Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bozulan çin malı mp3 mp4 playerlerinizin tamiri yapılır(yalnış firmware düzeltmesi, firmware upgrade) . ayrıntılı bilgi için ekleyin mp3mp4playertamiri@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tantana20 -- 5 Ekim 2007; 0:48:52 >
  • bozulan çin malı mp3 mp4 playerlerinizin tamiri yapılır. ayrıntılı bilgi için ekleyin mp3mp4playertamiri@hotmail.com
  • mrb arkadaslar benımde 1gb lık mp4 çalarımda bı sorun war sarkı yukluorum 1-2 tanesını duzgun çalıor sora ya sarkı ıcınde bı baska sarkı çalıor yada format hatası werıor aletı bıçımlendırdım fakat gene duzelmedı bı çözümü varmıdır yardımcı olursanız cok sewınırım
    sımdıden ılgılenıcek arkadaslar tesekkur ederım
    geberıt sana pm attım fakat sıteye ugramıorsun sanırım . . .
  • 454
  • ben de mp4 üme fw yüklemeye calıştım.ondan sonra bi daha acçlmadı şimdi tekrar yüklemeye calısıyorum disk yazmaya karsı korumalı diyor napabilirim.yardım ederseniz seviniirim
  • eger sahteyse mp4 ün genelde şarj edecegin zaman acık olsun mp4ün...kapalıysa şarja taktıysan dolmuyo ve sizde onun dolması için saatlerce bekliyosunuz ama çıkarttıgınız da hiç şarj olmamış...ve bu şekil oluncada mp4 e zarar veriyo ve pili yani bataryası ölüyo DİKKAT EDİN
  • ya beni canım babacım türkmenistanda ipod nanoların çok ucuz olduunu sööleyip topladı 7tane getrdi hani burda satarız karlı olur gibisinden.ilk açtıımda bi şaşırdım ne deişik nano die tabi taklit olduunuda babama söleyemedim ilk bşta tabi bu nanoşlar itlik yapmaya başlayınca aldım karşıma anlattım böle böle die çankayada yapan yerler warmş ama şimdi üşeniorum oraya gitmeye uygun firmware yükleyebilirsem olcak emme bi türlü bulamıorum 2gb ipod nano görünüşünde normal ipod un dokunmatik kısmı tuşlu bildiiniz mp4 şimdi kafama göre firmware yüklemekte istemedim yanlış yüklerim bide apşır kalırım bi yerlerini açıp bacak dokundurmakla uraşamam yani..nese banada yardımcı oluuun napçam bilmiorum
  • arkadaşlar bende de sahte ipod var..
    önce kum saati çıkmaya başladı..
    sonra reset atmayı başardım..
    bi kaç firmware denedim..ekran mavi olarak kalıyo..
    daha sonra . 9,0,50 yükledim .. usb olarak gördü..
    ama artık reset de atamıyorum..
    bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
    saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanly -- 25 Ekim 2007; 8:56:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polo_car16

arkadaslar bence cin mali magduruyum ...
    cogunuzun gibi bendede sorun ...su ..mp4 u acinca sadece kum saati cikiyor baska biseyde cikmiyor...
    fw update yapmak istiyorum ama cd ile birlikte gelen mp4 update programini kurdum onunla birkac dosya denedim invalid fw dosyasi diye bir hata veriyor...uygun fw dosyasini nerden bulabilirim yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim...

uzerinde herhangibir model falan yazmiyor sadece SONY 1GB Mp3/4 player ..FM yaziyo baska bisey yok...

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

..cihazın içini açman gerekiyo..orda entegrenin üzerindeki numaralara göre aratacaksın..

• ben ipotak( ipd dan ipo taklit ten tak)ımın neresini açıp ona göre fw arıcaaam??üstnde yazmıo benmkininde.ayrıca taklit olduu için fw bulunamama olasılığı war mı?

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
  • civataları söküp ..entegrenin üzerinde yazan kodlara göre frimware arıcan..
    örneğin samsung k9l8g08u0m
    atj2091h

gibi.....benim soruna cevap yok mu hala..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanly -- 25 Ekim 2007; 8:55:14 >
  • peki mp4 ün içinde bulunan firmware i ekleyip aynı cins dier mp4e nası yüklicem??
  • merhaba

ben de aynı hatayı yaptım ve kendisi başlı başına bir sorun olan bu aptal aletten aldım.
    1.8 inç lcd ekran
    mini sd kart okuyuculu
    1 gb hafızalı
    sony yazılı
    garip bir alet işte.

geçen bunu vistaya taktım ki takmaz olaydım. vista bu sürücüde tarama yapmak istedi ben de vistayı kıramadım kabul ettim. taradı bir baktım ki içinde dosya yok. koşa koşa geldim xp'ye taktım yine yok. içindeki firmware dosyasının da yedeği yoktu.

sonra alet açıldı ve oyun oynanıp radyo dinleniyordu sadece. içine dosya atmaya çalışınca dosya ya da dizin oluşturulamıyor diyordu.

amv converter programını açtım baktım o da 250 megabaytının dolu olduğunu söylüyordu. ki bu doğruydu her şey silinmeden önce 250 mb vardı. demek ki aslında silinmemişti.

