Şimdi Ara

48 saatlik oto ban hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım ezik charlardan birisi laibada koxp olmamasına ragmen 48 saatlik oto ban yedi. Başka bir ezik charlardan girdim girer girmez oto 48 saat ban geldi gene. Son olarak adream charımla girdim moradonda doğar doğmaz oda oto 48 saat ban yedi. Ne olabilir buna sebep fikri olan paylaşırsa sevinirim. Asıl charımla girmeye çekiyorum oda oto 48 saat ban yer diye. Sizce sebep ne olabilir.

Koxptandır gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim üç charda koxpsuz du. Pc de kxp la ilgili de birşey yok.

• koxp olmadığını anladım zaten koxp olsa yemezdin ban

şimdik sorununa gelince pc de güvenlik kalkanı filan açık sanırım virüs programıda (varsa) devrede büyük ihtimal
    onları kapatıp denersen ban yemezsin

bir ihtimal daha var bunun olacağını sanmıyorum yinede söylim aklında bulunsun

eğer yeni bi pack gelmişse sen eski pack ile giriyorsan yine ban atıyor oto
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

koxp olmadığını anladım zaten koxp olsa yemezdin ban

şimdik sorununa gelince pc de güvenlik kalkanı filan açık sanırım virüs programıda (varsa) devrede büyük ihtimal

Anti virüs programı var devrede AVG full sürüm ve Microsoft Security var yaklaşık 1 yıldan oldu bir sorun olmuyordu. Patch de son sürüm 1883 patchi yüklü eski patchle girmiyor. Antivirüsleri devre dışı bırakmak istemiyorum yokmu başka bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepavcisi

quote:

Anti virüs programı var devrede AVG full sürüm ve Microsoft Security var yaklaşık 1 yıldan oldu bir sorun olmuyordu. Patch de son sürüm 1883 patchi yüklü eski patchle girmiyor. Antivirüsleri devre dışı bırakmak istemiyorum yokmu başka bir çözümü?

benim bildiğim bu sadece ben kendi pclerimi sadece knight için kullandığımdan ne güvenlik kalkanı ne anti virüs var

internete bile girmiyorum pclerle (laptop kullanıyorum ayrı)

birde bu var bunu bi dene

1) ctrl + alt + delete yapıp görev yöneticisini calıstırın
    2) işlemler sekmesini tıklayın
    3) svhost.exe , msnmsngr.exe , hostdll.exe , dllhost.exe bu isimdeki dosyalara bakın calısıyormu tabi bunu yaparken msn i kapatın karısmasın msnmsngr ile herneyse bu programları buldunuz ve karsısındaki kullanıcı bölümünde oturum actıgınız hesabın adı yazıyorsa bu dosyalardan birinin virus olma ihtimali var yada hepsinin
    4)msn acık olmadıgı halde msnmsngr.exe varsa virüstür
    5)dllhost veya hostdll varsa virustur
    6)svhost.exe kullanıcısı local degilde sizin kullanıcı adınız ise virustur

Peki gel gelelim nasıl temizleriz ?

İsmini buldugunuz işleme sag tıklayıp dosya konumu ac ı secin ve oradaki aynı isimli dosyayı silin

• quote:

quote:

quote:

benim bildiğim bu sadece ben kendi pclerimi sadece knight için kullandığımdan ne güvenlik kalkanı ne anti virüs var

internete bile girmiyorum pclerle (laptop kullanıyorum ayrı)

birde bu var bunu bi dene

1) ctrl + alt + delete yapıp görev yöneticisini calıstırın
    2) işlemler sekmesini tıklayın
    3) svhost.exe , msnmsngr.exe , hostdll.exe , dllhost.exe bu isimdeki dosyalara bakın calısıyormu tabi bunu yaparken msn i kapatın karısmasın msnmsngr ile herneyse bu programları buldunuz ve karsısındaki kullanıcı bölümünde oturum actıgınız hesabın adı yazıyorsa bu dosyalardan birinin virus olma ihtimali var yada hepsinin
    4)msn acık olmadıgı halde msnmsngr.exe varsa virüstür
    5)dllhost veya hostdll varsa virustur
    6)svhost.exe kullanıcısı local degilde sizin kullanıcı adınız ise virustur

Peki gel gelelim nasıl temizleriz ?

İsmini buldugunuz işleme sag tıklayıp dosya konumu ac ı secin ve oradaki aynı isimli dosyayı silin

svhost.exe , msnmsngr.exe , hostdll.exe , dllhost.exe bu isimdeki dosyalara bakın calısıyormu tabi bunu yaparken msn i kapatın karısmasın msnmsngr ile herneyse bu programları buldunuz ve karsısındaki kullanıcı bölümünde oturum actıgınız hesabın adı yazıyorsa bu dosyalardan birinin virus olma ihtimali var yada hepsinin
    msn acık olmadıgı halde msnmsngr.exe varsa virüstür
    dllhost veya hostdll varsa virustur

bunlar yok..

svhost.exe kullanıcısı local degilde sizin kullanıcı adınız ise virustur

bundan ise 16 tane var fakat kullanıcı adım yok hiç birinde

kullanıcı adı duru resmi küçülttüm resimde görükmüyor kullanıcı adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepavcisi -- 4 Kasım 2011; 4:32:30 >

• inan başka bi yolunu bilmiyorum bildiklerim bunlardı
  • quote:

inan başka bi yolunu bilmiyorum bildiklerim bunlardı

Alakadar olmanız yeterli çok teşekkürler. Forumdaki bir diğer konu içime biraz su serpti. ko ya giren tpt yiyor yazmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yedim ban bunlar cidden 48 saat mi yoksa süresiz mi oluyor ya
  • 48 oluyor bunlar sanırım ama emin değilim
  • quote:

48 oluyor bunlar sanırım ama emin değilim

bencede bir kaç arkadaşımında aynı dert başında pazarda afk modda olan charları bile tpt yemiş genel bir sorunsa düzeltirler yok sınırsız ise ne player kalır ne de oynayacak char kalır
  • sorun düzeltilmiş charların blocku kaldırılmış
  • quote:

sorun düzeltilmiş charların blocku kaldırılmış

gece ve sabah bende araştırdım bazı sitelerde
    evet 2 günlük ban yiyen çok kişi olmuş sanırım dün sana söylediklerim yüzünden değil oyun ile alakalı ve düzeltilmiş çok kişinin banı açılmış olmasına rağmen açılmayanlarda varmış
  • bende 48 saat yedim ama açılmadı hala
  • Hayırlısı ben de yedim.
  • usko öldü ya euko da gittiği yere kadar takılırız orada ölünce başka online oyunlara :):)
  • beyler 2 oldu yiyorum bende pc de program olarak antivirüs var o kadar ne görüp banlıyor bilmiyorumki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

beyler 2 oldu yiyorum bende pc de program olarak antivirüs var o kadar ne görüp banlıyor bilmiyorumki ?

Bende yedim doğar doğmaz. Şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.