Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık güncel kalsın bari aşağıya kaymış. burdan baya bi sorun çözen oldu sanırım hala bununla ilgili konular açanlar var...
  • Selam arkadaşlar bende Sahte Ipod kullanıyorum

3 Sorunum var;

1.Root dan klasörleri görüyorum fakat ulaşamıyorum.Nedeni nedir acep?

2.Cihazın ekranı baya b.ktan.Çizgiler var.Değiştirme imkanım var mı?Aynı ekrandan piyasada bulabilir miyim?

3.Bu cihaza uygun yazılımı nerden bulabilirm?Forumu taradım ,google da arattım hiç bir yerde bulamadım.

Acil Yardımlarınızı bekliyorum.

Kolpa cihazlarınıza iyi davranın.Çünkü onlar dünyanın en cep dostu ürünleridir

• ekran bulabileceğini sanmıyorum.. bu işten anlamıyosanda tekrardan yazıllım yüklmeni tavsiye etmem.. klasörü görüpte ulaşamamk nedir anlayamadım sen parçaları dinleye biliyosan gerisini boş ver
    bu arada nerelisin sen csonmez ismi tanıdık geldide...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

ekran bulabileceğini sanmıyorum.. bu işten anlamıyosanda tekrardan yazıllım yüklmeni tavsiye etmem.. klasörü görüpte ulaşamamk nedir anlayamadım sen parçaları dinleye biliyosan gerisini boş ver
    bu arada nerelisin sen csonmez ismi tanıdık geldide...

Ben Çanakkaleliyim ama İstanbulda oturuyorum
    Evet ekran bulsam bile takmak hayal çünkü ekran devreye entegre edilmiş.
    Klasör sorunu ise şu;
    Diyelim bir şarkı çalıyor.Ben parçayı durdurup bir başka klasörden parça seçmek istiyorum.Seçmek istediğim klasörü görüyorum,üzerine de tıklıyorum fakat klasöre girmek yerine biraz önce durdurmuş olduğum parçayı devam ettiriyor.Aynı cihazdan bi tane daha var.Onda öyle bi sorun yok.Sanırım yazılımsal...

• hmm tanıdığım sen değilmişsin... donanaımsalmı bilmem ama dosyayı bulduğun zaman play tuşuna basıyosan bide diğer tuşa basıp girmyi dene
  • Evt neden anlaşıldı.Kesinlike yazılımsal
  • YAa arkadaşlar bende internetten biraz önce bi çakma mp4 player aldım ama sizin burdaki yorumlarınızı okuyunca moralim bozuldu walla hiç mi problem çıkmayan olmuyo bu aletlerde
  • Ayrıca (firozat) arkadaşımıda tebrik ediyorum bu aletler üzerindeki üstün bilgisine karşılık.(Şimdi bana da geliyo ya hani problem çıkartırsa arayı şimdiden ii tutmak lazım)şaka bi yanada gerçekten tebrik ediyorum umarım bi yardım istemem
  • teşekkürler ozborme benim bu aletle hiç bir ilgim alakam yoktu. istanbula gittiğimde 3 tane almıştım.. birine firmware yükleyim derken alet güme gitti onu tamir edecem derken bunla ilgili baya bi bilgi edindim tabi artık bazı sorunlarınıda çözebiliyorum.. Bu aletleri fazla kurcalamzsan yani firmware yükleyim derdine falan girmezsen bi sorun olmaz canını sıkma.. bozarsanda bişler yaparızZ..
  • +1
  • ÖNCELİKLE ÜRÜNÜN NASI BİŞİ. Bİ RESMİNİ YOLLARSAN İYİ OLUR. İKİNCİ OLARAK UNUTMAKİ SAHTE SONY VEYA IPOD YAZAN (GERÇİ HEPSİNİN YAZLIMLARI BENZER) BUNLARIN HİÇBİRİNE İÇİNDEKİ VERİSYONUN HARİCİNDE VERSİYON YUKLEYEMEZSİN. ŞİMDİ SADECE SAKİN OL VE BURDA BUNDA ONCE YAZILANLARIN HEPSİNİ OKU. ÇUNKU BENDE KESİNLİKLE OLMAZ DEDİĞİM MP4 ÜMÜ KENDİM TAMİR ETTİM. GERÇEKTEN SENDE TAMİR EDERSİN VE ÇOK BASİT. AMMA YİNEDE DİKKATLİ OL. V 3.2.16 İSE 3.2.16 YI INDIRIP YUKLEMEN LAZIM. EĞER 3.2.35 İSE 3.2.35 I INDIRIP YUKLEMEN LAZIM. UNUTMA BU VERSİYONLARIN BİLE KENDI ARALRINDA BI SURU ÇEŞİDİ VAR. MESELA BİR ÇOK 3.2.16 VERSİYONU OLABİLİR. 10 TANE BİLE OLABİLİR. SENİN YAPMAN GEREKEN TEK ŞEY MP4 ÜNÜN VERSİYONUNUN NE OLDUĞUNU HATIRLAMAK EĞER BİLİYORSAN O VERSİYONLARIN TUMUNU BULUP İNDİRMEK VE TEK TEK DENEMEK BİRİSİ MUTLAKA UYUYORDUR UNUTMA. NERDEN İNDİRECEĞİNİDE BU FORUMDA YİNE BU SAYFALARDA 1 VE YA 2. SAYFALARDA SİTE ADRESLER VAR.

Bİ ŞEY DAHA. UNUTMA SAKIN FİRMWAREYİ YUKLEMEK İÇİN MP3 TOLL BİLMEM NE VS. PROGRAMININ 4.0 VEYA EN İYİSİ ONCE 4.03 OLANINI İNDİR VE FİRMWAREYİ ONUNLA YUKLE. ESKİ OLAN 3.57 OLMUYOR EN BUYUK YANLIŞ ORDA. 4.03 Ü KURDUKTAN SONRA.

1. CİHAZI PC YE TAKINCA ADFU DEVICE OLARAK GORUYORMU ONA BAK. EĞER GORMUYORSA
    2. CİHAZI PC YE TAKINCA HARİCİ DİSK OLARAK İLGİSAYARIMDA GORUNUYORMU.

YANİ KISACASI CİHAZI TAKINCA USB YE İLGİSAYARINCA YENİ USB BAĞLANINCA ÇIKAN DİNDAN DİYE BİSES ÇIKIYORSA CİHAZ'A FİRMWARE YUKLENEBİLİR DEMEKTİR. EĞER 1. VE 2. SEÇENEK OLMUYORSA BU SEFER ŞUNU YAP.

CİHAZIN VİDA YERLERİNİ BUL VE İÇİN AÇ. ONDAN SONRA BU KONU ALTINDAKİ 1. SAYFAYI AÇ VE ORDA DETYALI BAHSEDİLEN YERİ BULUP AYNEN YAP. OZAMAN ADFU DEVİCE ŞEKLİNDE GORECEK. UNUTMA PİLİ ÇIKARIP KOPARMAN GEREKMEZ. PC KABLOSU İLE CİHAZ BAĞLI OLSUN YETER. DÜZ TORANVİDAYI GEZDİRİRKEN BACAKLAR UZERİNDE O ZATEN BİYERDE ADFU OLARAK BULUYOR. OYLE OYLE SUREKLİ YUKLE FİRMWAREYİ. YUKLE BİTSİN. CİHAZI KAPA AÇ OLMAMIŞSA TEKRAR ADFU OLARAK BULUDUP TEKRA BAŞKA BİR AYNI VERSYON FİRMWARE YUKLE. AKLIN ÇOK KARIŞTIYSA FİROZAT VEYA BENİMLE GÖRÜŞ...
    quote:

Orjinalden alıntı: orcuncandan

ALmaz Olayrdım ya Bende aldım o dandik aletten biriktir paranı git apple al yok çok zekiyim ya
    nese artık çok geç ne yazıkki bende girdim o firmware upgrade işine ve kaçınılmaz son alet açımıyor
    olay mp4 product tools adlı programı indirmem le başladı program içindeki download tuşunu
    aletten firmware alma zannettim ve bastım fakat o internetten uygun firmware indirp kurmak içinmiş
    anide adfu die bişy buldu dünyam başıma yıkıldı sanki :D
    alet açılmayınca o sinirle önüme gelen programı denedim "hadi ol lanet olasıcaaaaaa" diye diye
    fakat sadece aleti çıkarılabilir disk olarak görmesini sağladım
    20 tane falan firmware indirdim tek tek deniyom fakat bu amv converter la gelen
    upgrade tool aleti bulamıyo yine en baştaki product tool a kaldım sadece o görüyo
    lütfen biri yardım etsin bu aleti yapmamda yardımcı olan herkese HAYALİ gitar :D
    olmasada asp,vb,flash,photoshop konularında çok ileri derece olmasada yardımcı olurum söz
    bi daa paramı böle dandik şeylere harcamıcam kesinlikle zaten

• FİLOZOF ÇOK AYIP EDİYORSUN KARDES BURADA FORMUN BASINDA MİLLETE YALVARIYORDUN ŞİMDİ OLAYI ÇÖZÜNCE İŞİ MADDİYATAMI VURUYORSUN SANA COOOOK AYIP.

• bende bi sony mp4 aldım 2 gb pembe modelini öğrenmek istiyorum versiyonu 2005/03/15 3.5.34 2006/01/24 actb35_37p birde buna türkçe menü yüklemek ve de video izlemek istiyorum sitede baktım ama bişey anlamadım. yardım lütfen resmini koymak isterdim ama nasıl olacağını anlamadım
    bende link koydum bu linkde resmi var sadece mp4 yazan yerde sony yazıyo ve sahtemi bilmiyorum. şimdiden teşekkürler

http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/102/111/items/893997.htm
  • google dan 3.5.34 ün versiyonlarını indir tek tek dene dicem amma güme gidebilir dikkat et. fakat video izlersin. sadece amv convertel tool bul yeter. sana tavsiyem 4.03 versiyonunu yükle, yani, mp3 player utilities 4.03 arat bul ve yükle ok. ordan amv converter tool ile istediğin video dostyasını çevirebilir ve izleyebilirsin...

VE UNUTMA PRİNCE GİDERKEN BULGURDAN OLABİLİRSİN. İNGİLİZCE KALSIN HİÇ SORUN DEĞİL. ÖNEMSİZ YANİ. TÜRKÇESİNDE DE Bİ B-K YOK ZATEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 24 Eylül 2006; 5:10:00 >
  • Arkadaşlar sabahtan akşama kadar formu okuyup cihaz uçuran malzeme yakan kişiler geliyor. Bir gunde 7 kişi geldi forumlardan okuduk kısa devre yaptık aha cihaz bu dediler hepside malzeme yakmış. lütfen rica ediyorum.
    1 ipod ların yedek parçasını bulamıyorum sıkıntım çok.
    2 5 dakikada olacak iş oluyor 5 saat
    3 maliyet tutuyor.

arkadaşlar eğer yapamayacağınıza inanıyorsanızwww.ipodtamir.com dan ulaşın halledelim sorunu. (Lütfen bilgi istemeyiniz. Fabrikadan aldığımız aparatlarla biz bu işi yapıyoruz.)
    Eğer kendinize guveniniz var ve uğraşıyorsanız yapın ama bozupda bu olurmu diye gezmeyin benim yüreğim kaldırmıyor. saygılar bymotsan...

msn: servis@ipodtamir.com
    site:www.ipodtamir.com

• içini açıp kısa samsung çipi kısa devre yaptırıp adfu server diye tanıtmak için pilii çıkarmak lazım... Tulgacan pili çıkarıp koparman gerekmez demişsin sanırım. lehim ile bu sorun çözülür.. pilin kablolarrını yerinden çıkarmak lazım.. ondan sonra usb ye takılıyken kısa devre yapılacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

içini açıp kısa samsung çipi kısa devre yaptırıp adfu server diye tanıtmak için pilii çıkarmak lazım... Tulgacan pili çıkarıp koparman gerekmez demişsin sanırım. lehim ile bu sorun çözülür.. pilin kablolarrını yerinden çıkarmak lazım.. ondan sonra usb ye takılıyken kısa devre yapılacak...

