hacker19 arkadaş. bu ara giremedim kusura bakma format işleri fln vardı PC nin. Bu programın 4.00 versiyonu için herhangi bir şüpen olmasın. şu an kullanıyorum. virüs fln içermiyo. Sen bana nasıl almak istediğini söyle. msn le mi upload mı yapayım.
slm snakebad arkadaşım. O adamlar boşuna sana aletin daha iyisini vermezler. bilmiyorum belki tanıdık filandır sana bi iyilik yaparda. sen eski aletini yaptırsaydın daha iyi olurdu. sen onu iyice bi araştır. sonra alet elinde kalırsa pişman olma. hiç değilse satamadan bozulmasın
tüm forumcu arkadaşlarım yardım edin. müzik dinlerken ekran kapanıyor mu? kapanıyorsa nasıl? Bir yardım yaw. Issız bir yere gittiğimde müzik dinlerken ekranın boşuna yanması içimi acıtıyo. Çözümü umarım firmware fln değildir. Eğer oysa onu yüklemem yanımda güç kaynağı taşırım.
forum kurudu ha. neredesiniz arkadaşlar. firozat hacker19 bi işaret verin. bu arada senin programı nasıl gönderiyim hacker 19
ican nerden diosan ordan gönder kardeş
selam beyler bende bu lanet cın malı sahte ı pod lardan aldım ellerım kırılaydı .bozuk ı poda ben hala taksıt oduyorum en cok koyanda bu:)neyse sorunum ıpodum durup dururken bozuldu acılmıyor ekranda kum saatı cıkıyor we gıtmıyor menu acılmıyor yanı bana yardmcı olunn lutfen..yapabılecek arkadas warsa nolur ırtıbat kursun benle cat_enemy@hotmail.com maılım bokunuzu yıyım yardım edın:)kafayı yıcem
AAAaaa başlığı buldum en sonunda (Aramadan yaptım ama bulmamıştı) ama yenisini açmıştım moderator arkadaşlardan onu silmelerini rica ediyorum...
İCAN arkadaşım müzik dinlerken tabikide bekleme moduna geçiyo aletin modeline göre değişiyo seninki hangisi bilemem ama system set yazan yere giriyosun LCD set yazan yere giriyosun sonrada balack yazan yerden süreyi seçiyosun 5-10 sn ye gibi sonra onaylıyosun ve müzik dinlerken 5-10 sn ye sonra ekran kapanıyooo bu kadar basit... cat_enemy sanırım senin aletede firmware yüklemek lazım... peki benim makinaya ne yapmak lazım? 512lik alet oldu 110 mbyte?
Firozat kardeş benim aletin versiyonu ACTS16D_13 miş. Buradan modeli anlaşılırmı bilmiyorum. Bu firmware aleti kitlemez demi?? Eğer uygun bir firmware gönderirsen sevinirim.
kardeş senin sorununa da tek bi çare düşünebiliyorum. Bu firmware işlerinden anlamam ama. sen bence aleti komple sil baştan yükle. tek düşündüğüm çare bu.
.
benim alet bu. inşallah sizinki ile aynıdır. şimdi bu sahte sonyler çok tutunca, sahtenin de sahtesi çıkmış umarım benimki onlardan değildir.
bende yedim o halttan. sony amw mp4 rec fm vs....bi sürü şey aslında şikayetçi değilim henüz bi sorun yok ama tek sorunum klipleri izleyememem. lütfen biri bana yardımcı olsun.. klip film vb şeyleri izleyemıyorum.. neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım...helppppppppppp!!!!1111111111
bende sony amw mp4 rec fm var. ancak klipleri izleyemıyorum...hangi prodramı yüklemem lazım kütfen yardımcı olurmusunuz? hoşçakalın
İCAN sana dediğim gibi yaparsan ekran beklme modunu halletmiş olursu dediğim ayarları yap... bide aleti komple sil ne demek oluyo anlamadım. format çek dedemk istiyosan fayda etmiyo firmware yükleme işlerine girmeni tavsiye etmem aleti bozabilirsin... video izlemek içinde önceki mesajlara bakını gerekli program verilmişti..
kardeş bende o seçenekler yok. alete iyice inceledim. yok hiç bir halt. ben aletin resmini göndermiştim. seninki de ondan değil mi
hacker 19 kardeş bu arada senin msj ı yeni görüyorum. Ben o programın 4.00 ından videoları çevirdim. 2 gün önce alete attım amv leri. 4 dk lık bi videonun ilk 3 dk sı fln iyi izliyorum sonra donuyo ve format hatası diyor. Ama görünüş olarak 3.68 den farkı yok. ne yapacağımı şaşırdım kardeş. ben bu 4.00 versiyonunu iyice kurcalamam lazım. gelişmeleri sana bildirecem. kusura bakma
yükledim şu amw tool converter i hiç bişi yapamadım.yine videolar açmıyo tanrım ne olur bizi çinlilerin gazabından koru!!!! bir daha asla çin malı yok...(bu arada aramızda kalsın programı bilgisayara yükledim ipod a da yüklemem gerekiyormu acaba?) yardım edin lütfen nasıl yükleyecem..
işte bu!!!!!!!!! tamamdır videolarım çakkıdı çakkıdı çalışayo başladım tabi biraz kurcalamak gerekiyo 4,00 versiyonuyla videoları açmayı başardım emeği geçen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşkkürlerimi sunuyorumm.....
yahu arkidişler şu benim soruna bi çözümü olan varmı yahu benim 512lik makina oldu 110 mbyte yahu bu sorunla daha önce karşılaşan olmuştu nasıl çözdüler sorunu? flashı resetledim yeni firmware yükledim yina olmadı yahu...
FİROZAT bana uygun bi firmware gönderecek misin? Bu arada 4.00 için tşkür etmenize gerek yok arkadaşlar