Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni donanim olarak buluyor..ama amv converterin içindekifirmware upgrade programı device not decetted sorununu veriyor...bunu haledebilsem işim bitmiştir ...
  • slm arkadaşlar 1 aydır şunun arıyorum elinde olan varsa allahrıza için versin kafayi yiyecem
    modelin resmi
    http://urun.gittigidiyor.com/1GB-MP4-MP3-PLAYER-FM-PLAYER-VIDEO-GRNT-HEDIYE_W0QQidZZ2775309#aciklama

model:sony
    FLASH:AJT2085W
    SAMSUNG 628
    K9K8G08U0A
    PC8A

1 GB

3.5.37 VERSİYON

VARSA ELİNİZDE Bİ ZAHMET YARDIM EDİN
    MAİL:selim.akbuga@hotmail.com
    mail2:selim.akbuga@gmail.com
    lütfen yardımmmmmmm
  • senin istediğin versiyon 1. sayfadaki linkte var. ordan indirebilirsin...
  • yahu benim mailime şunu yollayın bunu yollayın diyeceğinizi bi buraları okusanız verilen adreslerden bi araştırma yapıp baksanız hepsi var neyse hadi kolay gelsin
  • Merhaba arkadaşlar. Piranha Navigator 1GB MP4 player sahibiyim sonunda.Aslında ben Mp4 playerimiwww.hepsiburada.com dan aldım.Şu anda bir sorun yok ama ileride bir sorun olurda müdahele etmem gerekirse ben bunun firmware ini nasıl anlıcam.Yani ben bu cihazın firmware sini nasıl bulacam.Setup ayarlarından şu var.ben internette nasıl arıcam yani numarası nedir.
    2006/05/22 9.0.43 2006/08/04a ACT2097_S75
    bu nedir
    yani ben internette ne olarak aratacam
    bunun hakkında yardım cı olursanız yada bana direk link verirseniz çok sevinirim.

birde bu uzantısı .bin olan dosyaların içerisini nasıl değiştirebilirim.Yani Menü şeklini felan.
    cello1907@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cello1907 -- 14 Ekim 2006; 0:03:07 >

• slm kardeşler uzun zamandır bakmıyoruum özürdilerim sorunların çoğunu çözmüşü benziyosunuz var mı yapabileceğim bi şey
  • hocam sen yardım cı olda nasıl olursan ol

hocalarım 115 ytl ye sahte sony mp4 lerden bende aldım 14/10/2006 2gblik

şimdi içine atıorum amw uzantılı fılmlerı bırkac dakıka guzel ızledıkten sonra bazen bu 10dk fılanda oluor sonra bırden format error dıe bır hata verıp cıkıor sorun nedır sızce yardımcı olurmsunz saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker19

slm kardeşler uzun zamandır bakmıyoruum özürdilerim sorunların çoğunu çözmüşü benziyosunuz var mı yapabileceğim bi şey

slm benim mp4 player sence neden adfu oplarak gorunmuyor pc de...?
    +
    yeni donanım bulundu olarak buluyor..bu halde firmware yuklenebilirmi?
  • arkadaşım 1 sayfada yok ya baktım varsa bana yollarmıısn pm
  • verdik işte resmini. rakam yok üzerinde. samsung ram için işe yarar. yazıya paralel olucak sıralama
  • arkadaşlar bende de war bu aletlerden yeni aldım ki bilmiyodum sahte olduğunu herkes gibi bendeki sonynin sahtesi olarak yapılmış alet gayet güzel çalışıyor aslında hiç versiyon yükseltmeye falan da kalkmadım hatta içine jackass 2 yi bile attım amv yapıp, bu aletle ilgili tek sorunum şarjının fazla dayanmaması bunula ilgili birşey yapabilirmiyim herhangibir önerisi olan warsa yardım edebilirse sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • slm milet ben size mp4 player de video izlemeniz için format cevirici programın linkii veriyom buysrun doya doya indirin....
    http://www.hemenpaylas.com/download/1579584/AMV_Convert_368.exe.html
  • kusura bakmayın link hata veriyor kopyala yapıstır yapın ....bu işe yarayacaktır....

