Şimdi Ara

Opel Insignia 1.4 mü Yoksa 1.6 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
30.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.4 140 hp ile 1.6 180 hp insignia arasında yakıt tüketimi olarak çok fark var mıdır ?
    bizim için performans önemli fakat yakıt tüketimide çok önemli ve 2 model arasında 7 bin tl fark var.
    140'ın performansı yeterli mi ?
    Birde 58'den satılan Edition ile 61'lik edition elegance paketinin farkı nedir aslında ikiside aynı şey olduğu yazıyor.
    yani benim bildiğim edition paketi edition elegance olarak geçiyordu eskiden acaba donanımdan kısıp edition diye bir paket mi çıkarttılar?
    Birde 1.4'de çift çıkış eksoz yok sanırsam.

• almışken 1.6 alman daha iyi nede olsa Vergi farkıda yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

almışken 1.6 alman daha iyi nede olsa Vergi farkıda yok..
    1.6 ve 1.4 İnsignia arasında hem performans farkı hem de tüketim farkı fazla. 1.6 İnsignia yerine 508 1.6 thp'yi öneririm hem daha düşük yakıt tüketimi hem de daha iyi bir performansı ve malzeme kalitesi var İnsignia'ya göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

1.6 ve 1.4 İnsignia arasında hem performans farkı hem de tüketim farkı fazla. 1.6 İnsignia yerine 508 1.6 thp'yi öneririm hem daha düşük yakıt tüketimi hem de daha iyi bir performansı ve malzeme kalitesi var İnsignia'ya göre.

Alıntıları Göster
    1.4 turbo ile 1.6 turbo arası 40hp performans farkı var ve evet bu asfaltta da yansıyor, ama 140'lığın performansı da SON DERECE yeterli zaten... 140'lık Insignia kullanıp da performansını beğenmeyen bir kişi henüz görmedim. 95'lik Astra değil sonuçta, 140hp 200nm torklu bir araçtan bahsediyoruz.

Ayrıca, yakıt tüketimi de 100km'de 2 litre kafadan oynar. Ayda 1.000km yapan birisi için 20 litre eder, bu da yaklaşık ayda 100 TL extra benzin masrafı demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

1.4 turbo ile 1.6 turbo arası 40hp performans farkı var ve evet bu asfaltta da yansıyor, ama 140'lığın performansı da SON DERECE yeterli zaten... 140'lık Insignia kullanıp da performansını beğenmeyen bir kişi henüz görmedim. 95'lik Astra değil sonuçta, 140hp 200nm torklu bir araçtan bahsediyoruz.

Ayrıca, yakıt tüketimi de 100km'de 2 litre kafadan oynar. Ayda 1.000km yapan birisi için 20 litre eder, bu da yaklaşık ayda 100 TL extra benzin masrafı demek.

Alıntıları Göster
    hocam inş dediğiniz gibidir 115 lik insignialar yokuşta kalıyomuş klima kapalıyken

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

hocam inş dediğiniz gibidir 115 lik insignialar yokuşta kalıyomuş klima kapalıyken

Alıntıları Göster
    Turbo beslemeli araçlar hakkında yorum yaparken,
    normal atmosferiklerle hacim/performans doğru orantısını kurarak yorum yapma olayı ne zaman bitecek bilemiyorum.

1.6T ile 1.4 T arasında kaldı iseniz, düz vites alacaksanız kesinlikle 1.4T den şaşmamalısınız.
    Şehir içinde benzinli bir motordan beklenmeyecek yakıt tüketimi ve gayet atak bir tavır sergiliyor.
    1.6T farkını görmeniz çok zor.
    Uzuun düzelüklerde kullanıcam basıcam 12-15 LT arası tüketim hiç önemli değil,
    yada illa otomatik olacak diyorsanız o zaman 1.6T alırsınız.

• Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar,
    Acaba stok durumu nedir 1-2 ay beklemek istemem acikcasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar,

Onu da bayiye sor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Onu da bayiye sor...

Tabikide bayiye sormak lazimda hani vw lerdeki aylarca bekleme olayi gibi opeldede ayni şey söz konusu mu diye genel bir fikir sahibi olmak istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Onu da bayiye sor...

Tabikide bayiye sormak lazimda hani vw lerdeki aylarca bekleme olayi gibi opeldede ayni şey söz konusu mu diye genel bir fikir sahibi olmak istedim.

