Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya güzel anlatmışsında bişey anlamadım ben..setting nerde..bilg. da mı..
    ipod ta mı setting ...bişey anlamadım..

quote:

Orjinalden alıntı: dünyalı

Merhabalar arkadaşım. system bilgisi Setting altında System diye klasör var. Systemin altındada About diye bir bölüm var oraya girdiğinde cihazının sistem bilgilerini görebilirsin. Reset ise yine system menüsünün altında Default Set var oradan atılıyor.
    Diğer bilgileri is ancak cihazın kapağını açarak içindeki entegrelerin üstündeki rakamlara bakarak öğrenirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: dumanly

dünyalı bu sistem bilgisi nasıl ögreniliyo..
    ayrıca reset atmada problem var..atılmıyo yardımcı olursanız artık...

• arkadaşlar bişey soracağım bilgisi olan varmı bu konuda bilmiyorum ama :S bende bi salaklık edip çin malı markası bil belli olmayan bi mp4 aldım aldığımın ertesi günü sesi çıkmamaya başladı yane herşey normal olarak çalışıyo ekranda görünüyo ama ses yok kulaklıktamı bi sorun var die düşündüm başka bi kulaklık taktım ama ondada ses yok :S sorun neyden kaynaklanıyo olabilir yada ne yapmam lazım geri verme gibi imkanımda yok :S ekranın üstünde kulaklık işareti çıkıyo kulaklık takılı olmadığı halde dışarıyada ses vermiyo bide kırmızı bi kutunun içinde n yazıyo ve üzerinde ok işareti var bide a-b üzerinde ok işareti var bunlar çıkıyo ama ses gelmemesinin sebebi ne olabilir :S yardımcı olursanız çok sevinirim

LG MP3 PLAYER
    BO - 92018
    CM60022
    2007/09/26
    ACT_V9.1.52
  • Setting mp4 player açıldıktan sonra MP4 player menüsünde en altta en sağdaki araçlar (veya setting) menüsünün içindedir.

yazılım bilgisi diyede yazabilir.

quote:

ya güzel anlatmışsında bişey anlamadım ben..setting nerde..bilg. da mı..
    ipod ta mı setting ...bişey anlamadım..

quote:

Orjinalden alıntı: dünyalı

Merhabalar arkadaşım. system bilgisi Setting altında System diye klasör var. Systemin altındada About diye bir bölüm var oraya girdiğinde cihazının sistem bilgilerini görebilirsin. Reset ise yine system menüsünün altında Default Set var oradan atılıyor.
    Diğer bilgileri is ancak cihazın kapağını açarak içindeki entegrelerin üstündeki rakamlara bakarak öğrenirsin.

quote:

dünyalı bu sistem bilgisi nasıl ögreniliyo..
    ayrıca reset atmada problem var..atılmıyo yardımcı olursanız artık...

• Benim ipod öldü galiba..
    resetlenmiyo.. birisi ölmüş o tamirciye ver dedi..
    ne demek ölmek ya..anlamadım..
  • SONUNDA BAŞARDIM SORUNDAN KURTULDUM ARKADAŞLAR.

ÖNCE CİHAZIN KAPAĞINI DİKKATLİCE SÖKTÜM.

ARKİDİŞLEİRMİZİN YÖNLENDİRMELERİNİ DİKKATE ALARAK SAMSUNG CİPİ BİR GÜZEL RESETLEDİMÇ ODA NE _? CİHAZ İNAT EDİYOR BEDNE BATARYADAN GELEN İKİ UCU KISADEVRE YAPTIM TEKRAR AÇMA TUŞUNA BASTIĞIMDA VAYYYYY BEEE. TIK YOK. BİDAHA BASTIM YİNE TIK YOK.

ARKAMA YASLANIP ŞÖYLE BİR DÜŞÜNDÜM NE YAPABİLİRİM DİYE VE 2 DAKİKA SONRA ÇÖZÜMÜ BULDUM.

SONY MP4 CALARIN BOARDINI TAM ORTADAN GELECEK ŞEKİLDE KIRDIM VE BÖYLECE SORUNU KÖKTEN ÇÖZMÜŞ OLDUM. İŞİME YARİCAK BİR İKİ PARCA MİKROFON BATARYA HAPÖRLÖR GİBİ KISIMLARI ALDIKTAN SONRA CİHAZI ÇÖPE SALLADIM. EHHEHEEHHEH

• abi bende ipor var yurtdışından geldi kullanamadım neye basarsam disk error diyor.pc ye usb ile bağlantı kurduğumda pc görmüyor.ama ipod ekranında connect dio.(aslında şarz olurkende aynı şeyi söylüyor)yardımcı olursanız çooook sewiinirim
  • menüden ayarlara girip FORMAT lamayı dene.daha sonra pc tanımasıgerekir
  • firozat sorununu bu linkten halledersin umarım hala arıyorsan
    http://www.mympxplayer.org/how-to-removing-memory-****-vt2400.html?highlight=memory+****

Not:sayfa 15 e kadar okudum belki halletmiş olabilirsin sorununu ilerki sayfalarda =)
  • En iyisi bu sahte sony veya ipod çin mallarından almamak.. alınacaksa bile, Servisi yazılım cd'si olan sunny- trident-premiere gibi garantili ürünlerden almak daha güvenilir!
  • INFO:

Board: MP680-CL-V11 2005-11-08
    Proc: ATJ2085W
    LCD: 1.8"
    Model: FS66
    Firmware: Wilson co. LSD 3.5.37

Bende bu alet war nasıl resetlendiğini bilern war mı acaba ?

http://img524.imageshack.us/img524/1048/fotoyy0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLNIGHTMARE -- 28 Aralık 2007; 12:36:14 >
  • Arkdaşlar bende bu çakma mp4 lerden aldım ama çakma olduklarını bilmiyordum bitane vardı bozuldu değiştirdik şimdi elimde bitane var mp3 çalıyo radyo güzel video oynatıyo o yönden hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür ama bir sorunum var usb ile pc ye bağladığımda mp4 ün içini açamıyorum yani dosya ataıp alamayıyorum

İşte resmi
    http://img178.imageshack.us/img178/1218/adszasdyd1.jpg

Lütfen biri yardımcı olsun seco_3057@hotmail.com msn adresim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seco_67

Arkdaşlar bende bu çakma mp4 lerden aldım ama çakma olduklarını bilmiyordum bitane vardı bozuldu değiştirdik şimdi elimde bitane var mp3 çalıyo radyo güzel video oynatıyo o yönden hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür ama bir sorunum var usb ile pc ye bağladığımda mp4 ün içini açamıyorum yani dosya ataıp alamayıyorum

İşte resmi
    http://img178.imageshack.us/img178/1218/adszasdyd1.jpg

Lütfen biri yardımcı olsun seco_3057@hotmail.com msn adresim

Sağ tıklayıp açmayı denedin mi ?

• Arkadaşlar benimde elimde bi mp4 (8gb.)var, Samsung cip var yazılım güncelleme yaparken sorun oldu ve dondu. kapatıp açtım fakat bu seferde kumsaatli başlıngıç ekranı geliyor ve öyle kalıyor. Acaba yazılımı yüklemek yada tamir edilmesi mümkün olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osenmer

Arkadaşlar benimde elimde bi mp4 (8gb.)var, Samsung cip var yazılım güncelleme yaparken sorun oldu ve dondu. kapatıp açtım fakat bu seferde kumsaatli başlıngıç ekranı geliyor ve öyle kalıyor. Acaba yazılımı yüklemek yada tamir edilmesi mümkün olabilirmi?

Konuyu baştan sona okumanı tavsiye ederim reset atıp yenide fw atman lasım sanırım... Kolay gelsin
  • Benim mp4 buhttp://www.ycibo.com/mp4help/ websayfasındaki 1.5" lik mp4 ile aynı, o sayfada bahsedilen (mp3 player product tool 5.11) programını yükleyip bu konunun ilk sayfasında bahsedilen çipin kısa devre yapılması ve adfu olarak tanıtılması işlemlerini yapıyorum. (TJC_91N02.bin) dosyasınıda yüklüyorum işlem tamamlanıyor fakat ürün hala açılmıyor ve bilgisayarımda 1 gb. lık flash disk olarak görünüyor, Oysakı bu mp4 8gb.
  • quote:

Benim mp4 buhttp://www.ycibo.com/mp4help/ websayfasındaki 1.5" lik mp4 ile aynı, o sayfada bahsedilen (mp3 player product tool 5.11) programını yükleyip bu konunun ilk sayfasında bahsedilen çipin kısa devre yapılması ve adfu olarak tanıtılması işlemlerini yapıyorum. (TJC_91N02.bin) dosyasınıda yüklüyorum işlem tamamlanıyor fakat ürün hala açılmıyor ve bilgisayarımda 1 gb. lık flash disk olarak görünüyor, Oysakı bu mp4 8gb.

Başka bir firmware ile denemeni tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

quote:

Benim mp4 buhttp://www.ycibo.com/mp4help/ websayfasındaki 1.5" lik mp4 ile aynı, o sayfada bahsedilen (mp3 player product tool 5.11) programını yükleyip bu konunun ilk sayfasında bahsedilen çipin kısa devre yapılması ve adfu olarak tanıtılması işlemlerini yapıyorum. (TJC_91N02.bin) dosyasınıda yüklüyorum işlem tamamlanıyor fakat ürün hala açılmıyor ve bilgisayarımda 1 gb. lık flash disk olarak görünüyor, Oysakı bu mp4 8gb.

Başka bir firmware ile denemeni tavsiye ederim

bir çok firmware denedim ama hala doğru olanı bulamadım sanırım
    aletin resimleri aşağıda:

acaba yazılım çözümü önerebilecek arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osenmer -- 2 Ocak 2008; 14:18:44 >

• www.mym pxplayer.org bu sitede aradıgınız umarım bula bilirsiniz yeterki cihazların işlemcini bilin yeter ben burdan bularak mp4 yaptım kolay gelsin (boşlugu kaldırın)
  • arkadaslar bosverın bu fırmware ıslerını bakın dalganıza bende var 512 lık kawaı marka benımkıde cınmalı bır sendeden berı kullanıyom hıcbı sorunu yok kullanmayı bılırsen senelerce kullanırsın arkıde kameralı var oda cok memnun bırakın bılmedıgınız ıslere bulasmayın
  • merhaba. bende sahte sony mp4 var. aldığım yerde bana bunun avi video formatında çalıştığını söylediler. denemediğim video conventer programı kalmadı ama bir türlü olmadı. " file format error! " diye hata veriyor. ne olur bana yardım edin. cevaplarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.