Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda verilen amv converter 4.00'ı yüklemek için tıkla.Bu program ile amv converter ile birlikte bir iki program daha yüklenmiş olacak.Bu programlardan MP3 Player Disk Tool'u MP4 çalar bilgisayara takılıyken aç.Sonra format type bölümünden full'u seç ve format at mp3 lerini bir daha yüklediğinde sorun büyük bir ihtimalle ortadan kalkacaktır.
  • selam arkadaşlar bu forumda yeniyim. bende de bir sony mp4 player var. sizin söylediğiniz sony lerin özelliklerini söyleyebilir misiniz? geçen gün açma kapama düğmesi içine girdi ve çıkartamıyorum. makine açılmıyo. ankara da oturuyorum. bi sony yetkilisini aradım. biz mp4 çıkartmadık sahtedir dediler ve biz bunu yapamayız dediler. ne yapabilirim? lütfen yardım edin. ankara da bildiğiniz bir tamirci var mı?
  • mp4 çalarımla birlikte gelen programda zaten disk tool vardı. bu sorun zaten disk bölcem diye ortaya çıktı.bikaç kere formatladım ama işe yaramadı.

hafızayı geri getirmenin başka bi yolu var mı
  • ya allah askına biri yardım etsin

malı kısa devre edeyim derken galiba yandı

dumanlar falan cıktı simdi bilgisayardan elektrik alırken bile ekran acılmıyo

ya bunun kurataramayız demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

arkadaşlar 1 gb piranha matrix firm çöktü...

sürüm =
    pma300_006 2005-11-04 ve ryj-3.5.35 2005-12-16 orijinal versiyonu buydu..

windowsun flaşdisk olarak görmesini sağladım, bendeki cd de firm olmadıı için bi arkadaştan aynı mp3çaların(2gb olanı) 3.5.37 olan firm ini yükledim.

alet açıldı fakat sonra görüntü acaip.. ayna görüntüsü ve renkler bi garip.. şarkıları çalmaya çalışıyo fakat 20 sn kadar sonra resetliyo.

pma300_006 2005-11-04 ve ryj-3.5.35 2005-12-16 sürümlu firmware link yollayabilecek yardımcı olab,ilecek arkadaşlar? lütfen

yaf biras kurcaladım da.. şu kısadevre olayını yaptım tekrar.. cihaz usb device olarak bulunduktan sonra başka bi fw deniyorum ama, hala eski fw kalıyo ?? güncellemiyo yani.. yazmıyomu acaba çipe.. öffffffffffffff

Arkadaşım Bana Lazım oLan şey o senin arkadaşından aldıqın Piranha Matrix 2 GB nin orjinal Firmware'si bana onu gönderebiLirmisin bi yolla Lütfen rica ediyorum çok ihtiyacım var msn adresini veriyim eklersen makbule geçer ordan bana ulaştır lütfen msn : Fassn1@hotmail.com

• firozat kardeş

sende de aynı sorun vardı eğer halledebildiysen benimkini de yapalım

lütfen yardım... mp4 çalrımın hafızası 2gb tan 480 mb a düştü
  • bende epeydir giremiyodum cevap veremedim kusura bakmayın...
    Zeyfir o sorunu bende halledemedim olmuyor. Kısa devre yaptım yenden firmware yükledim yine olmadı... sanırım bu soruna çare yok gibi
  • Sahte 2 GB sony mp4 satın aldım. Program CD si ve kullanım kulavuzu var. Deneme müzikleri çalıp ve videoları gösteriyor. Fakat yeni dosya müzik ve video yükleyemedim. CD deki programı PC ye kurdum. Cihazı PC ye taktığımda disk formatlanmamış uyarısı alıyorum. Forumda format veya disk bölümlemede sorunla karşılaşıldığı yazıldığı için formatlamaya çekiniyorum. Ayrıca kullanım kulavuzunda formatlama veya bölümlemede bilgiler silinebilir önceden yedekleyin uyarısı yazılmış. Kullanım kulavuzunda epeyce bilgi olmasına rağmen bu konular anlatılmamış. Sadece bir bölümde cihazda güvenli şifreli bir bölüm oluşturulup kullanıcı adı ve şifre verilebileceği anlatılmış. Cıihazla ilgili aşağıdaki web sitesinde driver ve kullanım kulavuzu bilgilerine ulaşabilirsiniz. Henüz hiç bir şey yapmadım. Sadece radyosunu dinliyorum. Yardımınızı bekliyorum

