firmwarede sorun olabilir. yenniden yüklemek gerekebilir ama anlamıyosan bu işe hiç girme tamamen bozabilirsin hiç açılmaz duruma geliyo yanlış yüklersen.. anlayan birine yaptırmanı tavsiye ederim..
Arkadaşlar istanbulda mp3-mp4 player tamir ettirebilinecek biryer var doğubank 3. katta eğer ihtiyacı olan varsa telefonlarını veriyim isterseniz...
Nekadar bunların fiyatları bende almak istiyorum ucuz yollu bişey mp3 kalitesi nasıl?
pille çalışan mp3 playerlerin fiyatları 512 mb 50 milyon 1 gb 70 milyon......Mp4 çalarlar kendinden şarjlı filim ve resim oynatabiliyor bunlarda 512 mb lıkları 70 1 gb lıkları 90 2 gb lıkları 130 milyon ama sadece mp3 dinliycekseniz mp4 çalar tavsiye etmem şarj süresi ençok 4-5 saat ama pille çalışanları baya bir gidiyor en azından 8-9 saat ki pil en dandik olsa bile minumum u bu..
evet yine aynı halt. şimdi sıra bende tam - tane denedim ve en sonunda ekran mavili beyazlı açılıp kapanmaya başladı yanlış firmvareden. forumu okurkende yanındaki küçük delikten iğne soktum çat. buseferde hiç alışmadı. ve halrn açılmıyor . boyle giderse bizde içini açıcaz ben mavi beyaz açılan cihaz şuan niye açılmıyor onu anlamadım. o küçük delikten reset için soktuğum iğne neye değdide çıt etti e aleti açılmaz yaptı anlamadım. yarın ola hayrola... bide varsa arkadaşlar firmware elide olan sağlam yükleyebilmiş göndersin lütfen ricaen..
arkadaşı iç dış derken iş ığrından çıkıyor forumda doğubank te tamirciden söz ettiler bence oraya göstermek en iyisi tabiki istanbulda isen
quote:
Orjinalden alıntı: Tulgacan
evet yine aynı halt. şimdi sıra bende tam - tane denedim ve en sonunda ekran mavili beyazlı açılıp kapanmaya başladı yanlış firmvareden. forumu okurkende yanındaki küçük delikten iğne soktum çat. buseferde hiç alışmadı. ve halrn açılmıyor . boyle giderse bizde içini açıcaz ben mavi beyaz açılan cihaz şuan niye açılmıyor onu anlamadım. o küçük delikten reset için soktuğum iğne neye değdide çıt etti e aleti açılmaz yaptı anlamadım. yarın ola hayrola... bide varsa arkadaşlar firmware elide olan sağlam yükleyebilmiş göndersin lütfen ricaen..
evet mavi beyazlı ekran aç kapa aç kapa yarken yaparken menü yerine geldi hiçbişi yapmadım. ve ben bunları satmak için alıyorum doğubanktan filanda değil üstelik. bakalım ne olacak şuan menü geldi bilgisayar bağlı görünüyor... sonra bazen yine gidiyor...
arkadaşım çok hızlı bir şekilde sat o zaman ama sonra bozulursa da alana yazık yahu ne diyeyim iki ucu ....... bi iş bu kolay gelsin
yok yaw arızalı mal satmam insan bedduası yerine duayı tercih ederim. üün zaten satılmıştı fakat işte boyle bir firmware problemi çıktı şuan menu sağlam fakat alt mnulere girerken o mavili beyazlı ekran yine çıkıyor bide kabloyla bağlayınca bilgisayar gormuyor suan... amma aa menuler arasında geçiş yapıyor derhal firmwareyi düzeltmem lazım...
keşke herkes senin gibi dürüst iş yapsa bende firmware yok maalesef sana kolay gelsin arkadaşım
Arkadaşlar eğer doğubanktaki tamirciye yaptırıcaksanız telefonunu ve adresini veriyim --özgener elektronik- hamidiye caddesi doğubank iş hanı kat 3 no:304 sirkeci /istanbul tel: (0212) 520 73 45 ve 520 04 03 ben yaptırıyorum tamirde şuanda 20 milyon istedi uğraşamıycamdan yapdedim yoksa kendim uğraşıcak olsam zamanım yok....:)
Valla benim arkadaşımda aldı sahte mp4 çalar 3 kere sorunu yüzünden değiştirdik yenisiyle canımıza tak etti valla pilli lerden aldık arkadaşıma rahat ettiii bu çinlilere allah akıl fikir versin valla dandik dandik mallar yapıp yolluyorlar buraya ki değerleri 20 milyon etmez hiçbirinin 100 milyona satılıyor yazık günahh valla çin malı almayın gidin amerikan malı alın oda ..... gibi yada gidin o parayla nebiliyim yapın bişeyler işte sokağa atıcaksanız verin bana hahahha..:)
ya bendede var bu sahte sony ama video izliyemiyorum??
ya bide windos 98 de görmüo mp4 çaları neden?Napabilirim
firozat kardeş nasıl yapacaz ya biriniz bi şey söleyin yav kardeşler arkadaşlarınıza söleyin kimse almassın bu sahte sony den başa bela yaaa NOT:ÇİN MALINA HAYIR
selam arkadaşlar firozat özellikle sana sesleniyorum bende de sony marka (büyük ihtimalle sahte) bir mp4 çalar var aldığım gün içindeki tüm dosyaları sildim o gün bu gündür ne video oynatıyor nede resim ve dökümanları gösteriyor herhalde program yüklenmesi lazım ne tarzda program yüklemeliyim bilmiyorum sakata gelmeden düzgün bir program tavsiyeniz varmı arkadaşlar yada yol gösterirmisiniz???
tınatı kardeş içindeki programları keşke silmeseydin benim tahminim onun programı yoktur sen mp4 çalarda hiç mi bi şey yapamıyon yapımıyosan format at forumdakiler bilo söler onlar
arkadaşlar yukarıda verilenhttp://www.s1mp3.org/ bu siteden cihazınızın icinde yazan seri noya göre firmwareyi indirin sonra cihazınızla gelen firmware yükleme programını kurun cihazınızı usb ye bağlayın siğaranın aliminyum folyosu ilehttp://rapid---share.de/files/28405582/dscn03781ys.jpg.html (cizgileri kaldırıp) resimdeki kırmızı işaretli ayakların tümünü kısa devre yapın mp4 bilgisayara bağlı olacak ve makıine mp3 ü görecektir ve yeni firmwareyi yükleyin ben yaptım oldu sizdede olur.
HACKER 19 teşekkür ederim ilgine
arkadaşlar epeydir girip bakamıyodum kusura bakmayın yukarıda anlatılmıştı zaten nasıl yapılcağı ve siteyide vermiştik.. adanada olan varsa ben tamir edebilirim..