ARkadaşlar citroen c3 dizel 1.4 Hdi ya da 1.6 hdi almak istiyorum görüşlerinizzz?
AlabilrisinPerformans istiyosan 1.6 çok gerek yok dersen 1.4 alıcaksın Klasik cevap ama yani bundan faklı yorum gelceğinin zannetmiyorum
teşekkürler kardeş onu ben de biliyorum ama başka şeyler söyle
Dizel sesinin rahatsız edici olduğunu zaten biliyorsundur alanların çoğu koruma yaptırıyor
hmm. o zaman değmez kardeş 2007 de de dizel sesi olmamalı bence...
Sen bilirsin kardeş ama Opsiyonun çok ben grandeyi tavsiye ederim ya da fiesta.........
dost motor sesi çok fazla değil, korkutuyorlar seni, hatta rölantide tdci'dan az ses çıkarıyor. benim arabam 2004 c3 92bg 1.4 hdi, 3. viteste 4500'den sonra biraz fazla ses çıkarıyor o kadar. ciddiyim bak, ama eğer hız yapacaksan c3'ü tavsiye etmem c4 vtr ya da vts al. c3'ün ağırlık merkezi üstte olduğundan 4-5not rüzgarda arabayı yolda tutamıyorsun(160-170 civarındayken). ama arabanın sürüşü gerçekten keyifli, emin ol.
dost motor sesi çok fazla değil, korkutuyorlar seni, hatta rölantide tdci'dan az ses çıkarıyor.
Ford ve PSA grubu arabaların diesel motorları aynı, umarım biliyorsunuzdur...
quote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Dizel sesinin rahatsız edici olduğunu zaten biliyorsundur alanların çoğu koruma yaptırıyor
Allahalla bunu da ilk kez duyuyorum.Özellikle duymaya çalışırsanız arabada duyacak çok ses bulursunuz.Ben 27 ay Dizel araç kullandım gerçi o motor şuanda sınıfının en iyisi olarak onaylanmıştır ama hiç sesden şikayetim olmadı.Dizel düşünüyorsan Punto'ya yönelmeni tavsiye ederim.Olası bir turbo veya mazot pompası arızası gibi durumlarda Citroen veya Peugeot aldığına pişman olabilirsin.Hem temin hem fiyat sebebiyle.
Bence iyi bi tercih bnde 1.4 hdi 92hp var yol tutşu falan güzel sevdim yani!Fren sistemi olsun kaçışı olsun baya güzel...Karar senin pişman olmassın bnde ilk düşünmüştüm ama pişman olmadım!
ahmetcan arkadaşımız kullanıcı olarak en iyi yorumu yapmış.
Citroencileri 2 sene sonra servislerde görecez hep buna eminim...
ne dizellerde aşırı ses mi varmış ister inanın ister inanmayın 2005 model 1.4 motor c3 üm var bazen arabanın çalışmadığını sanıp çalışır durumdaki araçta kontağa sarılıyorum. "at gözlüklerini atalım artık"
Hiç dert değil zaten garanti dolunca arabayı elden çıkarmak en iyisi.Ayrıca çok sallamışsın 2 sene sonra servismiş hehahahah bunu söylerken bir dayanağın mı var yoksa laf ola beri gele hayat felsefen mi?
2004 model c3 1.4 92bg arabam var. 52 bin km'de. periyodik bakım hariç servise gitmedim. alırken, motoru kendi sınıfında dünyanın en sessiz motoru demişlerdi. kullanınca gördüm, doğruymuş. sürat dersen 200 km'yi gördüm. hatta fotoğrafını da çekmiştim ama şimdi bulamadım. ilk kalkarken veya vites değiştiğinde yani devir düşükken hızlanamıyorsun belli bi devre kadar, yani bu 2 saniye filan sürüyor ama o 2 saniye geçtikten sonra ok gibi fırlıyor, seni arkaya yapıştırıyor. o anda turbo devreye giriyor sanırım. 120 tork ile sınıfının en güçlüsü.. klima, fren ve ses sitemi çok iyi. oturma pozisyonu yüksek olduğundan cip sürüyormuşsun gibi diğer otomobillere üstten bakıyorsun, tam bi genç arabası, bagajı göründüğünden çok geniş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme