arkadaslar benim mp4 sarkı çalarken duraksıo bi çözümü varmı
arkadaşlar ben sorunu çözdüm sizede öneririm ımtoo mpeg encoder diye program
selam arkadasla bende bir coq arkadasımız gıbı sahte sony aldım 2 gb mp4 ve sımdı acılılyor ama sadece ekranda kum saatı var basqa bişe yoq pc baqladıqımda ıse ''usb device'' yazıo sonrası donanım yukleme sıhırbazı acılıyor. ama bende cd falan yoq ve cıhazımın ozelıkklerını bılmıyorum.fırmware faln yanii. bu konuda napabılım yardımcı olabılecek arkadas warmı acaba??
samsung 643 K9LAG08U0M PCB0
ATJ 2093H F8191FA 59D
ELIMDE OLAN BILGILER SADECE BUNLAR SANIRIM LÜTFEN YARDIMM EDINN
quote:
Orjinalden alıntı: suleymanmetiner
quote:
Orjinalden alıntı: wudi
agalar ben de salak gibi gittim o çakma sonyleriden aldım. ama baya iyi özelliklere sahipti.kamera falan war.(sözde 6.1 mp)ekran en az 3.0''. noldu oldu ben mp3 fotmatında müzik yükledim.hatta dinledim:D sonra kapadım.5-10 dk sonra tekrar dinliyim dedim açılmadı. nedeni ne olabilir.ne yapabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşükkürler.
açılış resmi bumu ?
pil boş resmi bumu
bende ki mp4'ün açılış resmi böyle batarya boş göstergesi de aynı sorunum da şu bi gün aldım elime mp4'ü müzik dinlemek için fakat o açılış ekranında kilitli kalıyodu ve kapatma düğmesine bastığımda kapanmıyodu anca yanda ki reset düğmesine bastığım zaman kapanıyodu alet ve hala aynı durumda tek farkı artık ekran da yok yani açmak için tuşa bastığımda yeşil ışık yanıo açıldığına dair fakat ekranda açılmıyo artık kapatmak için tekrardan reset düğmesine basıyorum öyle kapanıyo ve usb'ye taktığım zaman da hiçbişy olmuyo 1.sayfada ki yöntemleri falan denedim ama yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar bende yanlış firmware yükleme mağduruyum
Sunny AT-819/4 GB var elimde. Ürün cd'si bozulmuştu onu istettim. Salı günü geçicek elime. Aletin içini açtım şu rockchip yazanla uğraştım durdum biranda adfu olarak tanıdı fakat elimde firmware olmadığı için tekrar başka bir yanlış firmware yükledim. Şimdi salı günü elime firmware geçince tekrar adfu yapmam gerekicek bu çiple önceden uğraşmış olanlarımız var mı acaba diye sormak istedim...
arkadaşlar merhaba benim de speed_man1 arkadaşımınki gibi bi sorunum war.Mp4 playerın herhangi bir yerinde yazma kilidi olmamasına ragmen koruma kilidi var diyen bir ekranla karşılasıorm.Lütfen korumayı nasıl kaldıracağım konusunda yardm edermisiniz?
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba benim de speed_man1 arkadaşımınki gibi bi sorunum war.Mp4 playerın herhangi bir yerinde yazma kilidi olmamasına ragmen koruma kilidi var diyen bir ekranla karşılasıorm.Lütfen korumayı nasıl kaldıracağım konusunda yardm edermisiniz?
şimdiden teşekkürler
merhaba sorun hep aynı sorun benımde mp 4 um ldu ve firmware ini bulamadım cihazı actım ve uzerınde sunlar yazılı
yha arkadaslar mp4 var sony nin ama video oynatmıyor.simdi diceksin o mp3 olmasın diye yok mp4 deeeeee olmuyor.derdime careeeee bir bilgec arıyom WANTED
yapılmış hatalar için tek denilebilecek tek şey uykusuz gecelerin onu beklediğidir
fakat aklında bu aletlere fw atma düşüncesi olanlara tavsiyem aletin fw bilgilerini alsınlar hatta direk fw sinide alsınlar yoksa "lan nerden bulaştım bu illete" diye sitem edebilirler
her ne kadar menülerini değiştirseniz açılış ekranını değiştirseniz hatta mp3 çalma ekranını dahi değiştirseniz yinede tatmin etmicek olsada deneyip tecrübe etmek de haz verebilir belki ilerde cep telefonunun fw sini karıştırısınız benim gibi
ekstra tavsiye olarak kulaklık girişlerini fazla sağa sola oynatmayın çok kırılganlar (özellikle nano ürünler) defalarca lehim yapmak zorunda kaldım hala sorunlu az zorlayınca kırılıyor tek kulaklıkdan ses veriyor ben uğraşamam diyenler elektrikçiye mono kulaklık yaptırabilirler
Merhaba arkadaşlar benimde böyle bir sorunum var ama benimki farklı biraz.Aleti bilgisatara aDfu olarak tanıtamıyorum.Yardım edecek varsa messenger üzerindende yardım edebilir.Cihazın resimlerini sadece link veriyorum fotoğraf makinesiyle çektiğimden boyutu çok büyük.
Buda kasa resmi açtığımdan toplaması geri zor geldi bana
Bu arada bazıları çok yazmış 1 gb veya 2 gb mp4'üm var ama 500 mb vb tanıyor diye.Bu normal bişey olabilir.Bazı mp3ler hackli oluyo 1 GB diye kandırıyolar formattan sonra 256 mb vb olabiliyor.Buna şaşmayın.Ayrıca bu aletlerin ekranıyla bilgisayara renkli grafik ekran yapılabilirmi acaba
yokmu ya bana yardım edecek.Firmawareler hazır tek sorun tanıtamamam.Bilgisayar adfu olarak görüyor ancak bilgisayarımda gözükmü flash disk olarak
Arkadaşlar merhaba... ya benim sony mp4 war...alalı 2 ay oldu...herşey iyi güzel giderken bugün açma düğmesine basınca ekrana "DV-PMP" diye bi yeşilli bi arka plan geliyo...pcye takıncada okumuyo...hiç bişey yapamıyoRum...Bana yardımcı oluRsanız çok sewinirim lütfen yarDım...
merhaba benim cihaz amw olarak çalıştırıyordu.sen de bir converterla amv ye çevirmeye çalış istersen.
bende kıbrıstan sony mp4 aldım ancak bilgisayar önceleri görüyordu. sonra görmemeye başladı götürdüm aldığım yere yaptık dediler ama hala görmüyor ben türkiyedeyim garantisi ora için geçerli nasıl yapabilirim. denedim ama usb gözükmüyo bilgisyarda sadece içindekileri dinleyebiliyorum. atıp alamıyorum ne işe yaraki o zman bilen varsa lütfen cvp yazabilirimi?
quote:
Orjinalden alıntı: qbasic
MERHABA LAR ATJ2091N CHIPLI SAMSUNG 256 VAR AMA 9.048 VE YA 9.050 NIN YUKLEDIM AMA KESINLIK LE ÇALIŞMIYOR