Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the mount arkadaş zaten bilgisayar usb den görmüyorsa mp4 ü , o programın da görmemesi normal
  • HAYIR GÖRÜYOR YENİ DONANIM BULUNDU DİYOR SES TE GELİYOR...AMA AMV CONVERTER UPGRADE ÇALIŞMIYOR...

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_MounT -- 8 Ekim 2006; 14:46:12 >
  • yeni donanım bulundu diyo ama donanımı yüklüyomu peki?
    eğer cihazın içindeki firmwareyi silmemiş isen upgrade tool ile senin cihazın firmware versiyonu orda görülecektir zaten.. senin cihaz hiç çalışmıyor direk pc yaktığın zaman ses gelmiyor ise içini açıp gerekli yerleri kısa devre yaptırıp adfu server olarak tanıtman lazım.. sanırım sen cihazıda pc ye tanıtamamışsın... hadi kolay gele
  • device not deceted ne anlama geliyo bunu nasıl düzeltebilirizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

yeni donanım bulundu diyo ama donanımı yüklüyomu peki?
    eğer cihazın içindeki firmwareyi silmemiş isen upgrade tool ile senin cihazın firmware versiyonu orda görülecektir zaten.. senin cihaz hiç çalışmıyor direk pc yaktığın zaman ses gelmiyor ise içini açıp gerekli yerleri kısa devre yaptırıp adfu server olarak tanıtman lazım.. sanırım sen cihazıda pc ye tanıtamamışsın... hadi kolay gele

PC YE TAKTIĞIMDA SES GELİYOR...AMA YUKLEMİYOR..SORUN OLUŞTU DİYOR VE HATA OLUŞTU DEYİP DONANİMİ KALDIRIYOR...BEN MAKİNEYİ TAKTIĞIMDA YENİ DONANİM BULUNDU DİYOR SADECE VE SİHİRBAZA BAĞLANIYOR...AMA MAKİNE HİÇ AÇILMIYOR...

• senin pc de sorun var o zaman bi şekilde makinayı pc ye tanıtman lazım.. çıakrtılabilri disk olarak tanıtamadıysan mp4 playerın içini aç ve resimde gösterilen yerleri kısa devre yaptır adfu server olarak tanıt büyük ihitimalle bilgisayarın adfu server sürücüsünü isteyecek ve bulamayacaksın. onuda ben veriyorum verdiğim dosyanın içinde dirver diye bi klasör olması laızm onun içinde olcak.. bu şekilde mp4 playerını pc ye tanıt.. ondan sonra yeni yazılımı yani firmwareyi yüklemeye başla... hadi kolay gele...
    Dosayanın linki burda:
    http://www.hemenpaylas.com/download/1802433/Product_Toolsv2.8.7z.html
    linki koyamıyorum nedense anlamadım ***** çıkıyo *** çıkan yere "h e m e n p ay l a s" yaz çıkar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 8 Ekim 2006; 17:02:59 >

• The_MounT noldu sorununu halledebildinmi?
  • firozat sen firmware yuklemek için hangi sürümü kullandın?
    +

offf ya..uğraşıyorum bi türlü adfu şeklinde bulmuyor ya...kısa devre yaptırmak için tek nordavidamı lazım yoksa şekildeki gibi çift tornavida ilemi yapacaz....lütfen açıklık getirelim buna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_MounT -- 9 Ekim 2006; 14:07:30 >
  • Arkadaşlar ben de 2 GB iPod aldım, Çin malı olanlardan. Çok iyi birşey değil ama işimi görüyordu. Soruma gelince; bunun AC adaptörü var ancak bir türlü şarj edemiyorum. Sadece PC'den USB ile şarj oluyor. Sorun ne olabilir? Az önce de PC'ye taktım ve iPod'u görmedi. Şu anda hiç açılmıyor. Önceden hiç şarjı olmasa bile USB'ye bağladığımda şarj olmaya başlardı ve açabilirdim. Sorun ne olabilir?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  •  Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

işte firozat benim makine bu...büyük olan chip samsung bellek..tornavidayı bacaklar üzerinde gezdiriyorum işe yaramıyor...usb ye bağlı iken pc ye yeni donanim bulundu diyor...ama altında adfuu falan yazmıyor...sorunum bu abi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_MounT -- 9 Ekim 2006; 15:22:11 >

•  Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

bakın ya nasıl uğraşıyorum...off ama bıktım...dün çöpe atacaktım çook sinirlendim..

