Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar ben de salak gibi gittim o çakma sonyleriden aldım.
    ama baya iyi özelliklere sahipti.kamera falan war.(sözde 6.1 mp)ekran en az 3.0''.
    noldu oldu ben mp3 fotmatında müzik yükledim.hatta dinledim:D
    sonra kapadım.5-10 dk sonra tekrar dinliyim dedim açılmadı.
    nedeni ne olabilir.ne yapabilirim.
    yardımlarınız için şimdiden teşükkürler.
  • Bilader dikkat edersen hepsinde aynı işlemci var! samsung. vede ne gariptirki herkes aynı sorunları yaşıyo. demekki buradan bir ders çıkartacaz. ucuz etin yahnisi yenmez. kısaca böyle özetleyebiliriz. Sizcede bence mi?
  • bende bu fotoğraftaki cihazdan var, bir süre önce aldım, gayet normal bir şekilde kullanıyordum. herhangi bir firmware ya da program falan da yüklemedim hiç. bir gün radyo dinledim sonra cihazı normal şekilde kapattım. normalde cihazı açtığımda önce mavi ekranda kum saati çıkar,ardından animasyonla birlikte menü açılırdı. ama bu defa mavi ekrandaki kum saati kaybolmadı ve cihaz bir türlü açılmadı. bilgisayara bağladığımda da görünmüyor, ne yapmam lazım? reset tuşu/deliği vs de yok.. daha önce yazılan cevapları da okudum, ille de içini açıp kısadevre mi yapmam gerek? başka çözümü yok mu? haftalardır kullanamıyorum ve artık sinirim bozulmaya başladı..
     Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudding -- 11 Ocak 2008; 15:30:05 >

• ya arkadaşlar bende daha yeni aldım ama 2.gün sorunlar başladı. önce dosya kopyalaması hatası verdi.Sonra biçimlendiriyim dedim.Windows biçimlendirmeyi bitiremiyor diyo simdide.bi yardım edin allah rızası için...
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum içindeki müzikleri silerken dosyalarıda silinmiş be mp4 doluyken biligisayara taktığımda 2 tane usb çıkıo ve boş görünüyo ne fotoğraflarım gözüküo nede videolarım geri dolu mp4 nasıl görebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  • müzik çalarken menüye bas
    çıkan ekranda TEKRARLA yazar
    menüye bas
    SUNUM yazıyor ise konumu değiştir.
  • selam içindeki işlemci nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudding

bende bu fotoğraftaki cihazdan var, bir süre önce aldım, gayet normal bir şekilde kullanıyordum. herhangi bir firmware ya da program falan da yüklemedim hiç. bir gün radyo dinledim sonra cihazı normal şekilde kapattım. normalde cihazı açtığımda önce mavi ekranda kum saati çıkar,ardından animasyonla birlikte menü açılırdı. ama bu defa mavi ekrandaki kum saati kaybolmadı ve cihaz bir türlü açılmadı. bilgisayara bağladığımda da görünmüyor, ne yapmam lazım? reset tuşu/deliği vs de yok.. daha önce yazılan cevapları da okudum, ille de içini açıp kısadevre mi yapmam gerek? başka çözümü yok mu? haftalardır kullanamıyorum ve artık sinirim bozulmaya başladı..

yazılımı var ama işlemci no gerekli

• quote:

Orjinalden alıntı: abone26

HYNİX HY27UF081G2M-TPCB 625A
    ATJ2085H çip Şu ana kadar uygun firmvare bulamadım denemeler yapıyorum
    mavi ekran var.birde 108 mg. gösteriyo yardımlarınızı beklıyorum saygılar

slm cihazın resmi varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wudi

agalar ben de salak gibi gittim o çakma sonyleriden aldım.
    ama baya iyi özelliklere sahipti.kamera falan war.(sözde 6.1 mp)ekran en az 3.0''.
    noldu oldu ben mp3 fotmatında müzik yükledim.hatta dinledim:D
    sonra kapadım.5-10 dk sonra tekrar dinliyim dedim açılmadı.
    nedeni ne olabilir.ne yapabilirim.
    yardımlarınız için şimdiden teşükkürler.

açılış resmi bumu ?

pil boş resmi bumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanmetiner -- 29 Ocak 2008; 19:17:58 >

• ben gördüğüm tüm kodları yazayım da =)

HYNİX HY27UT08(bir karakter okunmuyor)G2M-TPCB 741AA

SP3767AHN071S01

MTUJ2695AJ1 , bir diğer kod daha var ama üzerindeki etiketi çıkaramadığım için okuyamıyorum. bi de ben ADFU olarak tanıttım cihazı ama bilgisayarım'a girdiğimde usb sürücüsü olarak göremiyorum, bilgisayarı yeniden başlattım, herhangi bi değişiklik yok. RDiskUpdate programını çalıştıryorum ama o da cihazı göremediği için fw yükleyemiyorum.. elimde gerekli fw var zaten, LG fwsi yüklüydü ilk aldığımda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudding -- 29 Ocak 2008; 22:19:36 >
  • çözüm 1 :Bu tarz bi sorun benim başımada gelmişti mp4 ümü usb girişe taktım 1 dk sonra cihaz tık kapandı. bir daha da açılmak nedir bilmedi benim sorunum usb ve şarj için kullanılan ara kablo kopmuş cihazın da şarjı bitince cihaz açılmadı tabi. diğer arkadaşlar bu tür bi sorunla karşı karşıya olabilirsiniz usb arakablonuzu kontrol edin. boşa uğraşmayın saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hserbes06 -- 2 Şubat 2008; 0:20:00 >
  • Orjinalden alıntı: suleymanmetiner

açılış resmi bumu ?

