Şimdi Ara

Focus Collection da 1.6 TDCi 109PS DPF mi var ? yeni geldi sanırım ? :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

sırf bu alavere dalavereden dolayı ford'tan araç alasım gelmiyor. birinde güç düşer filtre olmaz, birinin gücü iyidir filtre işi çıkar. ford araç satmak istemiyor gibi sanki

ford ile ilgisi yok DPF olayının...
    güncel Euro V standardı gereğince tüm yeni dizellerde olacak bu filtre...
    arıza halinde iptal edilebilir belki.. sonuçta sadece emisyon değerini düşüren bir filtre..

evet aynen öyleymiş. biraz araştırınca öğrendim bende. tam buraya yazacakken sizin yazdığınızı gördüm. şimdilik bi çözüm bulunamamış heralde. arıza lambasına aldırmazsanız söküp atarsınız demişler forumda.

sökülse bile muayenede sorun çıkar..

• arkadaşlar 2009 2010 trend 1 6 109 beygirlerde varmı pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizfırtınası61

arkadaşlar 2009 2010 trend 1 6 109 beygirlerde varmı pdf

2009 dan sonra başlanmış. büyük ihtimalle vardır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sırf bu alavere dalavereden dolayı ford'tan araç alasım gelmiyor. birinde güç düşer filtre olmaz, birinin gücü iyidir filtre işi çıkar. ford araç satmak istemiyor gibi sanki

ford ile ilgisi yok DPF olayının...
    güncel Euro V standardı gereğince tüm yeni dizellerde olacak bu filtre...
    arıza halinde iptal edilebilir belki.. sonuçta sadece emisyon değerini düşüren bir filtre..

evet aynen öyleymiş. biraz araştırınca öğrendim bende. tam buraya yazacakken sizin yazdığınızı gördüm. şimdilik bi çözüm bulunamamış heralde. arıza lambasına aldırmazsanız söküp atarsınız demişler forumda.

sökülse bile muayenede sorun çıkar..

Sence bu yazdığın mantıklı mı?

• Dizel araç alımında en önemli etken ekonomi yapmaktır. Ancak araçlar giderek servislere bağımlı hale gelmekte hedeflenen ekonomiyi gerçekleştirmek giderek zorlaşmakta. Bu durumda da Dpf servislerin ekmeğine yağ sürmekte. Bence dizel araç alanlar Dpf olmayan araçları tercih etmelidir ki toplamda yapmayı planladığı karı elde etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizfırtınası61

arkadaşlar 2009 2010 trend 1 6 109 beygirlerde varmı pdf

Var hemşerim ben focus alacakken bu konuları epey araaştırdım 109 bg olanlarda mevcut zaten bunlar euro 5 motorlar olsun istemiyorsanız benim gibi euro 4 motor alın 90 bg olanlardan ne çekişinde ne gidişinde hiç bir sorun yok 90 bg olanların ben çok memnunum bu arada bu pdf sadece fordda değil bir çok markada var ve önüzmüdeki dönemlerde belli olmaz avrupa gibi ab kriterleri zorunluluğundan euro 5 zorunluluğuda gelebilir yani avr. olduğu gibi burdada euro 4 motorlu araç bulamayabiliriz..Bu sistemin iptali ise motor arıza ışığı yakmakta bunun şuan için bir çözümüde yok buda muaynede sıkıntı olurmu olmazmı bunu kimse bilemez ama olma ihtimalide bir hayli var..

• Şimdi iş mi bu. Pazartesi sabah yeni aracımı teslim alacakken nerden çıktı bu 109ps lik dpf li focus. Acaba farkını versem değiştirirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xs1903

Şimdi iş mi bu. Pazartesi sabah yeni aracımı teslim alacakken nerden çıktı bu 109ps lik dpf li focus. Acaba farkını versem değiştirirler mi ?

Ben 90hp olanini aldim, hic pisman degilim. Ciddi bir performans istediginiz yoksa 90hp gayet ekonomik ve canli bir motora sahip. Tabi karar sizin. Alacaginiz aracin icinize sinmesi cok onemli
  • yok bakımdı yok sıvıydı yok 70 80 binden sonra satmak zordu yok fiyat farkıydı (titanyumda 8000 tl) aldım titanyum benzinli çokta gezmiyorum zaten senede enfazla 10 000 başım rahat
  • 100 bin Km civarında bu yakıtın sorun çıkarıcağı söyleniyor.. Ki iptal edilebilir gibi bir sistem.. Euro 5 normunu taşıyan tüm araçlarda artık DPF var sadece Ford'a özgü bir durum değil yani..

Bu yüzden 109 luk aldım diye üzülmeyin,hatta şimdi focus dizel alıcak olsam 109 luğu kesinlikle tercih ederim..Takılmayın böyle şeylere.
  • 109hp 2008 model collection'da dpf var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.