Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeş siteyi verdinde orası çok karışık şöle biraz daha açarmısın konuyu
  • yahu sol tarafta firmware list yazıyo ordan uygun olanı bulacaksınız tabiki bunu deneyerek yapmıştım ben artık sizin makinaya hangisi uyuyorsa bilemem versiyonları falan değişik oluyo çünkü.. nasl yapılcağını yukarıda bir arkadaş anlatmıştı yukarıdaki yazıları iyi okursanız belki yapabilirsiniz.. nasıl kısa devre yapılcağı falan.. ama baya zor iş uğraştırıyo özellkli doğru firmware bulma işi zor eğer olmazsa alet geri kilitleniyo ondan sonra tekrar kısa devre yaptır falan uzun iş ama eninde sonunda oluyo işte
  • Bende de Çin'den alınma olanı var bunun. Arkadaşım hediye getirmiş.
    Kaç GB diye sattılar bilmiyorum ama XP 1MB gösteriyor.

Bunlardan burada da satılıyor anladığım kadarıyla. Aşağıdakilerden birisi benim ki.

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd91346#
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=91891&productId=bd1025

Google amca herşeyi buluyor bi bunda çaresiz.
    Buna uygun olan firmware hangisidir? Elinde olan var mı? Belki bunlardan satın alanlara CD ile vermişlerdir.

• nsumer kardeş herkes aldı kimseye cd vermemişler onu firozatın verdiği siteden programı indiriceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker19 -- 7 Ağustos 2006; 18:17:04 >
  • SELAM ARKADAŞLAR BENDE DE KAÇAK 1 GB LIK SONY MP4 VAR BENİM SORUNUM BİLGİSAYARA TAKTIĞIMDA GÖRDÜ VE SONRA USB KAYBOLDU BENDE ÇIKRIRKEN USB VERİ KAYBINA NEDEN OLACAKTIR MESAJI VERDİ BENDE ÇIKARDIM MP4 ÇALIŞIYO AÇILMA KAPANMASINDA SORUN YOK AMA BİŞEY YÜKLEMEM İZİN VERMİYO.BUNU MALTEPE PAZARINDAN ALDIM BANA KULLANIM CD VERMEDİLER ŞİMDİ NE YAPMAM GEREKİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.BU ARADA İLK ALDIĞIMDA ALDIĞIM ŞAHIS BİŞEYLER YÜKLEMİŞTİ ŞİMDİ ONLARDA YOK.AMA AÇILIYOR
  • inspired kardeş hafızası doluysa almaz başka bi bilgisayarda hafızasına bak dolu olabilir
  • firozat abi nerdesin ya
  • burdayım format çek bide öyle yükleme yapmayı dene bence
  • iii de firozat abi ilk önce bence başka bi bilgisayarda hafızasına baksın ondan sonra format atsın sence??
  • bencede başka bilgisayarda bakmalı büyük ihtimalle usb sürücüsünde sorun yaratmış olabilir.. başka bilgisayarda denemek mantıklı..
  • evet ya usb sürücüsünde sorun var eğer usb taktığı başka bilgisayarda aynı sorunu veriyosa o makinada sorun vardır mutlaka
  • firozat bide tamir atölyesi varmış bunların bi göz atsana nasıl ben pek bi şey anlamadım da turkeyforum die bi yerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker19 -- 9 Ağustos 2006; 15:51:41 >
  • selam arkadaşlar. bu mp3-mp4 playerlarla ilgili güzel bi site.
    http://www.mympxplayer.com/dload.php?action=category&cat_id=12
    sürücüsünde, fw lere kadar herşey var.
    umarım işe yarar.
  • hııı bide filimci nerelerde hiç görünmüyo filimciyi gören olursa söyleyinde uğrasın buralara

• arkadaslar bu mp3 mp4 cıhazların ankarada tamircıı sı var cok ıyı bır usta ona gıtmenısı tavsıye edrım adresını sıze werıyım ıhtıyacı olanlar ıcın izmir cad ıhlamur sok 5 ..39 kızılay aslınad burası sony serwısı ama bu işlerde uzman kısıler bı ugramanızı tavsıye ederım
  • bende yaparım bende adamada olanları beklerim...
  • iii de forex kardeş bu formda herkes kendi aletini kendi yapabiliyo firozat kardeş turkeyforma baktın mı ordada donanım sorunlarını yapıyorlarmış
  • firozat kaybolduun yine ortalardan ya bide nolur şu soruma cevap verin
    (mp4 çaları win98 nie görmüo)
  • merhabalar. Hacker19 eğer makinene win98 sürücüsü yüklemediysen
    http://www.mympxplayer.com/dload.php?action=category&cat_id=12 adresinde var.
    ayrıca benim makine de xp de çalışmıyordu. Usb kablosunu abartısız 10 kere değiştirdim. daha sonra
    bu modeller için olmayan bir usb kablosu denedim. sorunum kalmadı. makine ile gelen usb kablosunu değiştirmeni tavsiye ederim.
  • iide usb kablosunu nasıl değiştiriyim kardeş ayrıca bilgisayara usb sürücüsünü yükledim ama o da olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker19 -- 10 Ağustos 2006; 10:09:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.