Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş verdiğim sitede bütün sürümleri var firmwarelerin ordan bulabirsin...
    şimdi seninki hangi modeli hangi versiyonu nerden bileyim ben.. orda sitede bi sürü firmware var.. ama anlamıyosan bu işten hiç uğraşma sonra aleti tamamen bozarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 9 Eylül 2006; 23:37:43 >
  • Selam arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz bu sorunlarınız yanıtları var sorunlarınızın hepsinin çözüleceği adresi veriyorum.

www.ipodservis.com

msn: servis@ipodservis.com

sorunuzu sorun cevabınızıda hemen alın. saygılar...
  • kimse burda boşuna uğraşmıyo kardeşim burda bir çok kişinin sorunu çözüldü kendimde buna dahilim ve bir çok kişiyede yardımcı oldum... sen reklam yapmak istiyosan ayrı mesele tabikide verdiğin sayfada açılmıyo ki
  • FİROZAT A KATILIYORUM KİMSE BURDA BOŞUNA UĞRAŞMIYO SEN BASBASİT REKLAM YAPIYOSUN BURDA SAYISIZ KİŞİNİN SORUNU ÇÖZÜLDÜ BENDE DAHİL BURDA BOŞA UĞRAŞMAMIZ YADA UĞRAŞMAMAMIZ SENİ İLGİLENDİRMEZ
  • slm arkadaşlar benim sony mp4 player cihazda %59 dolu olarak gorunuor ama bilgisayara bağladığımda dosyaların gizlendiğini goruorum we cihazda sadece bi klasör acılıor yardımcı olun lütfen
  • VE SONUNDA BUDA OLDU. BÜTÜN HIYARLIK MP3 ÇALARLARI YÖNETMEKTE KULLANILAN BİLGİSAYAR PROGRAMININ V3.57 OLANI HIYARLIK YAPIP FİRMWARE Yİ YÜKLEMİYORMUŞ. ÜKLESEDE YÜKLEMİYOR YADA UYUŞMUYOR. 4.00 I DENEMEDİM AMMA BİDE DENİYİM DİYE 4.03 Ü YÜKLEDİM. DAHA ÖNCE 3.57 İLE YÜKLEYEMEDİĞİM VE EKRANI AÇILMAYAN CİHAZIMIN FİRMWARESİ YĞKLENDİ VE CİHAZ KENDİNE GELDİ.

BU ARADA CİHAZI BOZULAN ARKADAŞLAR HİÇ CİHAZ GİTTİ DİYE KORKMASINLAR. BEN BİLE TAMİRİNİN BU KADAR OLACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM. BİRAZDA firozat'ın DA YARDIMIYLA. CİHAZI NERDEYSE YENİDEN ÜRETECEK BİLGİYE SAHİP OLDUN ÖNCEKİ GECE. İSTANBUL İÇİ MP4 Ü BOZULUPTA TAMİR ETMEYE CESARET EDEMEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR. MP4 TAMİR EDİLİR. TAMİR OLMAZSA PARA YOKKK. TAMİR EDERSEM GÖNLÜNÜZDEN NE KOPARSA. BİLGİ İÇİN pm. YERİM ÜMRANİYEDE'DİR. YUPPİİİ
    quote:

Orjinalden alıntı: americanidiot

slm arkadaşlar benim sony mp4 player cihazda %59 dolu olarak gorunuor ama bilgisayara bağladığımda dosyaların gizlendiğini goruorum we cihazda sadece bi klasör acılıor yardımcı olun lütfen

DOSYALAR GİZLİ DOSYA OLMASIN. YOKSA SENDEN KORKUPTA GİZLENDİKLERİNİ SANMIYORUM. BİRİNE SAĞ TIKLADA BAK BAKİM GİZLİ SEÇENEĞİ ETKİNMİ DEĞİLMİ...

BİDE CİHAZDA Bİ KLASÖR AÇILIYOR DİYORSUN. NASI YANİ BİR KLASÖR AÇILIYOR. 10 KLASÖR ATIYORSUNDA SADECE BİRİNİNMİ İÇİNE GİRİYOR CİHAZI KULLANIRKEN. YOKSA BİLGİSAYARDAN BAKARKENMİ 1 KLASÖRÜN İÇİNE GİRİYOR VE DİĞERLERİNE GİRMİYOR. CİHAZDA KLASÖRLERE BAKARKEN İŞLERİNDE NE VAR GÖREMEZSİN. KLASÖR İÇİNDEKİ DİĞER KLASÖRÜ AÇARSIN AMMA...

