Şimdi Ara

48 GÜN ÇALIŞMAYLA NE KADAR PUAN ALINABİLİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günlük 3 türkçe denemesi , 2 sosyal denemesi lazım
  • up
  • Konularda tam olarak aynı yerdeyiz.
  • BURAK CCC kullanıcısına yanıt
    cok umutsuzum kardesım
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var kardeşim. Çaresizlik bir numarada o olunca ümitsizlik de peşinden geliyor.Böyle olunca da insanın motivasyonu düşüyor anlıyorum fakat yapacağımız tek şey 25 gün içerisinde konuları bitirebildiğimiz kadar bitirmek problemlere şimdi başlamamazlık etme hemen yarın başla şuan hangi konuda olduğun önemli değil birlikte yürüt. 15 gün iyi bir süre 6-7 saat çalışırsak hedef netin kaç?
  • BURAK CCC kullanıcısına yanıt
    psikolojı ıstıyorum tm3te ılk 10-15 bnı hedefım. ne kadar gercekcı bılemıyorum
  • up
  • Ben sadece YGS ye giricem. Ve temelim biraz var zaten mezunum.. Son 47 48 günü iyi degerlendırırsem. Sizce YGS 4 turunde 200 bine girer miyim ? Hedeflerim : 25 Türkçe 23 Sosyal 5 Matematik ne diyorsunuz?
  • UP
  • ygs 18 günde her dersten 1 konu olmak üzere biter son 30 gün günde 2 denemeyle +380 yapılır.
  • 500.
    Temelin varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bağlı , ben ilkokul bilgilerimle 100 k olmuştum , lise okumayan biriyle bilgilerim aynıydı yani , hatta son 48 gün çalışsaydım 5 tr 5 mat 5 sos fazla yapacağıma eminim o da beni 40 k ya sokardı zaten
    Not: ygs 5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay çalışıp 450 alanda vaaar barajı geçemeyen de var sınav gününkü şansınıza bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanişi

ygs 18 günde her dersten 1 konu olmak üzere biter son 30 gün günde 2 denemeyle +380 yapılır.

Bu adam bu puanı alacaksa, konu eksiği az olan 350 yi görmüş biri olan ben kaç alırım merak ediyorum

• 300 dolaylarında yapıyorsan bos biri değilsin çalışirsan yapılacağına inancım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi o 20 paragrraf yapıyodur geliştirmiştir +35 yapabilir puanı fırlayabilir örnek olarak söylüyorum benimde konu eksiğim var geçen denemeden 280 aldım hala tartışılır kaç alacağım ama şunu biliyorum dershaneye başladığımda matematikten 3 net yaparken şimdi 18-20lere çıktım ve problemlerin çoğu da eksik sonraki konularda eksik yani umarım çıkarız kardeşim benimde hedef 380 tek sorun 20 tr yapıyorum :D o da mata ağırlık vermekten oluyor mat çalışmaktan türkçe çözmüyorum ama başlıcam ona da allahın izniyle @
    Mr.Prestige
  • ygs yi çok büyütme biraz temelin varsa ygs ye 1 ay çalışsan ama sağlam çalışsan yeter ama konuları bitirmedende deneme çöz 8 gün deneme yetmez en az bi 30 gün çözmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1752

Şimdi o 20 paragrraf yapıyodur geliştirmiştir +35 yapabilir puanı fırlayabilir örnek olarak söylüyorum benimde konu eksiğim var geçen denemeden 280 aldım hala tartışılır kaç alacağım ama şunu biliyorum dershaneye başladığımda matematikten 3 net yaparken şimdi 18-20lere çıktım ve problemlerin çoğu da eksik sonraki konularda eksik yani umarım çıkarız kardeşim benimde hedef 380 tek sorun 20 tr yapıyorum :D o da mata ağırlık vermekten oluyor mat çalışmaktan türkçe çözmüyorum ama başlıcam ona da allahın izniyle @
    Mr.Prestige

Matematikte hangi kaynagi kullaniyorsun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BURAK CCC

quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1752

Şimdi o 20 paragrraf yapıyodur geliştirmiştir +35 yapabilir puanı fırlayabilir örnek olarak söylüyorum benimde konu eksiğim var geçen denemeden 280 aldım hala tartışılır kaç alacağım ama şunu biliyorum dershaneye başladığımda matematikten 3 net yaparken şimdi 18-20lere çıktım ve problemlerin çoğu da eksik sonraki konularda eksik yani umarım çıkarız kardeşim benimde hedef 380 tek sorun 20 tr yapıyorum :D o da mata ağırlık vermekten oluyor mat çalışmaktan türkçe çözmüyorum ama başlıcam ona da allahın izniyle @
    Mr.Prestige

Matematikte hangi kaynagi kullaniyorsun dostum.

Şu femsetler yokmu 6 ya kadar olan hakkıyla bitir 25 yapmazsan yüzüme tükür mat geo hepsini bitirirsen tabi ama biraz uzun yani kitabı beğendim konu ile ilgili 3-4 test var hemen sonra da çıkmş sorular konu ile ilgili bu kitap bu şekilde 6 tanehttps://www.yildizkitabevi.com/Resimler/12-09-201515-12-35b73fd60e921530560221103.jpg

• 90 k olur diyorum 20 ye de cekersin çok calisirsan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.