http://freedata.com.cn/products_info.asp?code=A&id=57

• Arkadaşlar malesef bende aynı b**tan aldım :(

bende bi hata oluştu.mp3 , video ve ses kaydını açarken Disk Error diye bir hata veriyor.Hata vermeden önce abim içindeki herşeyi silmişti Bootex diye bir dosya vardı onu da sildi acaba ondan olabilirmi eğer sorun bootex ise onu nasıl içine atarım. u bide pc den mp4 bağlanmıyor açtığımda biçimlendirmek istiyormusunuz diyor .Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofergul

ya allah askına biri yardım etsin

malı kısa devre edeyim derken galiba yandı

dumanlar falan cıktı simdi bilgisayardan elektrik alırken bile ekran acılmıyo

ya bunun kurataramayız demi
    Sanırım mefta durumu war...
  • bilgisayardan format atmayı dene fakat bu işi önce mevcut bilgisayarında fat olarak biçimlendir cihazı kapat aç daha sonra başka bir bilgisayarda bu biçimlendirmeyi fat 32 yada ntfs olarak yap sorunun düzeleceğini saniyorum çünkü aynı bilgisayarda özellikle xp de bazen yemeyebiliyor format olayı...
  • http://urun.gittigidiyor.com/2GB-MP4-PLAYER-YENI-KALITELI-SIYAH-INCI-SERISI_W0QQidZZ2882049

benim elimdeki mp4 player resimdekinin sony yazanı

benim sorunum şudur arkadaşlar,
    mp3 yüklüyorum ama mesela 4-5 albüm atınca yüklediğim mp3ler format error verip reset taıyor bilgisayara takıp baktığımda mesela bi klasörün içindeki mp3ler isim değiştirmiş okunmayacak karakterler şeklinde gözüküyor ve bunları silemiyorumda silmeme izin vermiyor,anca format atınca kurtuluyorum,mp3leri wma yaptım gene olmadı isimlerini değiştirdim gene olmadı

nedir bu sorunun çözümü acaba fikirlerinizi bekliyorum

• bende de siyah inci var 2gb

benim mp4 çalara fazla video yüklediğimde sonraki yüklediklerimde format error yazısı çıkıyodu.
    formatlayıp diski bölmeye çalışırken hafızası 2 gb dan 480 mb a düştü

fazla kurcalamasan iyi olur derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydemir.65

bilgisayardan format atmayı dene fakat bu işi önce mevcut bilgisayarında fat olarak biçimlendir cihazı kapat aç daha sonra başka bir bilgisayarda bu biçimlendirmeyi fat 32 yada ntfs olarak yap sorunun düzeleceğini saniyorum çünkü aynı bilgisayarda özellikle xp de bazen yemeyebiliyor format olayı...

Abi biçimlendirmeyi 3 pc de denedim olmadı...U formatı anlamadım format= biçilendirme değilse nasıl yapacam ???
  • slm arkadaşlar benim ben bir tene versiyon buldum okadar aradıktanh sonra mp3 çalıyor ama ekran yok nasıl olaçak başka bir versiyon yükledim mide ekranda sadece bir çizgi belirip kayboluyor demekki ekran çalışıyor ama sınunu nasıl çözerim

model:sony
    FLASH:AJT2085W
    SAMSUNG 628
    K9K8G08U0A
    PC8A
  • s.a Arkadaşlar bende de bu ipotlardan var ve piyasa fiyatının üstünde bir fiyata aldım ıkıci gun dış kabının camı kırıldı.Ama sistem olrak mukemmel çalışıyor yedek parça bulamıyorum bu konuda yardım bekliyorum
  • Sistem olarak arızalı olupta dış kabı sağlam olan bir arkadaş varsa satın almayı düşünüyorum yada satmayı
  • ya arkadaşlar benim mp 4 playerim ekranı kırıldı nereden temin edebilirm
  • arkadaşlar ben de bu alet var ve ekranı kırıldı değişmsi lazım
    nasıl acaba bulabilirim bilen varmıı
  • sanırım aynı alet sayfa 4 de var
    lütfen yardımm
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.