Arkadaşlar, Wii konusunu daha bugün araştırmaya başladım, acemilik sorularımı mazur görün. Bmks te: Nintendo Wii Resort Pack Siyah; siyah Wii kumandası, Wii Motion Plus, Nunchuk, Wii Sports Resort ve Wii Sports(Black) 621TL VTN da:NINTENDO Nintendo Wii Beyaz Oyun Konsolu + Sports Resort + Motion Plus 480TL Ekipman olarak Nunchuk ve oyun olarak Wii sports farkı var. 140TL farka değer mi? Siyah ve Beyaz Konsol arasında ne fark var?
saydığın listelerse ekipmanlar aynı... şöyle ki, siyah kutuda bu saydıkların var... beyaz kutudaysa siyah kutuda olan sports resort ve motion plus eksik... ama sen beyazın yanında bunlar veriliyor diyorsan ikisinin farkı ortadan kalkıyor...
ben 1,5 ay kadar önce teknosadan 599 tl ye wii sports resort pack almıştım siyah limited edition...
Vatanda yarın bitecek kampanyadaki Beyaz'da sport resort ve Motion plus var. Ama Nunchuk görünmüyor, ayrıca eski 5li sport paketi de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ikeut
Vatanda yarın bitecek kampanyadaki Beyaz'da sport resort ve Motion plus var. Ama Nunchuk görünmüyor, ayrıca eski 5li sport paketi de yok.
vardır vardır merak etme sen :) ayrıca olmasa da önemli değil, o 5 sporun nerdeyse hepsi sports resortta var...
Haklısın, tüm içerik aynı sadece beyaz konsul farkı varmış. Bugün aldım. 480/5 taksit.
quote:
Haklısın, tüm içerik aynı sadece beyaz konsul farkı varmış. Bugün aldım. 480/5 taksit.
Beyaz ve siyah konsolun kutularından çakınlar aynı değil. Yani fark sadece renk farkı değil. Nunchuck, Sports Resort ve motion plus ki bunlar yaklaşık 200 TL fark demek. Bence Bimeks'teki fiyat şu an güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: GAYRI
quote:
Beyaz ve siyah konsolun kutularından çakınlar aynı değil. Yani fark sadece renk farkı değil. Nunchuck, Sports Resort ve motion plus ki bunlar yaklaşık 200 TL fark demek. Bence Bimeks'teki fiyat şu an güzel.
ilk mesajı okudun dimi? ayrıca yeni çıkan beyaz resorts pack'lerden de haberin yok sanırım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme