Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorunlar bendede vardı.Bendede cw-x marka bir mp4 vardı firmware yükleyelim dedik Türke birşey olmaz dedik alet bozuldu :)
    kum saatinden başka birşey görünmüyordu.Ama markası ne olursa olsun bu aletlerin hepsi aynı.Ben forumda biraz bakındım öğrendiklerimle uygulamaya çalıştım şu kısa devre yaptırma filan bir kaç gün uğraştım ama onunda başardım.
    Bir daha tövbe dokunursam.Ben bozmadan önce aletin yazılım bölümündeki bilgileri not etmiştim.Hatta şu içinde 4 tane dosya olan bat lı dosyalardan filan yedeğini almıştım dump.bin adında dosya oluşturmuştum
    ama işe yaramadı.İnternetten yazılımdaki bilgilere göre ona en benzer firmware buldum onunla becerebildim.Aletin üzerindeki chip numaralarıylada bulursunuz belki ama ben yüklü yazılıma göre buldum.
    İlk gün iş yerindeki laptopda denedim.O kısa devre olaylarıyla filan ara sıra yeni donanım bulundu gibi gösteriyordu ama adfuupdate.inf dosyasını göstererk yüklemeye çalışıyordum ama her seferinde donanımınız hakkında bilgi içermiyor diyordu.
    Bende evde denemeye karar verdim ordada adfuupdate.inf dosyasını göstererek yüklemeye çalıştım bu sefer aynı dosya yükleme yaptı.Ama öyle hemen flash disk gibi bilgisayarımda görünmüyor ben öyle olacağını düşünüyordum.Usb device diye yeni bir donanım buluyor gibi gösteriyor
    fakat buna ait sürücü bulmaya çalıştım ama bulamadım zaten gerekte yokmuş.Öyle alete zarar vermeye bataryayı filan kesmeyede gerek yok.Adfu dosyasını yükledikten sonra gerisi doğru firmware yükledikten sonra problem çıkarmaz.Bilgisayara bağladığınızda ama şu hani donanımı güvenle
    kaldır dediğimiz bölümün saatin yanında gelmesi gerekiyor.Hatta onun içerisine çift tıklayarak bakın usb adfu device diye gösteriyorsa artık şu mp3 update tool diye olan programı çalıştırıp uygun firmwireyi seçip yükletin.Eğer sonunda success derse aletiniz olmuş demektir.Ama bu işlem illa bir seferde olacak diye gerek yok bazen
    program aleti görmüyor aygıt yok gibi msjlar veriyor.Siz usb yi bilgisayardan çıkarın takın.Benimde ilk seferde olmadı zaten bende aygıt yok gibi msjlar aldım.
    Sizlere bu başımdan geçenleri anlatmak için üye oldum belki bir alet fazla kurtulurda bu çinlilere giden para çöpe gitmiş olmaz diye düşündüm.
    Valla çinlileride tebrik ediyorum böyle dandik cihazları üretebildikleri için.Sizlere tavsiyem uzak durun işi hakkı ile yapanlar kazansın.
    Kendi ülkemizde bile bu kadar işsizliğin sebebi belki bizleriz çünkü ucuz diye alıyoruz kaliteli ürün yapanlar madur oluyor vs.
    Bence bu cihazlara para vermektense bu cihazların yaptığı işi yapan cep telefonlarını alın mesela samsung e250 mp4 ün yaptığı hepsini yapar.
    150 ytl civarında bu özellikteki telefonları bulmak mümkün hemde kaliteli tabi.
    Birde şu video oynatamayan arkadaşlara birşeyler söylüyeyim siz bu aletlerde avi, mp4 vs gibi dosyalarını oynatamazsınız özelliklerinde belki böyle diyor hatta adıda zaten mp4 player ama ben oynatanı görmedim çoğu bu tür video dosyalarını amv formatına çeviren programlarla attıktan sonra oynatıyor.Tabi çözünürlüğüde sizin alete uygun olmak şartıyla.

• Benim sahte sony sv-885 MP4 yazan bir makinem var Multimedia Transcoding Tool programı ile yapılan MP4 ü oynatabiliyor.Belki işinize yarayabilir.
  • slm arkadaşlar bendede bu resimdeki cihazdan var ve aynı problemi yaşıyorum şuanda burda belirtilen adımları tek tek gerçekleştircem ancak sadece şu (firmware) parantez içine aldığım şeyi çözemedim vede ilk defa duyuyorum böyle birşeyi sen yapmışsın cihazını banada yardımcı olabileceğini düşündüm en azından firmware yi nerden bulabileceğimi söylermisin herhangi bir site adı falan tabi sende varsa bu dosya bana yollarmısın internet aracılığıyla arkadaşlar acil olarak cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum msn mi bırakıyorum buraya bakamassam bile oraya kesin bakıyorum gezgin.001hotmail.com lütfen

• arkadaşlar bana biraz yardımcı olurmusunuz şimdi bu sayfada olan işlemleri sırasıyla yapıyorum ama mp4 deilde benim pc reset yiyo bunun mantıklı bir açıklaması varmı acaba
  • act209x_s75_cy nin firmwaresini bulabilir misiniz? çünkü yanlış firmware indirdim mp4 te çalışmıyor ne yapmam gerekiyor?
    buyrun buda mp4 çaların resmi

http://img82.imageshack.us/img82/4612/442yc0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_92 -- 13 Aralık 2008; 1:06:47 >
  • şimdide usb tanımıyor
  • Arkadaşlar LÜtfen Yardım acill

Benim 1 gb lık mp4 playerım war 2c105 cm 70048 2007.11.21 act_v9.1.52 yazıyor versiyonunda içinde 5 tane dosta war sanırsam wirüs sılemıorum bır cok yontem dendım bıcımlendırme uncklogeer.güvenli baslat vs vs proglarlar denedıım yardımcı olursanız sewırıım 6 aydır ugraşıyorum resmen nasıl oluyor resımle anlatıyım bn inş yardımcı olcak arkadaşlar wardır

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

fat seçeneğinde biçimlendirebiliyordum dierseceneklerde fat 32 we diyerinde wind biçimlendiremedi hatassı werıyor

BİÇİMLENDİRDİKTEN SONRA BU DOSYALAR ÇIKIOYR VE SANIRIM VİRUS SİLEMİYORUM MP4 AÇILIYOR FAKAT MUSIC VIDEO SECENEKLERINE UYGULAYINCA DISK EROR HATASI WERIYOR SADECE AYARLAR NOTEBOKKA VE RODYOYA GIRIYOR RADYODANDA CIZIRTILI BI SES CIKIOR

SİLMEK İSTEDİĞİM ZAMAN AŞAĞDAKİ GİBİ HAATA WERİYOR BİR COK PROGRAM DENEDIM UNCKLOGER FALN FILAN AMA SILEMEDI

LÜTFEN YARDIM ARKADASLAR YORUMLARINIZ ICIIN SIMDIDEN TŞKLERRR

• slm kardes bendede aynı cakma sony mp4 var bendede senın sorunundan bende yasadım ama caresını buldum
    dısarıdan nokıa cep telefonlarının bataryasından al 3.7 v olsun soktugunyerlere lehımle bırlestır kullan ok kolay gelsın......
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightofthesun

quote:

Orjinalden alıntı: ovech

Merhaba.Firmware'ye ihtiyacım var.Mp4 player 2" ekran,8 GB (sözde),marka yok resim linkleri alttadır.Flash:Samsung 722 K9G8G08UOM ,chip:ACU7503.Yabancı forum sitelerinden bulduğum 1 sürü FW'yi yükledim,olmadı.3.0.43ten başladım 9.1.52'ye kadar.Yükleme programı olarak da 3.68 ,4.00,4.15 ve 4.19 kullandım. 9.0.51 ile ekran açıldı beyaz oldu.Bazen çıkarılabilir disk oluyor (2 parça H: ve I: )format atınca 960 MB gösteriyor.Sonra kayboluyor.Glacier_Repair_Toolkit'i de kullandım-olmadı.Doğru FW'yi bulamasam da bari hangi version gerekiyor öğrenmek istiyorum.Aynı playerı olan FW No'sunu söylerse ona göre ararım.

ben bu merete buldum firmware en sonundaaa bendeki kawai fx-67 1gb radyolu atj2093h chip samsung k9g8g08uom flash idi simdi baska bi acılısla acılıyo ama olsun. sadece hoperloru calısmıyo (cokta umurumda gerı geldı alet hehehe)
    firm ware buradaa
    budur
    kendi serverıma koydum rapidde silinmesin diye...

ayrıca dosyada baya firmware var sadece bu alet için degil elinde patlak 9.0.43 9.0.48 9.0.50 9.0.51 ve 9.1.51 olanlarda deneme yanılma yapın ben 13 uncude buldum dogrusunu

ben bir sey soracagım bu acılıs kapanıs resmilerini nasıl degistiriyosunuz bır tema buldum ama nereye atacagımı bılmıyorum...

selamlar

vedıgım lınkı tekrar verıyorum serverdan ne oldugunu unutarak sılmısım dosyayı

budur

umarım ısınıze yarar

not: alet bır sure sonra acılmamaya basladı bı acılıp bır acıkmıyordu.. bir gun hıc acıkmadı.... ben ortalama 2 yada 3 ay kullanabıdım hatta kullanmaya calıstım aletı... sanırım bır yıldan berıdır sansa m250 kullanıyorum ses ve kullanım olarak gayet harıka bır alet sadece mp3 ve radyo var uzerınde...
    sırf video klip seyredecegız dıye bu 3. sınıf cın mallarına vedıgımız paraya yazık ve karakoy tahtakalede gereksız ınsanları zengın edıyoruz... 1 yerıne 2 yada 3 ver ama adam gıbı mal al diyorum sadece....

tesekurler.....

• arkadaşlar benim sorunum şu mp4 çalara klasör açtım içine 217 tane şarkı attım sonra mp4 çalarda 199 tane gözüküyor bilgisayarda 217 tane gözüküyor sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim (şarkılarda bir sorun yoktur)
  • arkadaşlar 4. jenerasyon alet ADfudan çıkartamıyorum.. çipten de resetledim, ancak adfu olarak duruyor.. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
  • selam Benim Piranha matrix mp4 üm var. bi şekilde bilgisayar bunu görüyor ama içini boş gösteriyor ve mp4 e yükleme yapamıyorum. ama mp4 çalışıyor ve içine önceden yüklediğim müzikleri dinleyebiliyorum. ne yapmam gerek. firmware yüklemeyi denedim ama bilgisayar mp4 ü görmediği içiin firmwarede yüklenmiyor driver sorunuysa zaten pirhananın sitesinden driverlar yüklenmiyor başka bir yerdede bulamadım. ne driver var ne firmware yükleniyor, ne yapmalıyım . lütfen yardım edin

• arkadaşlar bende asahinin mv-113 modeli mevcut yalnız biçimleme yapamıyorum biçimlemeyi yapmıyor ana menü dışında hiç bir sekilde ne videolar bölümüne nede müzik dinliye biliyorum format hatası diyor sorun yazılımlamı ilgili eger yazılımla ilgiliyse neler yapabilirim yardım edebilecek bir arkadaşım varsa şimdiden teşekür ediyorum

bu arada versiyonu
    pma300_006
    2005/11/04

ryj-3.5.35
    2005/12/16

yardımlarınızı bekliyorum
  • i Love This Forum
  • arkadaslar bende de bi sorun var ben boyle bi makina aldim ama birden sarki dinlerken bi sey oldu ve sarki durdu ben sarji bitti sandim ama evde pc ya baglamaya calistim sarj olmadi butun sarkilari icinde sildim sonra yeni sarki ekledim ama yine calismadi birdahaki sefer yine pc y baglamaya calistim ama beni atti yani okumadi pc mp3 player i format attim yine denedim olmadi ne yapmamai onerirsiniz pc ya baglayinca sarki atmai deniyorm 10 saniye gecmiyo atiyo

• bende de sahte sony mp5 denilen bir alet var ilk başta bilgisayar okumamaya başladı sonra kendi kendine düzeldi şimdide şarj ediyorum 5 dk sonra şarjı bitiyor nasıl güzeltebilirim yardım!!!!
  • selam..
    Bnmde mp4ümde kulakltan ses çıkmıyr ama dşrı ses veriyor formtladm yni kulaklk aldm ama olmadı yardım edebiLrmisinz ??
  • SelamunAleykum Arkdaşlar,

Benim sony mp4 var mavi ekranda donuyor doğrusu mavi ekran bile denilemez sağ tarafta mavi ışık yanıyor birde ekranda çok açık bir mavi ışık geliyor anlatbildim mi bilmiyorum ama ?

Cihazın bilgileri;

sony PMP-703-V11.00

Sadece bu yazıyor..

Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  • arkadslar bendede 3-4 tane sony mp4 var sarja taktım sonra cıkardım acılmıo on tusuna basınca mavi ısık yanıo cekince geri sönüyo cihaz acmıyor pcyede baglıyom görmüyo buna bi cözüm bulan varmı
  • http://geo-gsm.com/vb/showthread.php?t=14606

şurada bir kaç link var driver adfu için denerseniz olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.