• benim yüklediğim versiyon 3.2.16 idi sanırım..
    yaptığın işleme gelince pc ye normal bi şekilde taktığında aleti normal olarak çıkartılabilir disk olarak tanıtamadınmı yahu.. neyse onuda yapamadıysan bu kısa devre işini anlatayım... öyle ikitane tornavidaya falan gerek yok eline bi iletken al o bacakların bir kaçı birbirine değecek şekilde üzerinde gezdir pc den doing sesini duyarsın eninde sonunda diyelim bulamadın o bataryayı ordan sök. bunun açıklmaasını bulduğumuz sitede ingilizce yazıyodu ve bataryanın sökülmesi gerektiği yazıyodu... lehim makinası varsa yerinden çıkarıver sonra geri lehimlersin oraya ben öyle yapmıştım...
  • BATARYAYI SOKMEDEN ÖNCE OLMUYORMUYDU SENDE?
    +
    DİYELİM OLDU..PC DONANİMİ BULDUĞUNDA SAĞ ALTTA ADFU FALAN YAZIYORMUYDU?TAM OLARAK NE YAZIYORDU?
    +
    AMV CONVERTER OLARAK HANGİ SÜRÜMÜ KULLANDIN?
    +
    BANA O İNGİLİZCE SİTEYİ YAZSANA?
    +
    SEN MAKİNEYİ BATARYA YOKKEN Mİ KISA DEVRE YAPTIRDIN?VEYA BATARYA YOKKEN PC YE Mİ BAĞLIYDI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_MounT -- 10 Ekim 2006; 11:23:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fergetmez

orbb, baba benim makinada senin firmware den aynı ama bir yükliyim dedim bakalım ne olcek ana mavi ekran lan karşılaştım neyse allahtan yedeğini aldıydım ama sorunlar daha bitmedi şimdi bu ekranı burdan nasıl çıkaracaz şu meşhur ,lanet samsung çipi görmek için bide benim usb girşinin lehiimi koptu ya çıktı jack bunu normal bir elektronikçi lehimleyebilirmi__?? okuduğunuz için teşekkürler...

merhabalar.
    öncelikle tekrar belirteyim makinenizin firmwaresi ile uğraşmayın yalnızca sistem hata vermeye başlarsa önce yedeğini alıp sonra başka firmware deneyin. ben uğraşıyorum hiçbirşey olmuyor ama siz uğraşmayın, bozulur falan sonra suç üstüme kalmasın :)

firmware uymadıysa mavi ekran gelmesi normaldir, mavi ekran geldi diye içini açıp çiplerle uğraşman şart değil. amv tool 4.0 ile kendi eski firmwareni geri yükle, yükleme tamamlandıktan hemen sonra makinen eski haline gelir. (çince olarak:) )
    bir keresinde kendi firmwaremi geri yükleyememiştim hata verip duruyordu ben de şu firmwareyi
    http://www.mympxplayer.org/full-firmware-3537-v21b-160-mb-df357.html
    yükleyip onun üstüne tekrar kendi firmwaremi yüklemiştim. bu firmware kaliteli sanırım for recovery yazıyo :)

quote:

Orjinalden alıntı: ThE_MounT

BATARYAYI SOKMEDEN ÖNCE OLMUYORMUYDU SENDE?
    +
    DİYELİM OLDU..PC DONANİMİ BULDUĞUNDA SAĞ ALTTA ADFU FALAN YAZIYORMUYDU?TAM OLARAK NE YAZIYORDU?
    +
    AMV CONVERTER OLARAK HANGİ SÜRÜMÜ KULLANDIN?
    +
    BANA O İNGİLİZCE SİTEYİ YAZSANA?
    +
    SEN MAKİNEYİ BATARYA YOKKEN Mİ KISA DEVRE YAPTIRDIN?VEYA BATARYA YOKKEN PC YE Mİ BAĞLIYDI?

merhabalar. yardımcı olmaya çalışayım.

senin makine ile benimki çok farklı benim makinede içini açıp samsung çiplerine sürtünce yeni donanım buluyordu (bilgisayarım-sağtıkla-yönet-aygıt yöneticisi- evrensel seri yol denetleyicisi başlığı altında adfu device olarak görünüyordu. ) bir keresinde seninki gibi device not detected benzeri bir hata vermişti ben de söküp başka bir usb portuna bağlamıştım [aynı bilgisayarda hemen yanındaki başka bir usb portuna bağlamıştım] o zaman tanımıştı, bir de sen dene böyle.
    aygıt yöneticisinde adfu device olarak görünüyorsa firmware yüklenebilir haldedir bildiğim kadarıyla. eğer adfu device olarak görüyor ise update tool4.0ın çalışması lazım ve firmware yükleyebilmen lazım.
    adfu device olarak görüyor, update tool çalışıyor ama firmware yükleyemiyorsan az üstte verdiğim recovery firmwareyi yükle onun üstüne uyumlu firmware ararsın.

yukardaki mesajlarda pili sökmek gerekli yazıyor. benim makinemde pil falan yok ya da göremedim. senin makinede pil var ise sökmen gerekebilir makineleremiz farklı oldugu için emin değilim.

