Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadasım ekran derken kabının ekranımı yoksa aletin ekranı mı kırıldı?benımkınınde dış kabı kırıldı ama parça yok ortalıkta
  • benim ekran camı kırıldı ben kıırdımm ama dış camı doğu bank ta varr
    bulabilirsinn
  • sen ekran nereden bulabilirim biliyormusun arkadaşım
  • Sağolasın arkadaşım ama doğubank nerde kı ben amasyadyım nasıl ulaşabilirim.Yada sipariş falan verebılıyormuyum.Yinede sağolasın hepimiz bir hata edip aldık keske almaz olaydım ya çok pişman oldum yaa
  • senin amp4 player nasıl bi şey resmi varmı ne kadara aldın
  • msn ın var mı arkadaşım istersen orda görüşelim daha rahat olur benım 130 ytl resmı şu an yok ama koyabılırım ilgilenirsen tabı kı yardımcı olursan çok sevinirim
  • ya istanbulda arkadaşın varsa göndersinn sen resminii koyy ben sana söylerimm ama şimdi 1 gb mp4 playuer 75 falan olmuşş
  • tamam arkadaşım ben resmini koyayım

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
  • garantii vardırr
    söyleyeyimm
    istanbulda anıdık yok mu hiç
    varsa doğu bankta varrr alabilir
  • İstanbulda tanıdık yok ama bakacaz artık bir çağresine çok teşekkür ederim yardımın için senın ekran yok mu peki orda?
  • araştırıyorum benimkisi biraz şekil olarak farklı
  • Peki arkadaşım yardımın için çok teşekkür ederim sağolasın!İnşallah bulursun zaten bi kazık yedık bir de uzantısıyla uğraşıyoz iyi geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefa_89

quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

arkadaşlar 1 gb piranha matrix firm çöktü...

sürüm =
    pma300_006 2005-11-04 ve ryj-3.5.35 2005-12-16 orijinal versiyonu buydu..

windowsun flaşdisk olarak görmesini sağladım, bendeki cd de firm olmadıı için bi arkadaştan aynı mp3çaların(2gb olanı) 3.5.37 olan firm ini yükledim.

alet açıldı fakat sonra görüntü acaip.. ayna görüntüsü ve renkler bi garip.. şarkıları çalmaya çalışıyo fakat 20 sn kadar sonra resetliyo.

pma300_006 2005-11-04 ve ryj-3.5.35 2005-12-16 sürümlu firmware link yollayabilecek yardımcı olab,ilecek arkadaşlar? lütfen

yaf biras kurcaladım da.. şu kısadevre olayını yaptım tekrar.. cihaz usb device olarak bulunduktan sonra başka bi fw deniyorum ama, hala eski fw kalıyo ?? güncellemiyo yani.. yazmıyomu acaba çipe.. öffffffffffffff

Arkadaşım Bana Lazım oLan şey o senin arkadaşından aldıqın Piranha Matrix 2 GB nin orjinal Firmware'si bana onu gönderebiLirmisin bi yolla Lütfen rica ediyorum çok ihtiyacım var msn adresini veriyim eklersen makbule geçer ordan bana ulaştır lütfen msn : Fassn1@hotmail.com

yüklüyorum.. umarım işine yarar...

işte linkihttp://r-apidshare.com/files/1709145/matrix.bin
    rappitteki - yi kaldır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops_ -- 2 Kasım 2006; 20:16:39 >

• Arkadaşlar benım sahte sony mp4 un dış kabının camı kırıldı internetten temin edebileceğim bir yer var bılgısı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum resmı 6.sayfada mevcutt yardım lütfennn!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeguj -- 3 Kasım 2006; 19:55:45 >
  • arkadaşlar benım sony mp4 cuff yani nasıl soleyeyım su cd den banada lazım cunku versıyon yenıleyım derken gittiiiii (sahte sony)lutfen yardımmm yenıden nasıl format atabılırım yavf:((ya da bırı adres versın ekleyım onu yada benı ekleyın yollayım bu aletı yavf o kadar da para verdık:((:((:((sakaryada ogrencıyım umarım yardım edersaınız !!sedattanselam@hotmail.com
  • Samsung 610
    K9K8G08U0M
    PCB0

FXAA5720

cin mali bozuk ipodumun arkasini acinca bunlar yaziyor, buna uygun firmware bulamiyorum en az 70 tane denedim olmadi, nasil bulabilirim yardim edebilecek olan var mi yada elinde olan?
  • selam arkadaşlar askerde olan kardeşime mp4 çalar aldımm ben pek anlamam markası yazmıo ustunde versiyonu RYJ-3.5.35 2005/12/16 VE PMA 300/006 2005/11/04 yazıyor sorunum şuu mp4 çaları bilgisayara taktım ve şarkı yüklemek istedim aniden hata werdi anlamadım sonra çıkardım şarkı yuklemeden içinde eskı olan şarkılar wardı açmak ıstedım fakat açmadı menuden musıc bolumune gırdığimde girer gıbı yapıo ekran kapanım açılıyor ama gırmıyorr menuye tekrar geri dönüyor menude musıc bolumu harıç diğerlerini kullanaa biliyorumm nasıl olur bılmıyorum ama bırı bana çok acıl yardım etsınn kasımın 11nde yanına gideceğim trabzonda askerlık yaptığı için sık sık gıdemıyorum gıttiğmde ise bozuk bır mp4 çaları wermek istemıyorumm..arkadaşlar bilen warsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkurr ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvural -- 4 Kasım 2006; 8:23:17 >
  • iste benim olu cakma ipod un resmi

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
  • arkadaslar selam ben yenıyım bende bu aletın 2gb sı var ama bı turlu vıdeo oynatmıyo ama alet cok guzel benım sorunuma care bulursanız cevap atın ltfen
  • slm kardeş firmare iiçin bu siteye bi bakhttp://www.s1mp3.org
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.