linkburada

www.hemenpaylas.com/download/1579584/AMV_Convert_368.exe.html
  • http://www.elektromarket.magazasi.com/ adresinden sagda format donusturucunu tıklarsanınız ulasabilirsininiz
  • arkadaşlar mp4 ün mecvut firmware ini yedekledim ne olur ne olmaqz diye sonrdad ulan zaten yedekledik bir firmware update edeyim dedim etmez olaydım ya şimdi eski firm ware i geri yüklediğimde şöle bir mesaj çıkıyor
    VOİP İS LOCKED!
    need update it.
    nerden nasıl update edecem zten elimde mecvut firm ware var usb tanımıyor tanısa zaten update etmeyi deneyecem ama tanımıyor makina litfen yardım...
  • Selam ThE_MounT,
    sirrf senin sorununa cevap verebilmek adina foruma uye oldum tabiki forumdan aldigim bilgiler uzerrine yapman gerekeni elimden geldigince anlatmaya calisacagim.
    1-oncelikle senin yasadigin problemlerin aynisi bende mevcuttu bilgisayar mp4 u goruyor fakat hicbir belirti yoktu ne gordugune dair (ADFU server yapmak gerekiyormus)
    2-Bunu mp4 un icini acmadan soyle yapiyoruz (http://www.s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/Product_Toolsv2.8.7z) bu dosyayi indir
    3-dosya actiginda icinde DRIVER klasoru var
    4-mp4 u usb'e tak ve driver guncelleme yap,driver istediginde bu klasorun icinde bulunan ADFU driverini sec
    5-artik taktiginda adfu service olarak gorecektir bundan sonra firmware atabilirsin
    6-ekran mavi olabilir bu seni korkutmasin firmware attigin zaman duzelecektir
    7-ben bu dosyayi yukledim http://www.mympxplayer.org/full-version-3535-firmware-df225.html

umarim faydali olmusumdur...

• quote:

Orjinalden alıntı: balord

Selam ThE_MounT,
    sirrf senin sorununa cevap verebilmek adina foruma uye oldum tabiki forumdan aldigim bilgiler uzerrine yapman gerekeni elimden geldigince anlatmaya calisacagim.
    1-oncelikle senin yasadigin problemlerin aynisi bende mevcuttu bilgisayar mp4 u goruyor fakat hicbir belirti yoktu ne gordugune dair (ADFU server yapmak gerekiyormus)
    2-Bunu mp4 un icini acmadan soyle yapiyoruz (http://www.s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/Product_Toolsv2.8.7z) bu dosyayi indir
    3-dosya actiginda icinde DRIVER klasoru var
    4-mp4 u usb'e tak ve driver guncelleme yap,driver istediginde bu klasorun icinde bulunan ADFU driverini sec
    5-artik taktiginda adfu service olarak gorecektir bundan sonra firmware atabilirsin
    6-ekran mavi olabilir bu seni korkutmasin firmware attigin zaman duzelecektir
    7-ben bu dosyayi yukledim http://www.mympxplayer.org/full-version-3535-firmware-df225.html

umarim faydali olmusumdur...

BALORD SAĞOLDA..AMA VERDİĞİN LİKTE TEK BİR DOSYA VAR DRİVER DOSYASI FALAN YOK...TEK DOSYA..YANİ WİNRAR FALAN DA DEĞİL..PRODUCT TOOLSV2,8,7Z YAZIYOR..

bak benim mp4 playeri usb ye bağladığımda şu ekran çıkıyor...

sonrada bu...

ben burada evet yalnızca bu kes seceneğini işaretliyorum ve bana konumu soruyor...orada adfu driverini sececeğim demekki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_MounT -- 18 Ekim 2006; 10:11:08 >

• arkadaşlar 1 gb piranha matrix firm çöktü...

sürüm =
    pma300_006 2005-11-04 ve ryj-3.5.35 2005-12-16 orijinal versiyonu buydu..

windowsun flaşdisk olarak görmesini sağladım, bendeki cd de firm olmadıı için bi arkadaştan aynı mp3çaların(2gb olanı) 3.5.37 olan firm ini yükledim.

alet açıldı fakat sonra görüntü acaip.. ayna görüntüsü ve renkler bi garip.. şarkıları çalmaya çalışıyo fakat 20 sn kadar sonra resetliyo.

pma300_006 2005-11-04 ve ryj-3.5.35 2005-12-16 sürümlu firmware link yollayabilecek yardımcı olab,ilecek arkadaşlar? lütfen

yaf biras kurcaladım da.. şu kısadevre olayını yaptım tekrar.. cihaz usb device olarak bulunduktan sonra başka bi fw deniyorum ama, hala eski fw kalıyo ?? güncellemiyo yani.. yazmıyomu acaba çipe.. öffffffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops_ -- 19 Ekim 2006; 21:39:04 >

• The Mount,
    bu siteden drivere indirebilirsinhttp://www.mympxplayer.org/driver-adfuud-sys-files-df364.html
  • arkadaşlar benim işime care bulan yokmu ya benim aradıgım frimware

model:sony
    FLASH:AJT2085W
    SAMSUNG 628
    K9K8G08U0A
    PC8A

1 GB

3.5.37 VERSİYON
    kimsede yokmu arkadaş geberitin yazdıklarına bak demiş ama orada bu özelliklerde istedigim dosya link falan vermemis reset olayını anlatıyor lütfen yardım arkadaşlar bu arada herkezin kadir gecesini mübarek olsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.