Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığın player ile harici bir usb kablosu vermediler mi? bil. ile mp4 arası bağlantı için. usb kablosu dediğim bu harici kablo.
  • kardeş bende sadece bir usb kablosu var başka yok sana nasıl verdiler
  • senin bilgisayarın usb sinde sorun olabilir başka bilgisayarda denemeni tavsiye ederim turkeyforuma bakmtım ama orda bu aletlerle ilgili bişe göremedim site baya bi büyük fazla inveleyemedim.. arkadaşın verdiği adreste win98 sürücüsü var pnu denediğin halde olmuyosa senin pc. nin usb sinde bi sorun ardı kesin..
  • sadece xp de denedim başka win98 de denemedim ama deneycem teşekkürler
  • arkadaşlar bide bu siteye bakın bu işde bayaa ciddi bu adamlar. Ben yaptırdım aynı sorun bende de vardı. 1 gunde geri geldi. Bence en iyisi sen bu linke bi bak derim.

www.ipodtamir.com
  • bymotsan ben o siteye baktım da karışık biraz bence pek güvenli deil
    yinede firozat ta bi baksın

• sitede pek bişe yok gibi ama adamlar tamit yapıyomuş işte ama firmware yükleyebiliyolarmı bilemem..
  • bencede onlar tamirat yapıyor firmware yüklemiyorlar yükleseler yazardı
    firmware yüklüyoruz die demi
  • Tamir yapıyorlar ama yazılım guncellemesi ve yazılımdan uçanları da yapıyorlar..
  • valla ben internete pek güvenmem çünkü kaç arkadaşım kazık yedi
  • alo kerkes nerde yaaa
  • Bende o siteye sen tekrar bak. sana en yakın yere git ordan işini gör derim ve ben kargo yaptım aynı gunde geri geldi. banka hesabıyla çalışıyorlar zaten.
  • yavv bu aletlerin sarjı çok az gidiyor acaba müzik çalarken ekran kapansa daha fazla gitmez mi yaa
    bununla ilgili bi versiyon varmı bilen varmı sahte sony mahduru :D
  • by motsan valla sence güvenli bence deil ben şahsen bozulsa belki gönderirim
  • Ustalar zamanında bende bu sahte mp4lerden satmıştım ama müşterilerimin hemen hemen hepsi aletleri bozulup bana getirince sonradan hata yaptığımı anladım o günden beridir satmıyorum şimdi olmasa bile ileride bozulma riskleri çok yüksek bu nedenle sahteye rabet etmeyip 3 kuruş için paranızı çöpe atmayın

SAYGILARIMLA
  • valla ben anladımki bi daha sahte bi ürün almıycam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyoto

yavv bu aletlerin sarjı çok az gidiyor acaba müzik çalarken ekran kapansa daha fazla gitmez mi yaa
    bununla ilgili bi versiyon varmı bilen varmı sahte sony mahduru :D

setup kısmında öyle bi ayar olcak ekranla ilgili yoksa o şekilde buna pilmi dayanır... iyi kurcala ordaki ekranla ilgili olan ayarları...
  • setup kısmında iki ayar var ama onlar ekranı kapatmıyor. bence de müzik dinlerken ekran kapanırsa şarj daha çok gider. eğer kapanmazsa müzikten çok şarj götürür ekran.
  • Setup yada system set diye yazan menünün içinde lcd set yada screen set diye bi ayar olcak orda ayarlar var süre seçiyosunuz 10 sn ye sonra ekranı kendisi kapatıyo bekleme moduna alıyo yani tekrar bi tuşa bastığınız zaman ekran açılıyo... bu şekilde şarjı çok daha fazla gdiyor... yani öyle bi ayar yok demeyin var..
  • ya millet bende sahte sony mp4 var elimde dün harikaydı bugün sadece kum saati cıkıyor baska bi se yok usb baglıyorum yine bi se yok ne yapmam gerekiyor bi yardım edermisiniz HELP MEEE
    bide icerisinde onca dosyayı kurtarma sansım var mı sölermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.