Şimdi Ara

48 GÜN ÇALIŞMAYLA NE KADAR PUAN ALINABİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ygs se 48 gün kalmış 40 gunde konular bitse 8 gunde deneme cozulse ne kadarlık bir puan alınabılır ya da sıralama yapılabılır sizce?

• Temelin var mı
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir.Ama şu an bulunduğun seviyeden çok az yukarı çıkabilirsin son cilalar artık denemede hızlanma konuların eksik ayrıntıları ve alan dışı çalışma için iyi bir zaman.
  • orta derecede temelım var mat-1 de oran orantıya kadar geldım turkcede dilbilgısı bıtırdım fen yok sosyalde cografyanın ilk konusu sadece .TM yım bu arada.görüşünüz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Kişiye göre değişir.Ama şu an bulunduğun seviyeden çok az yukarı çıkabilirsin son cilalar artık denemede hızlanma konuların eksik ayrıntıları ve alan dışı çalışma için iyi bir zaman.

Eksikler varken 300-350 den 400e çıkılmaz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 25 Ocak 2016; 0:00:30 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Nelerin eksik olduğuna bağlı mesela sayısalsındır sosyal yapmıyorsundur yükselir ama pek kolay olacağını sanmıyorum o kadar yükselmenin tabi yine kişinin kapasitesiyle alakalı bir durum tamamen.Sağlam çalışmayla olabilir vakit kaybetmeden eksiklerini tamamla çok eksiğin varsa son 15 gün deneme çözersin en kötü.
  • quote:

Nelerin eksik olduğuna bağlı mesela sayısalsındır sosyal yapmıyorsundur yükselir ama pek kolay olacağını sanmıyorum o kadar yükselmenin tabi yine kişinin kapasitesiyle alakalı bir durum tamamen.Sağlam çalışmayla olabilir vakit kaybetmeden eksiklerini tamamla çok eksiğin varsa son 15 gün deneme çözersin en kötü.
    temelin varsa 50bine girebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet arkadaslar baska görüsü olan var mı? bir çıkmazın ıcındeyım cok pısmanım calısmadıgıma mezuna kalmayıda dusundum.48 gunde ne kadar yapılabılır kı?
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    gercekten mı hocam yukarda yazdım hagı konuları bıtırdıgımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome_123

up
  • Ya yapamazsın diyenler illa ki olucak bu kadar kulak asma elinden geleni yap en azından içinde kalmaz ve geçen yıl ygs de 90 bin küsüre girip 10 bine çeken arkadaşım var yani pesetme
  • dogru soluyosun.Arkadasın ygs ye ne kadar calısmıstı pekı benım gıbı mıydı ? YGS den once LYS de calısmıs mıydı?benım lysde de yok 3 ayda bıtırmeye calısıcam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome_123

hacı her gün tekrar edersen yaparsın tmsin zaten çok zor bir şey değil mf olsan tamam zor derdim de sıkı çalışırsan girersin mata da ağırlık ver
  • açıkçası konu eksiğin çoksa bugünden sonra işler zor ama sana tavsiyem puan yükseltmek istiyorsan sabah akşam deneme çöz baya bir artış gösterir
    Yaparsın çalışta bi hele
  • Barajı geçip geçemeyeceğin tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vill56789

Yaparsın çalışta bi hele
    tesekkur ederım saolun.aslında hedefım 30-40 bin ygs-5 te psikolojı ıstıyorum.imkansız bır hedef bılıyorum 30 bın.ama ınsan ıstıyor ıste.Ama 50-60 bın gelse yıne uzulmem yanı.LYS ıcın ne dusunuyorsunuz ne yapmalıyım onun ıcın Mat-2 dedıklerı kadar zor mu?
  • dorduncu kullanıcısına yanıt
    o kadarda değiliz kardesım
    Zor ama Çalış dene şansını çabalamadan olmaz
    senin ygsde 30 bin olmam gerekmiyo zaten psikoloji için 100bin yapsanda lysde çekebilirsin 30bine
    Olmasa bile seneye için temel yapmış olursun boş geçirme bu yılı
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    evet kardesım ama lys de hıc yok calısmadım bıde psikolojı ıcın unıversıte onemlı ya ıyı olması lazım puanın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.