• su son arkadas a da yardım edin beyler
    filimci helal olsun bu arada cozdun sorunu:D
  • BANAMI BENDEN ÖNCEKİNEMİ
    quote:

Orjinalden alıntı: nman

su son arkadas a da yardım edin beyler
    filimci helal olsun bu arada cozdun sorunu:D
  • isim ver kardeş kime yardım edilsin amerikanidiot u diyosan Tulgacan gerekli cvpbı bvermiş sanırım...
  • HÜÇ GÜLESİM YOKTU YAW. OLM HAKKETEN BU SAHTENİN SAHTESİ.

YA FİRO GARDAŞ BUNUN CİHAZBİZİMKİNDEN FARKLI. BUNU KANDIRMIŞLAR.

TAMAM TAMAM ŞAKAYDI. BUNLARIN Bİ SÜRÜ DIŞ GÖRÜNÜM MODELİ OLAN VAR. AMMA HEPSİNİN İÇİ AYNI. BEN DIŞARI SES VEREN VERMEYEN HEPSİNİ KULLANDIM. HEPSİNİN MENÜ AYNI. SADECE FİRMWARE FARKLI. ZATEN ONUDA DEĞİŞTİREBİLİYORSUN. BU CİHAZI ŞEY GİBİ DÜŞÜN. ALPTOP CDROMU. HEPSİNİN İÇİ AYNI AMMA LAPTOPA UYMASI İÇİN KASA DEĞİŞTİRİLİYOR. ONA BENZER BİŞİ İŞTE...
    quote:

Orjinalden alıntı: İCAN

benim alet bu. inşallah sizinki ile aynıdır. şimdi bu sahte sonyler çok tutunca, sahtenin de sahtesi çıkmış umarım benimki onlardan değildir.

HA BU ARADA Bİ FİRMWAREYİ ÇÖZEMEMİŞTİM OUDA ÇZÖDÜM. ŞİMDİ BANA MP4 LE İLGİLİ AKLINIZA GELEN HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ. TAMİR - FİYAT - PROGRAM VS. VS. VS.

• hadi bakalım sayemde sende öğrendin tamir yaparsan bende komisyon isterim
    şaka bi yana adanada olan herkesede ben yardımcı olabilirim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

VE SONUNDA BUDA OLDU. BÜTÜN HIYARLIK MP3 ÇALARLARI YÖNETMEKTE KULLANILAN BİLGİSAYAR PROGRAMININ V3.57 OLANI HIYARLIK YAPIP FİRMWARE Yİ YÜKLEMİYORMUŞ. ÜKLESEDE YÜKLEMİYOR YADA UYUŞMUYOR. 4.00 I DENEMEDİM AMMA BİDE DENİYİM DİYE 4.03 Ü YÜKLEDİM. DAHA ÖNCE 3.57 İLE YÜKLEYEMEDİĞİM VE EKRANI AÇILMAYAN CİHAZIMIN FİRMWARESİ YĞKLENDİ VE CİHAZ KENDİNE GELDİ.

BU ARADA CİHAZI BOZULAN ARKADAŞLAR HİÇ CİHAZ GİTTİ DİYE KORKMASINLAR. BEN BİLE TAMİRİNİN BU KADAR OLACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM. BİRAZDA firozat'ın DA YARDIMIYLA. CİHAZI NERDEYSE YENİDEN ÜRETECEK BİLGİYE SAHİP OLDUN ÖNCEKİ GECE. İSTANBUL İÇİ MP4 Ü BOZULUPTA TAMİR ETMEYE CESARET EDEMEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR. MP4 TAMİR EDİLİR. TAMİR OLMAZSA PARA YOKKK. TAMİR EDERSEM GÖNLÜNÜZDEN NE KOPARSA. BİLGİ İÇİN pm. YERİM ÜMRANİYEDE'DİR. YUPPİİİ
    quote:

slm arkadaşlar benim sony mp4 player cihazda %59 dolu olarak gorunuor ama bilgisayara bağladığımda dosyaların gizlendiğini goruorum we cihazda sadece bi klasör acılıor yardımcı olun lütfen

DOSYALAR GİZLİ DOSYA OLMASIN. YOKSA SENDEN KORKUPTA GİZLENDİKLERİNİ SANMIYORUM. BİRİNE SAĞ TIKLADA BAK BAKİM GİZLİ SEÇENEĞİ ETKİNMİ DEĞİLMİ...

