Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nere gittiniz ya hepiniz sorunuma cvp veren yokmu?
  • ben hiç uğraşmayayım en iyisi. video izlemesem de olur bişey daha rica edicem
    modelini biliyomusun ve sahtemi nerden anlayabilirim. ya yok ben rahat durmam yüklerim güme giderse napcam tanıdığın işinin ehli biri varmı?
  • 25 Eylül 2006; 15:28:42

--------------------------------------------------------------------------------

acil yardımmmsahte sony sorunu versiyon attım makine kitlendi bu forumda arkadaşım biri içini açın pilini çıkarın usb ye takın şahse yapın dedi yaptım hakkattende oldu bilgisayar gördüm prg atacam prg açtım open yazması gerekiyordu yazmıyordu prg birde içine attıgım versiyonu gördüm sadece altında upload yazıyordu başka başılacak tuş ta yok tı neyse bastım ben ha dedim siliyor dedim ama ne göreyim makiteyi kitlrdi yani söyle tekrar makineyi taktıgımda yazmaya karşı konumalı diyor uyarı veriyor hiç bir işlem yapamıyor eskiden bilgissayar görmüyordu şimdi 128 mb görüyor oda yazmaya karşı koruması yazıyor kapasitesi
    1 gb benim makinenin burada 512 mb olarak görüyor bunu yazmaya karşı korumasını nasıl düzeltebilirim düzeltsem versiyon atacam olmuyor gene şahse yapıyorum sadece makine reset atıyor gene ayunı yani nasıl yaparım acilll yardım

• arkadaşlar benim olayı bilen yok heralde ya yazmaya karşı konumalı yaptı makineyi bunu nasıl yaparım msdos dan denedim ordanda aynı bir türlü silemiyorum yardım edin lkütfen
  • slm şu siteye bi bakmanızı isterim batuhan.cenan.sitemynet.com bakarsan güzel şeyler bulacağına eminim
  • arkadaşlar burad bagırıyorum artık benim sorunu bilen yok mu hiç kimse bilmiyormu lütfen arkaşlar bilen varsa söylesin tşk....
  • belki yanlış yazılımı yüklemişsindir.. ekran açılıyomu yani cihaz çalışır duruma geliyomu? yazılım yüklmek için kurduğun programın içinde "Mp3 Player Disk Tool" diye bir program daha olması lazım o program ile bu iki sürücüye bölebiliyosun bide şifre koyabiliyosun sürücülerden birine.. bi onu dene istersen.. benim 512 lik cihazın biride 110 mbyte oldu hala onu yapmadım yaw...
  • yaw arkadaslar su 2 gblık cin yapımı mp4 player hakkında bilgisi olan warmı????
  • ne gibi bir bilgi ki? diğerlerinden tek farkı 2 gigabyte olması sanırım..
  • arkadaslar bende sony 1 gb lık mp3 playere farklı formatta dosya atıldığından dolayı cihaz kendini resetledi..s1mp3.org..sayfasınada ulasamıyorum..sorun var herhal...bana bi yardımcı olurmusunuz....prog nerden bulabilirim doğu bank taki dayıma para bayılmıyım....mail..me atacak bi ark..varmı prog mıı...tşk...MAİL:VOOLS@MYNET.COM....
  • Arkadaşlar bende bu sahte sonyden aldım ancak benim şöle bir sorunum var video izlerken görüntü ve ses aynı anda gitmiyo acaba bilen birisi varmı şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar olay dün başımdan geçti sony mp4 ümün şarzı bitti gece şarza taktım sabah açılmıyo elektrik dende anlamam konyada yapabilicek varmı veya bi çözüm önerisi olna lütfen yardımmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomenipatris

Merhaba arkadaşlar bende bir sorunumu dile getirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...İpod kopyası var bende.. Bir ayarını değiştiriyim dedim..Özelliklerin göründüğü animasyonlu menüsü cep telefonlarındaki gibi bir hal alıyor onu yapmak istedim aynı menülü bir makina vardı arkadaşımda onun gibi olsun diye ayarlarından statik menü diye bir şey seçtim ve makinam bir türlü o menüye geçemedi ..Kum saati çıkıyor ve durmadan açılıp kapanıyor menüye geçemiyorr...Yani ben yukarıdaki arkadaşlar gibi software felanda yüklemedim kendi ayarlarından bir halt yedim bana yardımcı olurmusunuz acaba yazımı okuduğunuz için saolun kolaygelsin ve iyi günler...

ipod kopyası ise ben tamir edebilirim.

