Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde 2 tande kablo var biri canon dijital fotoğraf makinesinin kablosu diğeride yanında verdikleri kablo ikisiylede oluyor sorun galiba usb soketinde onu nerde tamir ettirebilirim?
  • http://www.mympxplayer.org/s1clone-released-to-backup-firmware-on-9xxx-series-players-vt6046.html

9.x.xx serisini backup alan program cıkmış bir inceleyin ben backup alıyorum yaklaşık 35 dk sürüyor fakat bu backup'ı arzalı cihaza atarken hata veriyor yada atsa bile cihaz calışmıyor. çihazlar birebir aynı programın ismi s1clone
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca42

quote:

Orjinalden alıntı: x_falcon_x

FM RADYO MENUSU CIKMIYOR YARDIM !!!

arkadaşlar benim cihazın tüm özellikleri normal çalışıyor fm radyosunu açıp dinliyoruz oradayken menu ye basıp radyodan kayıt kanal ayarlama işi falan yapayım dediğimiz an cihaz resetliyor kendini yeniden açılıyor. bunu düzeltmek için acba aynı yazılım versiyonu olan firmware.i baştan yüklesem olur mu.
    Genelde bozulmuş cihazlar hep yükleme yaparken elimizde patlamasın bi radyo yüzünden. Doğru firmware hangisi bir türlü karar veremedim. Ekran 1,5 mi 1,8 mi onu bile tam emin değilim.

yazılım versiyonu şöyle cihazda :

2006/10/30
    9.0.50

ACT2097_S75_1
    2007/01/25

doğru firmware.i bulmama ve yüklememe yardım ederseniz sevinirim.

Bu arada s1clone programı ile flash.ın yedeğini aldım hard diskime. tam 1,5 gb tuttu dosyayı 1 saatte oluşturdu. çünkü içindekileri silmeden yaptım bu işlemi. bilmem artık sorun olursa o dosya işime yarar mı.

s1clone programı flash chip modelini de şöyle okudu:

2555D5EC "HYNIX/SAMSUNG 2048 MB (LBF)

samsung marka demek bu cihazlar o kadar da dandik değil.

x falcon x dostum senin cihazın 1,8 ekran bahsettiğin hata için firmware denememeni tavsiye ediyorum. senin aldığın cihazların bir çoğunda aynı problem var.cihazın güme gitmesin.ayrıca 2006 yılı 9uncu aydan sonra üretilen cihazlarda yazılım koruma proğramı var. kopyanda bir işe yaramaz.haberin olsun

sağol dostum. şimdilik dokunmuyorum cihaza

• arkadaslar benim mp4 ün tuşunda bi arıza wardı açıp kapama tuşu bozuktu.bayadır kullanamıyodum dün dedim içini bi açıyım şimdi daha önce kısa dewre yaptırdım şarjda olmadan alet açıldı fakat bu kez power düğmesinin sağında we solunda lehimler war bunları birbirine değdiripyapıyodum fakat dün denediğimde olmadığını gördüm şarja takıp denedim şarja takılıyken lehimleri kablo aracılığıyla birbirine değdirdim alet açıldı şarjdayken (adaptör ile) biraz sajda dursun dedim yaklaşık 3 saat şarjda durdu fakat fişten çektim aleti cihaz kapandı şarjdayken açılıyo şardan çekince açılmıyo. we alet şarj da olmuyo demekki açılmadıına göre. daha öncede içini açmıştım o zmn şarda olmadıı halde lehimleri birbirine değdirdim oluyodu fakat şimdi alet sadece şarjdayken kısa dewre yapınca açılıyo bi çözüm pls
  • para biriktirmeye başla
  • daha mantıklı bi çözümü olan????
  • hackercrash

kardeş kesinlikle bataryada problem var!!!!ya bataryanın günü dolmuş yada batarya ile cihaz bağlantıları kopmuştur...başka bi problemin olamaz!!! senin dediğin gibi cihaz şarjda çalışıyosa bana güven,dediğim doğrudur!!! sakın gereksiz yere cihazla uğraşıp hırpalama!!! batarya ile uğraş!!!
  • walla şimdi açıp kapama düğmesi bozuktu.daha öncede açmıştım içini önceden direk düğmedeki lehimleri birbirine değdirince açılıyodu.ama dün açtım baktım kısa dewre olmuyo dedim bi şarja takıyım şarja takıp kısa dewre yaptırıyım oldu alet açıldı ama bi türlü şarj olmuyo bakyorum şu an bataryayla bi kopuklukda yok ama bilmiyorum bataryası da dandik zaten yaa bantlamışlar falan incecik bişi
  • hackercrash

dediğim gibi bataryada problem var! 10ytl ye falan bulabilirsin,hatta daha ucuz!!! tv veya telf tamircileri on-of düğmesini yapabilir! uygun mazeme yoksa örneğin mp4 ünde direk ses kayıt düğmesi varsa onunla on-of tuşunu değiştire bilirsin!
  • yok power düğmesi problem değil onu hallettim şimdi kısa dewre yaptırarak açıyodum ya power düğmesinin 2 yanındaki lehimlere de birer kablo lehimledim kabloları birbirine değdirdiginde açılıyo bidaha değdirdiğinde kapnıyo şimdi bu batarya tıpkı cep telefonu bataryası gibi benzemiyo ama sistem olarakyani nokıa bataryalarındaki gibi 3 tane çıkışı war fakat kablolar sadece 2 tanesine değdirilmiş acaba nokıa bataryası bağlasam olurmuki
  • nokya bataryası 3,6v olmalı! mp4 lerle aynı die biliom! bi dene istersen!!!
  • BENİMKİNİN ÜSTÜNDE 3.7 YAZIYO AMA 3.6 DA OLUR O KADAR BÜYÜK Bİ FARK YOK ARADA
  • oktay kardeş denedim bataryayı deiştirdim.nokıa bataryası taktım oldu.fakat şimdi yeni bi sorun war sarj ettiğimiz yer war ya orayı kırdım ya.neyse bi şekilde onu da halletmem gerek ama nokıa bataryası ile çalıştı açıldı alet şarda olmadan.eywallah saol da bi fikir wer bana bu adaptörden şarj yerini kırdım onun için ne yapailiriz???????
  • kardeş probleminin çözüldüğüne sevindim de bu seferde yenisine üzüldüm!!! inşallah bunu da çözersin!!! yawww biz bu fake mp4 leri fake nin de fakesi yaptık benim mp4 de o halde!!! yap boz gibi mahşallah problemini anladım ama ne derece hasar olduğu belli değil o yüzden yardımcı olamıcam!!! inşallah yedek mazeme bulabilirsin!!!
  • ya siz hala alıyor musunuz bunları
    1 sene oldu nerdeyse girmeyeli
    hala aynı sorun yaw...
    almayın paranıza yazık....
  • snapsy bunlare elimizde kalanlar bidaha tövbe yav.garantisiz mal alacağıma ölürüm daha iyi
  • Format atmak gerekiyor. Memory stickleri formatlamak için kullanılan programlar var, onlarla dah iyi olur.
  • Arkadaşlar benim mp4 e adfu işlemini yaptım.Cihazı pc tanıdı fakat çıkarılabilir disk olarak görmüyo.yapmam gereken işlem nedir.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Radyoda mı var bu çakmalarda iyiymiş valla
  • mrb bnmde sony mp4 üm açılmıo kum saati çıkıo öle bekliom bişe olmuyo bilgisayarda tanımıo yazılımda yükleyamiyorum yani bişe bilen varsa yardmını bekliorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.