BİDE CİHAZDA Bİ KLASÖR AÇILIYOR DİYORSUN. NASI YANİ BİR KLASÖR AÇILIYOR. 10 KLASÖR ATIYORSUNDA SADECE BİRİNİNMİ İÇİNE GİRİYOR CİHAZI KULLANIRKEN. YOKSA BİLGİSAYARDAN BAKARKENMİ 1 KLASÖRÜN İÇİNE GİRİYOR VE DİĞERLERİNE GİRMİYOR. CİHAZDA KLASÖRLERE BAKARKEN İŞLERİNDE NE VAR GÖREMEZSİN. KLASÖR İÇİNDEKİ DİĞER KLASÖRÜ AÇARSIN AMMA...

ya cihazda hafızanın %59u dolu dior ama n bilgisayarda n d cihazda 99 gb ı gecen bisey yok daa once wardı hepsi kayboldu iste cihazda we bilgisayarda gorunmuorlar.yani silinmişler ama hala %59 u dolu dior oooooofff off

• quote:

Orjinalden alıntı: ByMotsan

Selam arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz bu sorunlarınız yanıtları var sorunlarınızın hepsinin çözüleceği adresi veriyorum.

www.ipodservis.com

msn: servis@ipodservis.com

sorunuzu sorun cevabınızıda hemen alın. saygılar...

sağolda link çalışmıyor
  • YA SEN ŞU CİHAZI PC YE BAĞLADIĞINDA ÇIKAN SÜRÜCÜYE SAĞ TIKLAYIP BİÇİMLENDİR DESENE. BAZEN BOŞ OLSADA BİÇİMLENDİRMEK GEREKEBİLİR. BAZENDE ÜRÜN 512 MB OLSA BİLE DİSK BOYUTU ON İZLEMEDE DAHA DÜŞÜK (ÖRNEĞİN: 200 MB )GÖRÜNEBİLİR. BUNUN EN İYİ YÖNTEMİ FLASH BİÇİMLENDİRMEKTİR. SANIRIM SORUNUNA EN İYİ ÇÖZÜM BU...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

VE SONUNDA BUDA OLDU. BÜTÜN HIYARLIK MP3 ÇALARLARI YÖNETMEKTE KULLANILAN BİLGİSAYAR PROGRAMININ V3.57 OLANI HIYARLIK YAPIP FİRMWARE Yİ YÜKLEMİYORMUŞ. ÜKLESEDE YÜKLEMİYOR YADA UYUŞMUYOR. 4.00 I DENEMEDİM AMMA BİDE DENİYİM DİYE 4.03 Ü YÜKLEDİM. DAHA ÖNCE 3.57 İLE YÜKLEYEMEDİĞİM VE EKRANI AÇILMAYAN CİHAZIMIN FİRMWARESİ YĞKLENDİ VE CİHAZ KENDİNE GELDİ.

quote:

ya cihazda hafızanın %59u dolu dior ama n bilgisayarda n d cihazda 99 gb ı gecen bisey yok daa once wardı hepsi kayboldu iste cihazda we bilgisayarda gorunmuorlar.yani silinmişler ama hala %59 u dolu dior oooooofff off

• Arkadaşlar lütfen sizden rica ediyorum ipodlarınıza kısa devre yapıpda wersiyon atmayın yansanai yada çakma veya clon ipod mp3 mp4 playerlarda versiyon yükseltme veya buna benzer versiyon yenileme diye bişey yoktur.

hergun 8 10 kişi internetten okuyup kısa devre yapmak sureti ile cihazı açmaz konuma getiriyor. Cihazların yedek parçası yok. Her gelen ipod da malzeme değiştirmek zorunda kalıyoruz ve sorun yaşıyoruz hem sizin açınızdan hem bizim açımızdan.

Rica ediyorum konu hakkında bilginiz ve aparatınız yok ise cihazları sökmeyin. Bataryaları çok hassas patlaması sonucunda açığa çıkan gaz sizi zehirleyebilir ki 1 2 müşterim de bu olay gerçekleşti. Mp3 dinleme pahasına hem paranızdan hemde sağlığınızdan olmayın rica ediyorum.

Eğer sorunlarınız var ise sitemizi ziyaret edin ve size en yakın ipod servisimize danışın tamir yapılan servisimiz iso ve tse belgesi almış sadece ipod üzerine çalışanlardanız. bilginize ..

www.ipodtamir.com
    www.i-podtamir.com

Yetkili servis Motsan Teknik.

• REKLAMA GEREK YOK. AMMA BİR KONUDA HAKLISINIZ. EVETE ARKADAŞLAR EĞER YANLIMIYORSAM BURDADA ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ GİBİ MP4 ÜNÜZÜN VERSİYONU NEYSE ODUR. CİHAZ Bİ SEBEPTEN DOLAYI AÇILMAZ DURUMA GELİRSE CİHAZI SADECE VE SADECE YİNE KENDİ ORJİNAL VERSİYONU NE İSE ONUNLA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ. VERSİYON YÜKSELTME VE DÜŞÜRME OLMAZ. ZATEN CİHAZLARDA O YUZDEN KİLİTLENİYOR. BU KONUDA YANILIYOR OLABİLİRİM AMAM DOĞRULUK PAYI YÜKSEK BİZZAT KENDİMDEN BİLİYORUM. BAHSETTİĞİM ÜRÜNLER SAHTE MP4 PLAYERLAR'DIR. ORJİNALİ KONUSUNDA YORUMUM YOKTUR.
    quote:

