Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim bende de 2.5" lik 1 gb lık sony mevcut ama aynı dğer arkadaslar gibi magdurum bana yardımcı olabılırmsn kısa devre yaptıramıyorum cihazı açtım güç kısmından kabloları kopardım usb kablosuyla pc bağladım ama kısa devre yaptıramıyorum neden olmuyor anlayamıyorum ısık yanıyo geri sönüyor ekranda cihaz bulundu felan cıkmıyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıste adresim fatih_turhal hotmailcom burdan yada siteden yardım beklıyorum arkadaslarr resimleride ekliyorummm lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmm

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

• ayrıntılı resim

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
  • arkadaşlar bende cw-x mp-700 mp4 var ben movie de video klip izledikten sonra doayanın birini sileyim dedim yanlışlıkla tümünü sil dedim tüm videolar silindi ve bende silinen videoları tekrar yüklemek istedim cihazı pc ye taktım pc cihazı ^^ '' çıkarılabilir disk (H:) '' ^^ olarak görmeye başladı ve çift tıkladığımda ^^ '' H:\ erişilemez. Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda. '' ^^ diye hata veriyo. Cihaz çalışıyo menüsü normal çalışır durumda ama müzik ve movie dosyası na girmeye çalıştığımda ^^ '' hayır dosya in flash '' ^^ yazıyor. arkadaşlar lütfen yardımcı olun...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.