ben amvtool 4.0 kullanmıştım işe yaramıştı, 3.65hata vermişti.

bazı siteler:
    http://s1mp3.org/
    http://www.mympxplayer.org/
    http://www.alexejw.net/firmware/

arkadaşlar internet kafeden bağlanıyorum, her gün internete giremiyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbb -- 10 Ekim 2006; 13:46:35 >

• aştiden bende otobüse binecem sırada aldım. garantisi varmı yokmu diyede sormadık. bide sazan gibi atladık sony bukadar ucuza nerden alcaz diye 125 ytl verdik . arasıra açılıp kapanıyordu tekliyordu. geçenlerde tamamen kapandı bi daha açılmadı. aradım adamı garantisi yok dedi.sen gönder belki yaptırırız dedi gönderdik mp4 playerden de olduk herhalde 2 haftadır bişey yok.aldığım yeri bi tanış tarif etmişti ama yaptık bi yanlış bi daha tövbe
  • ARKADASLAR BENDE ATJ2085-I SAMSUNG628 K9F4G0840A CHİP İPOD 1GB NANO BULUNMAKTA VERSİYONU 3.5.37 AMA BİRDEN ÇOK 3.5.37 VAR. ATJ2085-I VE SAMSUNG 628 CHİPLİ ARATIYORUM VERSİYONUNU BULAMAYORUM.OLAN VARSA YARDIMCI OLABILIRSENIZ SEVINIRIM.

mansurdan@hotmail.com
  • Orbb senin makinada pil yok ise ne ile çalışıyo acaba senin mp4 player?
    bende pilin çıkarmadan kısa devre olmadı okuduğum sitede açıklamada pili çıkarın yazıyodu siteyi şimdi hatırlamıyorum..
    pili bağlantı yerlerinden çıkar iletken birşeyi chipin bacakları üzerinde gezdir sağ alt köşede yeni donanım bulundu yazısı çıkması lazım ordada ADFU yazıyo zaten...
    ama senin makina çalışıyo bilgisayarda çıkartılabilir disk olarak göüryor isen bu dediklerimi yapmana hiç gerek yok 4.0 programı ile yükleme yapabilirsin...

diğer arkadaşlara: gerekli adresler önceki mesajlarda var bakarsanız görebilrisniz...
  • su turkıyede herkez kendı bıldıgı işi yapsaydı bu ulke bu hale gelmezdı arkadaslar herkez kendı onundekı boku yesın yok fırmwareymıs yok gorunce dayanamzmıs herkez kendı ısını yapsın
  • quote:

Orbb senin makinada pil yok ise ne ile çalışıyo acaba senin mp4 player?
    bende pilin çıkarmadan kısa devre olmadı okuduğum sitede açıklamada pili çıkarın yazıyodu siteyi şimdi hatırlamıyorum..
    pili bağlantı yerlerinden çıkar iletken birşeyi chipin bacakları üzerinde gezdir sağ alt köşede yeni donanım bulundu yazısı çıkması lazım ordada ADFU yazıyo zaten...
    ama senin makina çalışıyo bilgisayarda çıkartılabilir disk olarak göüryor isen bu dediklerimi yapmana hiç gerek yok 4.0 programı ile yükleme yapabilirsin...

diğer arkadaşlara: gerekli adresler önceki mesajlarda var bakarsanız görebilrisniz...

bendeki tek sorun adfu yazmaması sadecve yeni donanim bulundu diyor ve altında usb device yazıyor...adfu falan yazmıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE_MounT

quote:

Orbb senin makinada pil yok ise ne ile çalışıyo acaba senin mp4 player?

bendeki tek sorun adfu yazmaması sadecve yeni donanim bulundu diyor ve altında usb device yazıyor...adfu falan yazmıyor..

ADFU YAZMASI ŞART DEĞİL. YANİ DONANIM YAZIYORSA ORJİNAL VERSİYONUNU YKLEYEBİLİRSİN. FAKAT YÜKLEYE YÜKLEYE ARTIK HİÇ GÖRMEYECEK DURUMA GELİRSE YANİ YENİ DONANIM OLARAK BULMAZSA BUSEFER İÇTEKİ ÇİPLERE MUDAHELE EDEREK ADFU OLARAK TANITMAN GEREKIYOR. ZATEN DAHA GORMUYOPR DURUMA GELIRSE ÇİPE DEĞDİRDİĞİN TORNAVİDA VS. İLE ANCAK ADFU OLARAK BULDURABİLİRSİN YENİ DONANIM OLARAK BULDURAMAZSIN. YENİ DONANIM OLARAK BULDURMAK İÇİN FİRMWAREYİ YÜKLEMEN GEREK....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.