bende de bundan var açılış resmi geliyor ekrana ve öylece kalıyor. Bilgisayara usb ile bağladığımda görmüyor. Ne yapılabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

Tamamdır mp4 playerımı yaptım
    tatilde olduğum için uğraşamamıştım. Bugün bi el atayım dedim ve baya bi uğraş sonucu başardım.. Filmci'nin önerileri çok işime yaradı o olmasaydı yapamazdım teşekkür ediyorum ona. Ama doğru firmwareyi bulana kadar ne çektim yüklmeside bi meseleymiş yani bunun. Gerçi aynı firmware olmadı tesadüf ya türkçe menüsüde var bu yüklediğimin.
    Evet arkadaşlar adanada olupta mp4 playerında sorun olan varsa yapılır yani hemde türkçeside yüklenir :)
    Bu arada bu aletlerden ikitane 512 lik, 1 tane 1 gbytlık var elimde adanda olupta almak isteyen olursa bana pm. ile ulaşabilirler...
    Vay bee yaptım alaeti

ya bi msn adresi fln verseydin bari. sana ulaşabilmemiz için?? :( :( :( bbende de aynı sorun var yardmcı olabilir misn?????

• --------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR ONCELİKLE BU FORUMDA YENİYİM HERKESE MERHABA

YAŞADIĞIM BİR SIKINTIYI ANLATMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

ELİMDE S1MP3 1GB SAMSUNG 607 CHİPSETİ OLAN SCD 3.5.35 VERSİYONLU BİR MP3 PLAYER VARDI TAAKİ FİRMWARE YUKLEYİP VERSİYONUNU YUKSELTEYİM DİYENE KADAR

ŞU ANDA MP3 PLAYERA PİLİNİ TAKTIGIMDA SARI IŞIK YANIYOR SUREKLİ YADA BİLGİSAYARA TAKTIGIMDA AYNI IŞIK YANIYOR AMA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BİLGİSAYAR TANIMIYOR GORMUYOR CİHAZ ACILMIYOR

TEKRAR ESKİ SURUMUNU DE YUKLEYEMİYORUM HEM YOK HEM DE PC TANIMIYOR
    BU SORUNU NASIL GİDEREBLİRİM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE
  • arkadaşlar banada bu bilgilere uygun firmware bulmamda yardımcı olabilir misiniz kafayı yicem yaa haftadır uğrasıyorum. eski firmwarein surumununde ne olduğunu bilmiyorum o yuzden acayip derecede zorlandım bu işin üstadları yardımcı olsunlar lutfen...

ATJ 2085W
    F5282AB 567

SAMSUNG 631
    K9K8G08U0A
    PCB0
    FHG427X1
  • Evet Abiler bende knightofthesun arkadaşımızın verdiği BUDUR Dosyasını indirdim ve güncelledim ama success demesine rağmen mp4 player gitti ekran yok.Bilgisayar da görüyor aynen flash dik gibi ancak mp4 ekranı siyah kaldı hiçbir şekilde açamıyorum.

lütfen şunun çaresini yazın bana.Lütfen...

Kawai Niva TX-65 2Gb radyolu felan işte.yardım Lütfen.......
  • bende çakma sony mp4 player var kendi içinde olan avi formatındaki video çalışıyor ama ben avi formatında video atınca çalışmıyor ne denediysem olmuyo bi yardım eden olursa çok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay1993

bende çakma sony mp4 player var kendi içinde olan avi formatındaki video çalışıyor ama ben avi formatında video atınca çalışmıyor ne denediysem olmuyo bi yardım eden olursa çok iyi olur

Büyük bir ihtimal codec le alakalı bir şeydir.Xvid ve Divx gibi çeşitli avi codec formatları var hepsini dene biri tutar elbet...
  • Arkadaşlar merhaba, benimde aşağıda resmini gördüğünüz 2GB Flash Drive MP3 Player FM Voice Recorder olarak aldığım cihaz artık açılmıyor. Starting yazıyor ve devam etmiyor. Kapağını falan açtım entegresinin pinlerini kısa devre ettim ancak windows ta adfu driver olarak tanıtamıyorum. USB divice bulundu diyor fakat adfu inf dosyasını gösterdiğimde hata veriyor. Şu an ne usb olarak ne de mp3 olarak hiçbir şekilde cevap vermiyor.

Öncelikle adfu olarak tanıtmam lazım onu başaramadım. Kısa devre eder etmez windows ta beliriyor altta ama adfu olarak tanıtamıyorum.

Resimleri :

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.