Bildirim
48 seviye köyüm nasıl sizce???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Köyünü hiç geliştirmemişsin. Köy binası 7 iken bile bazı şeyleri yükseltmemişsin direkt 8 yapmışsın gibi. -
İnşaatçı sayın çok az. Baya taş harcamışsın. -
Bu akşam inşaatçı sayısı 4 olucak :) altın varken köy binasını geliştiriyim dedim sonra silahları geliştiriim diye düşündüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana güzel bi savunma önerirmisiniz?
iyi gibi ama köy binasına diğer binaları kıyasladığımızda daha lüks gibi -
Bence süper ama biraz hızlı gelişiyorsun herşeyi geliştirmeden atlama bence 9'a, diziliş çok iyi. -
-
bence cok güzel 350 tl veririm satarsan :D (turhan)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_33 -- 3 Mart 2014; 20:21:15 > -
-
hava savunma berbat hem seviye olarak hemde yer olarak benim köy 6 seviye ona rağmen hava savunma 3 seviye -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostkerem54
Bu akşam inşaatçı sayısı 4 olucak :) altın varken köy binasını geliştiriyim dedim sonra silahları geliştiriim diye düşündüm
Şimdi ki hali nasıl hocam aldın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 6 Mart 2014; 8:31:02 > -
-
İyi
Hava savunmaların cok dısarda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchman
Hava savunmaların cok dısarda.
Bence iyi cunku adamin koy binasini onem vermis disari atsa daha guzel bir duzen olur
Köy binası köyden 1 lv önde gidiyor. 7. seviye binalı köyden bi farkın yok. Binayı yükseltmeye ara ver bi süre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X