Şimdi Ara

Nintendo switch türkçe yama arşivi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar,nintendo konsolumu yeni aldım çipi de hallettim ancak türkçe yama bulamıyorum,bir tane site buldum orası da aylık ücret istiyor. Rica etsem beni doğru yere yönlendirebilirmisiniz? yada elinizde var ise yamaları atarmısınız? teşekkürler.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm burayı ancak 4 yama var sadece. Newgamex sitesinde baya varmış ama site kapalı şuanda.
  • Beatific3 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Ben de yama indirecek site arıyorum da siz bulabildiniz mi bi yer?
  • iyi günler rdr 1 turkce alt yazılrını nerden bulabılırım nintendo için

• Discrod grubumuza bekleriz, tüm Nintendo Switch türkçe yamalarını paylaşıyorum. Ek olarak, kendimde PC yamaları Switch için port edip paylaşıyorum. Herhangi bir beklenti olmadan.

https://discord.com/invite/kFryB8rE7S

Nintendo switch türkçe yama arşivi arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 11 Temmuz 2024; 1:18:34 >

• Lyc kullanıcısına yanıt

Bende yeni çipli nintendo aldım. Tinfoil kurulu. Açıkçası biraz çekiniyorum yanlış birşey yapıp sorun çıkmasından. Bu türkçe yamaları uygularken sorun yaşama ihtimalimiz var mı? Nasıl yapılacağı konusunda bir yazınız var mı acaba?

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt

Youtubede yamanın nasıl kurulacağına dair videolar var fakat genel olarak, yama klasörünü atmosphere/contents klasörüne sürükleyip bırakmaktan ibaret olay.

• Lyc kullanıcısına yanıt

Harika iş. Birisi pc yamalarını port etse keşke diyordum mesajınızı gördüm, gruba da katıldım. Elinize sağlık. Bu arada kendiniz de yama yapıyor musunuz yoksa sadece port mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 22 Temmuz 2024; 22:3:15 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Bende çeviri yapıyorum, en son dragon quest treasures'i çevirdim swtich için. https://forum.donanimhaber.com/dragon-quest-treasures-100-turkce-ceviri-calismasi-nintendo-switch-test-asamasinda--159097203

Zamanındada pek çok yama yapmışlığım var, pokemon ultrasun, pokemon x , rayman gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.