sonra firmware upgrade programı ile birüsürü firmware yüklemeyi denedim olmadı. ama bir de baktım ne göreyim, bu sefer g ve f olmak üzere iki sürücü oluşturmamış bilgisayarımda. sadece g var. açtım g yi sürücü biçimlendirilmemiş dedi. galiba bir hata daha yaptım ve biçimlendirdim.

sonra ne mi oldu? aleti flash disk olarak kullanabiliyorum. içine dosya atabiliyorum ama aletin kendisi açılmıyor. açınca sadece beyaz ekran var başka bir şey yok. ama bilgisayar tarafından tanınıyor ve içine dosya atılabiliyor.

biçimlendirmeden önce de. hani şu içine dosya atılamadığı zaman da versiyon yazan yere bakmıştım ve programının 9.1.52 olduğu yazıyordu. şimdi 9.1.52 bulamadım bir türlü. ama bulsam da işe yarayacağından şüpheliyim çünkü madem o zaman bu yüklüydü niye çalışmıyordu? neydi bu aletin derdi. gerizekalı makine ne kadar uğraştım bilemezsiniz. belki bilirsiniz sizin aletler de aynı.

alıp çöpe atacam sonunda. ucuz etin yahnisi olmazmış. ben ucuz mal alacak kadar zengin değilmişim.

• içini de açtım parçaladım.

şimdi açınca gözüken yerde bir mini sd slotu var ki bunun ana samsung hafızaya bağlı olacağını düşünürekten iletkenle mıncıkladım alet kapanıp açıldı bilgisayar tekrar tanıdı tabi ki hiçbir faydası olmadı.

sonra önde bir de kare minik bir entegre vardı şunlar yazıyordu;
    semic
    CS3667GF
    H4A018EG

samsung'u bulamayınca üzüldüm arayayım dedim. arkasında paneli de söktüm lcd ekranın alemiyon yansıtıcısını cayır cayır söktüm iyi yapışmış bir haldeydi çünkü. sonra lcd'yi kaldırdım sonunda samsung'a ulaştım ve şunlar yazılıydı;
    SAMSUNG 649
    K9L8GO8UOA
    PCBO
    FBK037P2

sonra hepsini tekrar taktım alet yine açılmıyor. lcd beyaz beyaz yanıyor ama açılmıyor. ama aleti flash disk olarak kullanabiliyorum.
    en başta içine dosya atılmıyodu ama alet çalışıyodu. mesela radyoyla oyun çalışıyordu menü görünüyordu. muhteşem animasyonları açılış kapanışta izleyebiliyordum.

• gladiac USB kablosunu değiştirip denemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca42 -- 28 Ekim 2007; 0:06:55 >
  • un1affect bence versiyon u tutturamamışsın..
    ..ben de pek anlamıyorum ama bu tür sorunlara cevaplar bu şekildeydi..
    farklı versiyonalrı denemeye dewam et..
    benim soruna cevap yok mu hala??..
    reset atamıyorum..
    eskiden atabiliyodum..artık olmuyo..ne yapmama lazım..?
    yardım lütfennnn..
  • merhabalar arkadaşlar benimde sony s-836 mp4 playerim ( 2inç 1 GB) var ve yazılım güncellemek istedim.ancak şu anda tuşları tam anlamıyla basmıyor. yanlış yazılım yükledim herhalde.

içinde rockchip2606a chip var.
    Rockchip
    RK2606A
    B614462

Samsung 701
    K9G8G08U0M
    PCB0

GP 0648A
    GP6LC1m164UG-7

system bilgisindende
    ver:00.00.0002
    date:2007.01.03
    flash memory :0 /983 mB

elinde buna uygun yazılım olan veya aynısından olupda yedeğini alan arkadaşım varsa lütfen firmware konusunda yardımcı olun. Doğru firmware bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanly

un1affect bence versiyon u tutturamamışsın..
    ..ben de pek anlamıyorum ama bu tür sorunlara cevaplar bu şekildeydi..
    farklı versiyonalrı denemeye dewam et..
    benim soruna cevap yok mu hala??..
    reset atamıyorum..
    eskiden atabiliyodum..artık olmuyo..ne yapmama lazım..?
    yardım lütfennnn..

evet farkındayım tutturamadığımın ama denemediğim versiyon kalmadı belki o numaralara göre bilen biri vardır versiyonu diye şey ettimdi ama neyse. belki bir gün bulurum
  • dünyalı bu sistem bilgisi nasıl ögreniliyo..
    ayrıca reset atmada problem var..atılmıyo yardımcı olursanız artık...
  • Merhabalar arkadaşım. system bilgisi Setting altında System diye klasör var. Systemin altındada About diye bir bölüm var oraya girdiğinde cihazının sistem bilgilerini görebilirsin. Reset ise yine system menüsünün altında Default Set var oradan atılıyor.
    Diğer bilgileri is ancak cihazın kapağını açarak içindeki entegrelerin üstündeki rakamlara bakarak öğrenirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: dumanly

dünyalı bu sistem bilgisi nasıl ögreniliyo..
    ayrıca reset atmada problem var..atılmıyo yardımcı olursanız artık...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.