Alıntıları Göster
    arkadaşım ona o kadar para vereceğine 40 -50 bin TL daha koy git 2008 ve üst bmw 5.20d Al. kafan rahat olur :D :D :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bbrroomm19

arkadaşım ona o kadar para vereceğine 40 -50 bin TL daha koy git 2008 ve üst bmw 5.20d Al. kafan rahat olur :D :D :D :D

Alıntıları Göster
    Size 1.4 turboyu tavsiye ederim ortalama sakin kullanım ile 7.4 lt yakıyor. Bu da 1000 km yapar 1 depoda uzun yolda da 9 lt yaktırsan basarak gidip yine 1.6 turboya göre avantajlı olur ve 1.6 gibi kaçmasada gidişi iyi olduğunu söyleyebilirim ama alırsanız yeni stil paketlisinden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Size 1.4 turboyu tavsiye ederim ortalama sakin kullanım ile 7.4 lt yakıyor. Bu da 1000 km yapar 1 depoda uzun yolda da 9 lt yaktırsan basarak gidip yine 1.6 turboya göre avantajlı olur ve 1.6 gibi kaçmasada gidişi iyi olduğunu söyleyebilirim ama alırsanız yeni stil paketlisinden alın.

Bu 7,4 LT gerçek mi?

Ben 1,6 dizelle şehiriçi 7,2LT yakıyorum.(araç rodajda )

7,4 LT sakin filan değil saç baş yoldurur gibime geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

quote:

Bu 7,4 LT gerçek mi?

Hiçte saç baş yoldurmuyor 1.4 turbo astralardan daha az yakıyorum bu bir gerçek aracın motorunda ufak değişimler var Mesela bu gittiğim bir güzergahta çektım kısa bir süre. Birazdan dışarı çıkıcam bir video daha çekip yüklerim birazdan.

Bu aracın bir kullanma şekli var bunu farkettim ilk 3 vites kısa sen ilk 3 viteste 2500 deviri geçme sonra ki viteslerde bassanda çok yakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

quote:

Bu 7,4 LT gerçek mi?

Hiçte saç baş yoldurmuyor 1.4 turbo astralardan daha az yakıyorum bu bir gerçek aracın motorunda ufak değişimler var Mesela bu gittiğim bir güzergahta çektım kısa bir süre. Birazdan dışarı çıkıcam bir video daha çekip yüklerim birazdan.

Bu aracın bir kullanma şekli var bunu farkettim ilk 3 vites kısa sen ilk 3 viteste 2500 deviri geçme sonra ki viteslerde bassanda çok yakmıyor.

Alıntıları Göster
    1.4 ü full donanımla almak daha mantıklı.Evet performansa yansıyor ama sen cebini de katıyon işin içine olmazki

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

quote:

Bu 7,4 LT gerçek mi?

Alıntıları Göster
    1.6T farkını görmeniz çok zor diyenleri dikkate alma. 1.6T ile 1.4T arasında performans olarak dünya kadar fark var. Ama 1.4T performansı yeterli iken, yakıt anlamında bu kadar fark varken, fiyat farkı falan derken cevap 1.4t olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

1.6T farkını görmeniz çok zor diyenleri dikkate alma. 1.6T ile 1.4T arasında performans olarak dünya kadar fark var. Ama 1.4T performansı yeterli iken, yakıt anlamında bu kadar fark varken, fiyat farkı falan derken cevap 1.4t olur.

Alıntıları Göster

• 1.4 t iyidir o zaman desenize.. Birde opelin su cimriligi beni yedi bitirdi edition pakette mercek yok farlarda renolarda bile standart yapma sunu opel yapma.. İlla cosmo aldirtcak adama..
  • quote:

1.4 t iyidir o zaman desenize.. Birde opelin su cimriligi beni yedi bitirdi edition pakette mercek yok farlarda renolarda bile standart yapma sunu opel yapma.. İlla cosmo aldirtcak adama..
    Bildiğim kadarı ile artık edition elegance donanıma yeni stil paketi altında afl far sistemi eklenebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengerlek

Bildiğim kadarı ile artık edition elegance donanıma yeni stil paketi altında afl far sistemi eklenebiliyor

Hocam peki afl sistemi xenon iceriyor mu yoksa sadece su 9 cesit oto aydinlatma mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 11 Mart 2012; 22:00:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tengerlek

Hocam peki afl sistemi xenon iceriyor mu yoksa sadece su 9 cesit oto aydinlatma mi oluyor?

zenondur o paşa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.