Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde 512 Mb sony Mp4 Player var burda okuduğum bazı yazılardan bunların video converterini buldum.. Bunun yanında yeni yazolom yüklemek için programıda buldum ve yeni yazılımı (türkçe olması için) yükledim ve alet güme gitti bidahda açılmıyo USB ye takıyorum hiç bişe olmuyo ne yapmam lazım? lütfen bana yardımcı olun...

• çok güzel derdime çare yok sanırım
  • Ben yardımcı olmaya çalışayım, daha önce buna benzer problem yaşayan arkadaşların yazısını okumuştum, öncelikle bozulmasının nedeni senin hatan çünkü yazılım yüklemeye çalışmışsın büyük olasılıkla yanlış yazılım olduğu için aleti kilitliyor, reset atmayı başarabilirsen düzelebilir o da aletin sol yanında iğne deliğine benzer biryer var oradan büyük olasılıkla reset yapılıyor o da olmassa alttan vidaları sökerek pili çıkartıp dene belki o zaman olur ya da enson çare bu tip aletleri tamir eden yere götüreceksin özellikle cep telefonu tamircileri ( yazılım yükleyebilenler ) bunları yapabiliyorlar diye tahmin ediyorum çünkü sistem hemen hemen aynı sana kolay gelsin umarım sorun çözülür...
  • yok denedim olmadı o deliğin içi boş.vidaları söktüm deliğin karşılığında küçük bir entegreden başka bişe yok yani o deliğin resetle alakası yok gibi
    pil ile bağlantısını kestim birazda bekledim tekrar bağladım ve yine olmadı.. telefon tamircisi ne yapacak ki alet hiç açılmıyo yani tekrardan yazılım bile yükleyemiyorum
    off off nolur biri yardımcı olsun banaa :( :((
  • o entegre varya o entegrenin bi kaç bacağını birbirine değdireceksin okey sonra alet reset olacak ama hangi bacakları olduğunu bilmiyorumhttp://www.s1mp3.org bu sitede var bu siteye bak bi ok. ingilizcen varsa sorun olmaz.
  • zaten ikitane bacağı var onlrda değdirdim alet açık konumdayken yaptım tabiki bunu ama olmadı.. ne geldiyse başıma o siteden geldi zaten ordan aldığım yazılımdan sonra oldu bu olay.. benim yüklediğim yazılım bu aletin flashına yazılmıyomu yani bunu nasıl böyle resetleyebilriz ki.. O sitede bu aletşe ilgili hiç bir açıklmada yok zaten sadece yazılımları ve temaları. bide normal mp3 çaların açıklamaları var...
    başka ne yapmam gerekiiyo bi bilgisi olan arkadarş bana yardımda bulunursa çok sevinirim..
    realredbull ve geberit sizlerede teşekkür ederim...
  • FORMATLAMAYI DENEDİN Mİ HİÇ EĞER SORUNU HALLEDEBİLİRSEN SANA MSNDEN BİR DOSYA YOLLAYIM
    VİDEOLARINI GÜVENLE ÇEVİR OK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok kardeş makine hiç açılmıyo açılsa formatta atacam herşeyi yaparımda ah bi açılsa pc ye bağlasam bile tık yok yaa... ne olduysa o versiyonu yükledikten sonra oldu bende video çevirmek için program var zaten ondan bi sorunum yokta şu makinayı bi açsaydım yahuuuu...
  • sanırım başkada cevap verecek kimse yok.. Anlaşılan aleti çöpe atacaz
  • ya bak şimdi sen o aleti iyice aç orada diyorki 1 tane ram çipi olacak duruma göre 2 tanede olabilir diyor sen ses işlemcisine yakın olanına müdahale edeceksin 2 baçağı var diyosun o değil demekki bu dediği çipin 50 tane bacağı var sonra makine adfu server olarak tanınacak ondan sonrada firmware atıcaksın ama senin eski firmware yedekte yok galiba işte oda sorun değilde sen uğraşırmısın onu bilmem önce bi firmware i bul bence ben olsam atmazdım eğer işe yarıyosa.
  • tabikide atamam bu cihazı bişler yapmak istiyorumda her türlü uğraşıda yapmaya hazırım ama içinde 50 tane ye kadar bacağı olan ikitane chip var biri benim 512 lik bellek olması lazım üstünde samsung falan yazıyo diğeride dediğin gibi ses chipi ama ona ne gibi bir müdahele yapabilirim ki hangi bacakları bir birine değdirmem lazım o adreste öyle bir şema görmüştüm ingilizcem yeterli gelmedi bişe anlayamadım bana birazdaha yardımcı olursan sevinirim. gerçekten çok teşekkür ederim bu aletten ümidi kesmiştim ama yine uğraşma fikrini soktun aklıma

• tamam işte bulmuşsun samsung yazan çipin ses tarafında olmayan (ses çipinin solda olduğunu varsayıyorum) yani asğ tarafında olan bacaklardan 29 30 31 32 41 42 43 44 olan bacakların en az iki tanesini tornavida ile birbirine değdiricen ama batarya bağlı olmıyacak diye yazıyor burada ve bu işlemi bir çok kez yapmak zorunda kalabilirsininz diyor sonra da işte olursa :) taskbarda adfu server olarak tanındı yazıcak diyor bide bu kısa devre işini yaptıktan sonra usb kablosunu takın diyo valla bu işi böle açıklamış arkadaşlar ama olmazsa flashlama sadece ice denen aletle yapılıyomuş bunun nası yapıldığıda yazıyo ama o kadarı da elektronikçi işi.
  • yahu pil taklı değilken nasıl bu alet kısa devre olcak anlamadım? veya nasıl resetlenebilir ki o bacakları birbirine değdirince hiç bir anlam veremedim. boşa olcak biliyorum ama denicem yinede...
  • noldu arkadaş yapabildinmi player ı merak ettimde valla orada yazanlar bu tarzanca çevirdim artık gerisi sana kalıyo.
  • Deiklerini aynen yaptım oradaki ingilizce yazıları bende okudum biraz analdığım kadarıyla bişeler yapmaya çalıştım ama maalesef olmadı. ordaki chip mp3 playerın ama bizdekiyle aynı buraya bide resmini koyuyorum belki bi fikir daha üretebilirsin.. pili çıkararak denedim ama pili çıkarmak bana saçma geldi. güç olmazsa nasıl kısa devre olabilir ki?
     Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 7 Haziran 2006; 22:29:23 >
  • YENİ BİR USB BAĞLANTI KABLOSUYLA DENESENE
  • yok yahu USB kablosuyla ne alakası var. Zaten 2-3 tane usb var dedim yani sen merak etme
    Geberit nerdesin yahuu bi cevap ver hele bi
  • usb ye bağlayıp denesen bide o zaman akım geliyoya bide alttaki kare entegrenin içe doğru oyuk nokta olan tarafı 1 . pin oluyo orayı es gecicen diğer taraftakilerle oynıycan valla benden bu kadar bendede bunların ipod olanı var arıza yapmadı hiç allahtan baktığım sitelerde bu aletlere firmware atmanın hiç bi getirisi yok deniyorki bencede doğru bende hiç ellemiyorum
  • yok bizim bu alet çöpe gidecek valla yapamadık gitti yahu bunu adanada tamie edebilecek bir şahıs varmııııı???
  • o aletleri yapan bi yer bulamassın bence biri vardı istanbuldaymış bana getirin yapiyim diyodu gene bu forumda aratırsan bulursun mp4 le ilgili olanları.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.