyi 105 bin ve 157 bin km de olmaları handikap mıdır?

• Düşük km iyidir ama ben olsam 1.6 HDİ alırdım. Tabi motor ne durumda, nasıl kullanılmış oda önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 dizel 1.4 Hdi ya da 1.6 hdi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Pekiyi 105 bin ve 157 bin km de olmaları handikap mıdır?

Arkadaşın dediği gibi motoruna bakmak lazım. Ama az kilometre her zaman iyidir.
  • 1.4 hdi gayet yeterli turbo destekli motor bayilma yigilma yok 2011 c3 1.4 hdi aracim var ..piyasada en çok 1.4hdi oldugu icin motor parcalari ve bakimi 1.6hdi ye göre daha uygun

• Kısmetten ötesi olmazmış, 1.4 olanı aradım, noterde satış yapıyorlarmış...

• Konuyu güncellemek adına;

Başka bir 1.4 hdi buldum, 93binde,2011 model, üç parça değişen var, exclusive donanım, onu aldım.

37 bin tl idi ilan, 35 e bitirdik, bir haftadır biniyorum, gayet memnunum, hatta abartı gelecek size belki ama 1.3 cdti astradan daha iyi performansı, tabi bunda en büyük pay 500 kilo hafif olması arabanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Konuyu güncellemek adına;

Başka bir 1.4 hdi buldum, 93binde,2011 model, üç parça değişen var, exclusive donanım, onu aldım.

37 bin tl idi ilan, 35 e bitirdik, bir haftadır biniyorum, gayet memnunum, hatta abartı gelecek size belki ama 1.3 cdti astradan daha iyi performansı, tabi bunda en büyük pay 500 kilo hafif olması arabanın...

Hayirli olsun. O sinif araclarin 70-75 hp civari dizllerde performans pek farketmez buyuk ihtimal sanziman oranlari size oyle hissettirdi. Ayrica araciniz 1,1ton civaridir oyle 500 kg agirlik farki soz konusu olamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.