Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ben bu forumn yeni üyesiim öncelikle yardım edebilcek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediorm benm sorunum daha ilginç bende de bu sahte sony lerden var 1gb lık ve pc e usb ile taktım zaman sürücüyü göremiorm ama yeni donanım bulundu yasıyor diğer taraftan cihazda açılmıyorr ne yapmam gerek bi kaç kişi içindeki sigortanın ölmüş olabilceğinin söyledi ama sigorta öllü olsa pc cihazı görürmü oda var lütfen bilgisi olan yardım edebilecek olan arkadaşlar dikkatinize :(
  • vay be 3.6 voltla çalışan bu aletlerin içinde sigorta mı var....yoktur bence yawwww
  • arkadaşlar bi mp4 aldım yalnız klip oynatmıyo nası yapcam bi yardımcı olsanız
  • içine klip attım dosyada görünüyo hatta açıyo bilgisayardan ama cihazda disc boş dio
    neden kaynaklanıyo yardımcı olana şimdiden teşekkür ederrimn
  • zıngaro
    kardeş klipleri amv formatına cevirip öyle atmalısın...google de amv converter diye arat bulursun...
  • HYNİX HY27UF081G2M-TPCB 625A
    ATJ2085H çip Şu ana kadar uygun firmvare bulamadım denemeler yapıyorum
    mavi ekran var.birde 108 mg. gösteriyo yardımlarınızı beklıyorum saygılar
  • arkadaslar bna yardım edin lutfen kafayi yiycem artik sahte sony s-21 mp3 player var bende sadece adfu olarak goruyor hiç bir sey yapamıyorum ekrande,a kum saati var starting yazıyo baska bişey de olmuyo lutfen yardım edin yazılan butun cevapları okudum ancak sorunumu cozemedim. resimli anlatımlar falan vardı denedim ancak hiç bir sonuc alamadım. cevaplarınızı gayet acık bir şekilde ifade ederseniz seveirin simdiden tesekkurler
  • oktay 2617
    kardeş mp4ün yenisini aldım ama bu seferde ekran bozuldu herşey calışıyor ama ekranda bi şey gözükmüyor bunun bi cözümü varmı aceba
  • arkadaşlar bende de 2gb lık sahte mp4 player var aldığımdan beri yani yaklaşık 2 haftadır hiçbir sorun yoktu içinde 410 küsür mp3 ve birkaç video fotoğraf vs vardı ve hepsini sorunsuz oynatıyordu. ama bilgisayarda usb den şarj ve mp3 ekleyip çıkarma işlemi yaparken sanırım bi sorun çıktı şu an mp4 player ı açtığımda içindeki dosyaların hiçbirini görmüyor boş görünüyor yani ama bilgisayara taktığımda dolu görünüyor. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olabilicek biri var mıı..?
  • bende sony mp4 player aletin üstünde v-85 yazıo. usb .yi takınca sunplus spca 536 yazıor. ama bende tanıtım cd.si yok nasıl şarkı atıcam yardım edebilirmisiniz yada net üzerinden cd programına ulaşabilirmiyim?
  • MERHABA LAR ATJ2091N CHIPLI SAMSUNG 256 VAR AMA 9.048 VE YA 9.050 NIN YUKLEDIM AMA KESINLIK LE ÇALIŞMIYOR

BE YAPMALI
  • abone26 ,hikko457,qbasic

arkadaşlar,doğru fw yi bulmak işi çok ama çok zor....ben de halen tam olarak doğru fw yi bulamıyorum
    şimdi size birşey söyliyim,onuda deneyin.... ben mp4 de fw yükledikten sonra ekran maviydi,hiç bişi görünmüyordu...ama hani play tuşuna uzun süre basınca kapanıp açılıyorya...baktım ekran geldi,fakat çok soluk ve karma karışık...powerdan kapatıp açtımmı mavi ekran oluyor,sonra tekrar play tuşuşla kendine getiriyorum...böyle sürüp gidiyor...kaliteli bi kulaklığım var ve sorunsuz müzik dinliyorum...şu an yarım yamalak bi ekranla kullanıyorum,bana yetiyorda artıyor... inat uğruna doğru fw için uğraşıyorum...demem o ki fw attıktan sonra tuşlara basın,kapatıp açın,bakın tepki veriyor mu!!! dediğim gibi doğru fw yi bulmak çok zor...kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay2617 -- 14 Ağustos 2007; 18:34:59 >

• kardeş bi insan bu kadar mı şanssız olur!!! ama biz adam olmayız,sütten ağzımız yanıyor yine de vaz geçmiyoruz bu çakma aletlerden....benim de elime para geçse yine alırım,orası ayrı tamircilere göstersen belki bişi yaparlar...inşallah çözülür sorunun!!!
  • FERROKROM
    kardeş ilk bi mp4 ün içindeki dosyaları yedekle,sonra mp4 e format at...tekrar yükle...büyük ihtimal düzelir...format için benim eski mesajlarıma bak,o programla yaparsan daha iyi olur...
  • erennnn
    sahta mp4 leri bilgisayara tanıtmaya gerek yok!!! bilgisayarıma gir,Çıkarılabilir Disk (F),(G),(L) vb. görünüyordur...tıkla aç!!! istediğn mp3 çek bırak veya kopyala yapıştırla veya mp3e sağ tıklayıp gönder diyerek alete atabilirsin...yalnız çıkartıla bilir diskdeğilde (sunplus spca 536) olarak da görünüyor olabilir....
  • not: cevaplarımı karşı tarafların konuyla ilğili hiç bilgi sahibi olmadıklarını düşünerek veriyorum,bunları dedemde bilio demeyin sorunu çözülmeyen tekrar tekrar sorsun,yardımcı olabildiğim kadar her kese cevap yazmaya çalışıyorum...
  • arkadaşlar sizlerden ricam mp4 leri çalışan arkadaşlar var,lütven fw lerinin yedeklerini alıp bizlerle paylaşsınlar...yabancı sitelerde dolaşıp durmayalım,hemde boş yere...benim fw doğru olmadığından yedeğini alamıyorum,yoksa herkezle paylaşmıştım...lütfen kayıtsız kalmayalım...net başın da sevaba girin yaw!!!
  • bende bi sony mp4 player va 1gb lik fakat avi video formatını desteklemesine ragmen video hata
  • SONY marka - HYNİX HY27UF081G2M-TPCB 625A
    ATJ2085H çip Şu ana kadar uygun firmvare bulamadım denemeler yapıyorum
    mavi ekran görünüyo,birde 108 mg. gösteriyo hala yardımcı bır arkadaş olmadı yardımlarınızı beklıyorum saygılar
  • arkadaşlar bana resmini verdiğim modelin fw si lazım.aradım taradım doğru olanı bulamadım.denediklerimden bazıları yüklenmeye başlıyor ama %20-25 civarında kalıyor sürekli.sonuca bir türlü ulaşamadım.deidklerinizi yaptım bacakları birbirine değdirip kısa devre yaptırdım ,adfu driver i yüklettim ama fw yükleyemedim bir türlü

resim aşağıda
    bendeki cihaz 2 gb belirteyim
     Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu08 -- 24 Ağustos 2007; 20:19:13 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.