Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Firmware'ye ihtiyacım var.Mp4 player 2" ekran,8 GB (sözde),marka yok resim linkleri alttadır.Flash:Samsung 722 K9G8G08UOM ,chip:ACU7503.Yabancı forum sitelerinden bulduğum 1 sürü FW'yi yükledim,olmadı.3.0.43ten başladım 9.1.52'ye kadar.Yükleme programı olarak da 3.68 ,4.00,4.15 ve 4.19 kullandım. 9.0.51 ile ekran açıldı beyaz oldu.Bazen çıkarılabilir disk oluyor (2 parça H: ve I: )format atınca 960 MB gösteriyor.Sonra kayboluyor.Glacier_Repair_Toolkit'i de kullandım-olmadı.Doğru FW'yi bulamasam da bari hangi version gerekiyor öğrenmek istiyorum.Aynı playerı olan FW No'sunu söylerse ona göre ararım.

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

• çakma sony mp4 player aldım yazılım versiyonu mp3 player SC85051F 2006/04/25 ACT_V3.5.35 versiyonuna sahip.Daha üst versiyon yazılım nasıl yükleyebilirim?Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.oc ye bağlayınca fw upgrade diyor nasıl oluyor bu iş?

• quote:

Orjinalden alıntı: ovech

Merhaba.Firmware'ye ihtiyacım var.Mp4 player 2" ekran,8 GB (sözde),marka yok resim linkleri alttadır.Flash:Samsung 722 K9G8G08UOM ,chip:ACU7503.Yabancı forum sitelerinden bulduğum 1 sürü FW'yi yükledim,olmadı.3.0.43ten başladım 9.1.52'ye kadar.Yükleme programı olarak da 3.68 ,4.00,4.15 ve 4.19 kullandım. 9.0.51 ile ekran açıldı beyaz oldu.Bazen çıkarılabilir disk oluyor (2 parça H: ve I: )format atınca 960 MB gösteriyor.Sonra kayboluyor.Glacier_Repair_Toolkit'i de kullandım-olmadı.Doğru FW'yi bulamasam da bari hangi version gerekiyor öğrenmek istiyorum.Aynı playerı olan FW No'sunu söylerse ona göre ararım.

ben bu merete buldum firmware en sonundaaa bendeki kawai fx-67 1gb radyolu atj2093h chip samsung k9g8g08uom flash idi simdi baska bi acılısla acılıyo ama olsun. sadece hoperloru calısmıyo (cokta umurumda gerı geldı alet hehehe)
    firm ware buradaa
    budur
    kendi serverıma koydum rapidde silinmesin diye...

ayrıca dosyada baya firmware var sadece bu alet için degil elinde patlak 9.0.43 9.0.48 9.0.50 9.0.51 ve 9.1.51 olanlarda deneme yanılma yapın ben 13 uncude buldum dogrusunu

ben bir sey soracagım bu acılıs kapanıs resmilerini nasıl degistiriyosunuz bır tema buldum ama nereye atacagımı bılmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightofthesun -- 2 Eylül 2007; 6:40:19 >

• kardeş dosya inmiyor.sanırım kaldırmışsın siteden.tekrar eklemen mümkünmü?
  • kusura bakmayın duzelttın adresı sabahın altısında yaptım ıdare edın arkadaslar :)

yenisi burada

arkadaslar dediğim alet için Glacier_9.0.50_7.bin i deneyin hoperlorlerınden seste verıyo bu
    butun 9.0.50 leri dendim 2 7 ve 8 calıstı sızde deneyın kendı mp4erde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightofthesun -- 2 Eylül 2007; 21:36:29 >
  • mERHABALAR MP4'E FİRMWARE LAZIM YADIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
    2 GB ÇAKMA SONY CHİP: ATJ2091H
    ESKİDEN MODELİNE 9.050 LG MP3 PLAYER FALAN YAZIOYRDU ŞİMDİ AÇILIYOR SADECE BEMBEYAZ EKRAN GELİYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkleran

mERHABALAR MP4'E FİRMWARE LAZIM YADIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
    2 GB ÇAKMA SONY CHİP: ATJ2091H
    ESKİDEN MODELİNE 9.050 LG MP3 PLAYER FALAN YAZIOYRDU ŞİMDİ AÇILIYOR SADECE BEMBEYAZ EKRAN GELİYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRM...

aynı sorun benim cihazdada var.2gb samsung chipli.başka bir arkadaşta da aynısından var versiyonuna baktım 9.1.51 yazıyor.fakat bunu yükeyince bembeyaz ekran bile gidiyor.birde şu dikkatimi çekti bin uzantılı dosyaları yükleyince cihaz tepki vermiyor fw uzantılıları yükleyince bembeyaz ekran çıkıyor.
  • çakma sony mp4 playerıma yeni versiyon yazılım bulamazmıyım en son versiyondan heberi olan yok mu? mp3 player SC85051F 2006/04/25 ACT_V3.5.35 versiyonuna sahip.Daha üst versiyon yazılım nasıl yükleyebilirim?Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaslar yukarıda verdığım linkte 9.1.51 in 3 tane versiyonu var binlerin farklı farklı ındırıp deneyın

bende 9.0.50 ıcın 8 bin vardı hepsını denedım 7 cısı calıstı

ayrıca 9.0.43 9.0.48 ıcınde farklı farklı 3er tane versıyonu var ıcınde
  • Bilader knightofthesun kardeş bu senin resimde belirttiğin cihazdan yok bende alet zaten dandirik senin yazılımı yüklersek bendeki bu cihazda çalışacakmı acaba. Birde tek tek parça isimlerini gösteriyo ben daha üst bir versiyon yüklemek istiyorum fakat bu üst sürümde parça isimlerini bir liste halinde yukardan aşağı biçimde gösteren bir yazılım var mı? Aslında amacım bu yani... Resim şimdi bi türlü yükleyemedim ama yukarılara doru çık ilk gönderdiğim msj da mp4 ün resmi var turkuaz ve beyaz hatlara sahip (mavi gibi ) bi anla bakem...
  • falcon08 yeni aldıysan bence bulaşma fw yuklemeye bende ilk aldığımda baya araştırmıştım yukseltığım dıye ama sende biliyosun cın malı dandık mal bunlar adamın bırı apmıs ole elden ele gezıyo firmwarelar zannetmıyorumkı yenı versıyonunu cıkarsınlar
    bozuk felamsa gırıs bu ıslere ama yok yenı aldım tamamen keyfıne yukseltecem dıyosan daha once bu meretlerden kullanmadıysan yanı firmware olaylarına yabancıysan hıc gırme bozarsın aletı

az kaldı benımlı cop oluyodu cınce bı sıteden bınbır gucluk buldun alete uyan firmwarelerıde
  • arkadaşlar elimde 1gb sony mp4 player war ama artık çalışmıo. forumda sölediklerinize göre iletken bir aletle arkasındaki çipin baçaklarına sürtecekmişiz ben sürttüm donanım bulundu dedi.sonra firmware indirmeye çalıştım ama başaramadım bu firmware nerden bulurum yardım edin lütfen
  • Arkadaşlar arkadaşımdan ödünç aldıgım mp4 player 3-4 saat şarjda durduktan sonra elimde kaldı çalıştıramıyorum. Açılıyor ve kum saati ekranda kalarak donuyor. Emanet oldugu için iyice tedirgin oldum. Kapağını açtım ve bu numaralara ulaştım.

SAMSUNG 646 K9G8G08U0M
    ATJ2093H

Uygun firmware bulmam gerekiyor sanırım. Şase yaptırarak bilgisayarı açıyorum fakat tanıtmam gerekiyor. sanırım adfuupdate.sys dosyasına ihtiyacım var ama malesef bilgisayarımda yer almıyor bu dosya. Ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz, teşekkürler.

Az önce adfuupdate.sys ile de denedim tanıtmayı malesef olmuyor tanımıyor. Ne yapılabilir bilgisayara tanıtmak için ?
  • tamam dır tanıttım bilgisayara yalnız uygun firmwareyi bulamıyorum daha dogrusu program kabul etmiyor firmwareleri.

Mp4 player

SAMSUNG 646 K9G8G08U0M
    ATJ2093H

Bu numaralara sahip ne yapabilirim uygun firmware elinde olan var mı ?
  • yaw arkadaşlar benim abim gaziantepten bi sony mp4 getirmiş tabiki sahte.Ben bu aleti şarja takıp öle açabiliyorum.Bunun şarjıda var.sonra şarjdan çıkarıyorum öle kullanabiliorum.daha sonra şarjdan çıkarıp açmaya çalıştığımda.açılmıyor.buna bir çözüm bulabilirmisiniz?Bu arada modeli mp-890'dır.Ayrıca benimki kameralı ve 1 gb.
    Help me please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzoabi -- 12 Eylül 2007; 13:24:25 >
  • 4 gün önce pc ye taktığım zaman güzel güzel kullandığım Sony 2gb mp4 playerim bu gun saatlerce uğraşmama rağmen sistemim tarafından tanınmadı(3 tane pc de de denedim sonuç aynı)... Makinada hiç bir sıkıntı kitlenme vs. yok taş gibi çalışıyo usbden şarjda oluyo + cep telefonu pili kullanıyor... bu konuda bi çare bulursanız sevinirim ağlamaklı oldum yoruldum artık....
    Player resimdekidir....
  • merhaba aynı problemden bendede var ama reset attıktan sonra,adfu olarak tanıyor ama inf dosyasını yüklerkerm windows logo sınama testinden geçemedi diyor sonra haliyle usb sürücü olarak görmediği için upgrade tool u açıp firmware i kullanamıyorum.bilginize...

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• arkadaslar bence cin mali magduruyum ...
    cogunuzun gibi bendede sorun ...su ..mp4 u acinca sadece kum saati cikiyor baska biseyde cikmiyor...
    fw update yapmak istiyorum ama cd ile birlikte gelen mp4 update programini kurdum onunla birkac dosya denedim invalid fw dosyasi diye bir hata veriyor...uygun fw dosyasini nerden bulabilirim yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim...

uzerinde herhangibir model falan yazmiyor sadece SONY 1GB Mp3/4 player ..FM yaziyo baska bisey yok...

• arkadaşlar mrb.

bendede bu mp4 lerden bitane var güzel birşey ama benimkinin radyosunda problem var radyoyu açtığım zaman hışırtıdan başka birşey yok sinyal alamıyorum ses gelmiyor. daha önce böyle bir sorun yoktu çok güzel çalıyodu. neden olabilir düzeltilebilirmi bi yardımcı olursanız sevinirim. birde bununla hangi formattaki videoları izleyebilirim. saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.