BENİM PROBLEMİMİ BİLİYORDUN. BEN İÇİN AÇTIM VE KISA DEVRE YAPMAK İÇİN PİLİN KABLOSUNU FİLAN KOPARMADIM. TABİKİ LEHİMLE ÇÖZÜLÜR AMMA BİLMİYORUM BELKİDE BENİM CİHAZIN KISA DEVREYE İHTİYACI YOKTU. FAKAT BİLGİSAYAR HİÇ GÖRMEZKEN O ÇİPLER ÜZERİNDE TORNAVİDAYI GEZDİRDİM VE ADFU OLARAK BULDU VE PİLİDE KESİNLİKLE KOPARMAMIŞTIM. YA BU HIYARLAR BUNUN PİLİNİ LEHİMLİ YERİNE SOKETLİ YAPSALARMIŞ DAHA İYİ OLURMUŞ ASLINDA...

• merhaba arkadaşlar..maalesef bende sony s-10 serisi bi mp4 mağduruyum.boşluğuma gelerek aldığım 1 gb lık mp4 üm usb den şarj oluyor gösteriyor.baya uzun sürüyor ve sonunda kapanıyor.mp4 ü birdaha açmak için bilgisayara tekrar usb den giriş yapmak gerekiyor.ve sonunda pil dolmamaış gözüküyor..böyle sorunla karşılasan arkadaş oldumu.olduysa e yaptı yardımcı olursa sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisperrr

merhaba arkadaşlar..maalesef bende sony s-10 serisi bi mp4 mağduruyum.boşluğuma gelerek aldığım 1 gb lık mp4 üm usb den şarj oluyor gösteriyor.baya uzun sürüyor ve sonunda kapanıyor.mp4 ü birdaha açmak için bilgisayara tekrar usb den giriş yapmak gerekiyor.ve sonunda pil dolmamaış gözüküyor..böyle sorunla karşılasan arkadaş oldumu.olduysa e yaptı yardımcı olursa sevinirim....

YANİ ŞUNUMU DEMEK İSTİYORSUN. MP4 DÜĞMESİNDEN AÇTIĞIMDA AÇILMIYOR AMMA, USB KABLOYU BAĞLADIĞIMDA AÇILIYOR KABLOYU ÇIKARIDĞIMDA İSE NORMAL İŞLEVİNE DEVAM EDİYOR MU DİYORSUN. BU SORUN BENİM SATIN ALDIĞIM BİR MP4 TE DE OLMUŞTU BENDE GERİ İADE ETMİŞTİM. GERİ ALAN SATICI İSE SORUNUN PİLDEN KAYNAKLANDIĞINI PİL'İN ÖLMÜŞ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ.

EĞER PİL ÖLÜ İSE CİHAZI PC'YE BAĞLADIĞINDA PC'DEN USB ARACILIĞI İLE GÜÇ ALDIĞI İÇİN AÇILIR AMMA KABLOYU ÇEKTİĞİN ANDA DA PİL ÖLÜ OLDUĞU İÇİN KAPANIR... VS.

• Ya arkadaşlar bende aldım bu aletten ama benimkisinde kendiliğinden bi sorun olmadı dış koruyucu camı çatladı ekranın görüntüsünde hiç bi problem yok sadece koruyucu tam çatladı bunu değiştirebiliyolarmı bilen varsa sölesin lütfen yoksa daha 4 gülük aleti atıcam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.