Şimdi Ara

480X272 mp4 videoları slim psp'mde izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Versiyonu enson yada bir önceki olan slim psp'm var. 480X272 çözünürlükteki mp4 videoları MP_ROOT dizinine olması gerektiği gibi attığım halde izleyemiyorum. Çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. ( Bu durum Kendi çevirdiğim videolarda ve internetten indirdiğim videolarda da aynı)

• quote:

Orjinalden alıntı: yellowmoon

Arkadaşlar Versiyonu enson yada bir önceki olan slim psp'm var. 480X272 çözünürlükteki mp4 videoları MP_ROOT dizinine olması gerektiği gibi attığım halde izleyemiyorum. Çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. ( Bu durum Kendi çevirdiğim videolarda ve internetten indirdiğim videolarda da aynı)

problemin versiyonla ilgili olabilir.bendeki 3.71 m33 filmleri direk video klasörüne atıyorum ve isminde değişiklik yapmıyorum.bu şekilde sorunsuz açıyor indirdiklerine bir bak istersen videoyu attıktan sonra üçgene bas en alttaki seçeneği tıkla video özelliklerine bir bak 480x272 den bir iki pixel bile büyük olsa açmıyor.video codeğinede bak
  • 480x160 olunca izleyebiliyorum,272'de bende hata veriyor.
  • Arkadaşım niçin mproot a atıyorsun. 480x272 olanları direk dizindeki video klasörüne atacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowmoon

Arkadaşlar Versiyonu enson yada bir önceki olan slim psp'm var. 480X272 çözünürlükteki mp4 videoları MP_ROOT dizinine olması gerektiği gibi attığım halde izleyemiyorum. Çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. ( Bu durum Kendi çevirdiğim videolarda ve internetten indirdiğim videolarda da aynı)

çözünürlükle alakası olduğunu sanmıyorum eğer öyleyse başka bir converter kullan. eski versiyonlarda o klasöre atılyordu. m33'te video klasöründe çalışyor
  • Slimlerde eski versiyon olmadığı için !! ana dizindeki VIDEO klasörüne atacaksın her zaman.
  • arkadaşlar bu psp de film izlemek için hangi format kullanılıyor? sanırım mp4 de bu formata çevirmek için önerdiğiniz program varmı?? son olarak bu formattaki filmleri alt yazılı izlemek için ne yapmam gerekio? alt yazıyı filme gömmem gerekiyorsa onu hangi programla yapıyoruz?? soru çok oldu ama cevaplayan olursa çok sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DIABOLIQUE

arkadaşlar bu psp de film izlemek için hangi format kullanılıyor? sanırım mp4 de bu formata çevirmek için önerdiğiniz program varmı?? son olarak bu formattaki filmleri alt yazılı izlemek için ne yapmam gerekio? alt yazıyı filme gömmem gerekiyorsa onu hangi programla yapıyoruz?? soru çok oldu ama cevaplayan olursa çok sevinirim..

PSP mp4 formatını destekler. program yükleyerek pmp de izleyebilirsin ama mp4 yeterli şuan (480x272).

hızlı ama düşük kaliteli için: Tıkla

yavaş ama yüksek kaliteli: Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 25 Şubat 2008; 9:59:34 >

• ben hiç program yüklemeden h264 avc pmp videoları seyredebiliyorum kendim çeviriyorum.bu versiyonla ilgilimi acaba çünkü benim bildiğim pmp player diye bir şey var ama ben bunu yüklemedim.versiyonum dediğim gibi 3.71 m33 bu versiyonla gelen özellikmi her şey geridemi kaldı
  • program yüklemeden nasıl pmp izliyorsun :D pmp player advanced, pmp mod gibi proglarmlar yüklü değilmi ?
  • eğer h264 avc 480x272 bir pmp ise evet dediğiniz programları yada başkalarını yüklemedim direk video kılasörüne atıyorum açıyor psp de video isminin yanında avc yazıyor zaten.yada ben yanlış biliyorum bu video pmp değil
  • mp4 o video. uzantısına bakarsan mp4'dür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

mp4 o video. uzantısına bakarsan mp4'dür.

doğru bilgisayarda mp4 dosyası diyor ama psp de video codec avc,audio codec aac yazıyor ve boyut 480x272
  • tamam işte mp4 olmadığı anlamına gelmez. avc codec sadece pmp'de yok. :) xvid4psp ile mp4 ler 480x272 hatta 720x480 bile yapılabiliyor.
  • anladım ozaman ben yanlış biliyormuşum pmp değil bendekiler.pmp film indirebileceğim bir yer varmı merak ettim bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.