•  Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
  • arkadaşlar benim makine 1 gb ama 512 mb görüyordu ya onu hallettim sonunda server olarak tanıtabildim şimdi T12 siye bir versiyon yükledim 1 gb kapasitem geri geldi şükürlewr olsun hapsinide doldurdum çalışıyor ama ekran gene boş versiyon sadece flaş disk olarak kullanıyorum hala dogru versiyonu bulamadım bir yardımcı olun hangi adresten indirebilirim yardım s1mp3.org dada sorun var bilen varsa yardımmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed_man1

arkadaşlar benim makine 1 gb ama 512 mb görüyordu ya onu hallettim sonunda server olarak tanıtabildim şimdi T12 siye bir versiyon yükledim 1 gb kapasitem geri geldi şükürlewr olsun hapsinide doldurdum çalışıyor ama ekran gene boş versiyon sadece flaş disk olarak kullanıyorum hala dogru versiyonu bulamadım bir yardımcı olun hangi adresten indirebilirim yardım s1mp3.org dada sorun var bilen varsa yardımmmm

çipsetinde yazanı googlede ara. xxx firmware
  • Pcbuilder kısa devre yapılcak yeri göstermiş arkadaşlar...
    firmware indirmek isteyenler için bir adres daha size:
    http://www.mympxplayer.org/dload.php?sid=273ef6209dac5936a810a7d6de7cb17a
    ama yine söylüyorum anlamayan bu işle uğraşmasın yada önce yardım alın burdan.. hadi kolay gelsin..
  • yahu bendeki 512lik makinanın biri 108 byte olddu baya bi uğraştım ama sorunu çözemedim.. böyle sorunla karşılaşan bir çok kişi vardı naptılar acaba sorunları halloldumu?
  • Merhabalar
    Mp4 playerimle ilgili bir sorunum var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    aranızda şu model Mp4 playere sahip kimse var mı?
    http://www.directupload.net/show/d/839/kOzwkMJW.jpg
    modellerin dış görünümü farklı olabilir firmware versiyonu 3.5.37 olan kimse var mı?

Eğer var ise ve bana yardımcı olmayı kafanıza takmışsanız yapmanız gerekenleri yazıyorum :

-1) mp4 playerinizi bilgisayara bağlayın

0) derin bir nefes alın

1) öncelikle şu programı indirmeniz gerekli:

http://www.hemen--pa-y-las.-com/download/1743906/s1fwx_v26.zip.html aradaki tire işaretlerini siliniz.

(virüs taramasından geçirin tabi ki) Not: programın garantisi yokmuş ona göre, mp4 playerinizi kullanılmaz hale getirebilir ve hatta bütün tersanelerinize girebilirmiş :D ben kullandım birkaç kez, kimse girmedi bana. ^^
    programı indirdikten sonra winrar ile bir yere açın
    program klasörünün içinde "extract" diye bi ms dos komutu olacak ona tıklayınız.
    sonra klavyeden "."tuşuna "nokta" yani :)) basınız.
    şöyle bir yazı gelmesi gerekli:

scan for devices...
    detected drivers: <abdurrahman>

burada abdurrahman yerinde bir harf olması gerekli
    o harf ne ise klavyeden tuşlayınız. Bu sayede mp4 playerinizin sistem yedeğini almış olacaksınız, yarın bir gün sisteminiz benimki gibi telef olursa çok işinize yarayacak :D

2) işlem bittikten sonra "dump" diye bir dosya (dump.BIN) oluşturulacak programın bulunduğu klasörde. bu dosya mp4 playerinizin sistem yedeğidir saklayınız:)

3) benim yardımınızı istediğim nokta ise şu :D o dosya bana da gerekiyor ;) "dump.bin" adlı dosyayı rapide yükleyip adresi buraya yazarsanız sevinirim.

yahu bu firmware dosyasını bulmak için internette araştırırken kama-sutra, tantra gibi yakın dövüş sanatlarını öğrendim. [ j/k :) ] ne dosyaymış yahu hiçbir yerde yok uyumlu olanı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbb -- 3 Ekim 2006; 20:06:13 >

• merhaba arkadaşlar fd1501p4 kodlu mp4 ün firmware i ni bulamıyorum yardımcı olurmusunuz resmi ekte mail adresim kizilbaron.1@hotmail.com herkese iyi çalışmalar...

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.