Orjinalden alıntı: ByMotsan

Arkadaşlar lütfen sizden rica ediyorum ipodlarınıza kısa devre yapıpda wersiyon atmayın yansanai yada çakma veya clon ipod mp3 mp4 playerlarda versiyon yükseltme veya buna benzer versiyon yenileme diye bişey yoktur.

hergun 8 10 kişi internetten okuyup kısa devre yapmak sureti ile cihazı açmaz konuma getiriyor. Cihazların yedek parçası yok. Her gelen ipod da malzeme değiştirmek zorunda kalıyoruz ve sorun yaşıyoruz hem sizin açınızdan hem bizim açımızdan.

Rica ediyorum konu hakkında bilginiz ve aparatınız yok ise cihazları sökmeyin. Bataryaları çok hassas patlaması sonucunda açığa çıkan gaz sizi zehirleyebilir ki 1 2 müşterim de bu olay gerçekleşti. Mp3 dinleme pahasına hem paranızdan hemde sağlığınızdan olmayın rica ediyorum.

Eğer sorunlarınız var ise sitemizi ziyaret edin ve size en yakın ipod servisimize danışın tamir yapılan servisimiz iso ve tse belgesi almış sadece ipod üzerine çalışanlardanız. bilginize ..

www.ipodtamir.com
    www.i-podtamir.com

Yetkili servis Motsan Teknik.

• valla benim mp4 de ilk başta türkçe yoktu ben başka bir firmware yülicem diye bozdum ama sonunda yine yaptım ve ikitane değişik menülü ve türkçe firmwareyi yükledim tabikide versiyonları yine aynıydı... anlayan yapabiliyo ama anlamayan bu işle hiç uğraşmasın
  • YOK OLAY ŞU. VERSİYON 3.5.35 İSE 3.5.35------ 3.7.37 İSE 3.7.37 OLARAK KALMALI BUNALRA KENDİ ARALARINDA DEĞİŞİYOR. TÜRKÇE MENÜSÜ OLMAYAN 3.5.35 E BAŞKA BİR 3.5.35 YÜKLEDİĞİNDE BU SEFER TÜRKÇE MENÜ YÜKLENİYOR. BAZI EK ÖZELLİKLERDE GELEBİLİYOR.

FAKAT UNUTMAYIN. BAZI MP4 ÇALARLARIN RADYO DIŞARI SES VERİYOR BAZILARI VERMİYOR. YANİ HER NE KADAR KULAKLIK ANTEN GÖREVİ GÖRSEDE, KULAKLIK TAKILI DEĞİLKEN BİLE CIZIRTI YAPMASI GEREKİRKEN BAZILARI CIZIRTI BİLE YAPMIYOR. VE UNUTMAYİNKİ RADYOSU DIŞARI SES VEREN MP4 LERİN MP3 ÇALAR SES KALİTESİ GERÇEKTEN MUHTEŞEM. ÖZELLİKLE SAHTE SONY YANLARDAN ÇİFT HOPARLÖRLÜ OLANIN.
    quote:

Orjinalden alıntı: firozat

valla benim mp4 de ilk başta türkçe yoktu ben başka bir firmware yülicem diye bozdum ama sonunda yine yaptım ve ikitane değişik menülü ve türkçe firmwareyi yükledim tabikide versiyonları yine aynıydı... anlayan yapabiliyo ama anlamayan bu işle hiç uğraşmasın

• evet zaten öyle 3.5.37 olana tutupta 3.2.16 yükleyemiyoruz olmuyorda zaten yükleme yapmıyo
    bende var o çift hoparlörlüden radyo dışarıda ses veriyo ama bende birtanede tek hoplarlörlü olandada vardı bence o daha iyidi ama
  • versiyonu 3.2.16 olanlar bence en iyi ürünler. çünkü enkaliteli ses onlardaydı. yani firo sen bende çift hoparlörlü model olduğunu biliyorsun zaten. bende kullandık tek hoparlörlü hatta en ultra ince hoparlörsüzünüde kullandım amma en güzeli bence sony çift hoparlör. ÜRÜN ALACAK ARKADAŞLARADA ÖNERİM ALIRKEN RADYOSUNUN DIAŞRI SES VERİP VERMEDİĞİNE DİKKAT ETSİNLER. ÇEKİP ÇEKMEMESİ ÖNEMLİ DEĞİL KULAKLIĞI YAKLAŞTIRINCA BİLE NORMALDE ÇEKER BUNLAR. FAKAT DIŞARI CIZIRTI SESİ VERİYORA RADYO DIŞARI E VERİYOR DEMEKTİR. CIZIRTI YOKSA O ÜRÜN YARAMAZ.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.