Şimdi Ara

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
0
Favori
347.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bi de bu s1mp3 sitesinde 3 adımda anlattığına göre bütün hepsini sil demiş mp3 player tools.un 1.47 yükle demiş. benim ki 3.57 versiyon yine de sileyim mi? sanki rakama bakarsak benim ki daha yeniymiş gibi görünüyor??? sileyim mi? 1.47.yi yükleyeyim mi
  • kimse cevap yazmadı ama ben pili kesmekten ve kısa devre yapmaktan vazgeçtim çünkü 3.57 yüklüyken usb adfu device olarak tanıdı pc. ama yazılımı yükleyemedi. dolayısıyla onu kaldırdım şimdi 4.00 ı indirdim ama uzantısından dolayı sanırım benim pc açamıyor programı. biri lütfen bana gerekli dosyaları yollasın. 2 gündür uyumadım bunu yapacağım diye halen de uykum yok ama ölmemek için uyumaya çalışacağım sabah sizlerden birinin bana yardım etmiş olacağını umarak :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KülKedisi -- 16 Kasım 2006; 4:33:19 >
  • eğer dikkat ettiysen bu frimware atma programı lisanlı mp3/4 lerde tam işe yaramıyor yada bunun daha gelişmiş versiyonlarının bulmak gerekiyor o yüzden biraz etmen lazım ama piyasadaki sahte sonylerde çok güzel çalışıyor bu program...
  • dikkat etmek lazım kardeş. benden sölemsi bence öncelikle garantiliden şaşma. bu çinliler piyasayı kalitesiz ürünlerde dolduruyorlar
  • Frozat Alet reset felan olmucak böyle bir yöntem yok Çünki sen birdefa Flash a kayit girdin bilgisayar Bioıs uyla Flash arasinda Entegre Farkı var mantık ayni :) Sen mp4 ünü açmışsın buna sevindim arkasında AT ile baslayan bi kod olan chip var Cpu un bunun arkasındaki koda göre firmwire arat nedenmi Fw güncellemeyi denemeden önce yedek almadigin için ADFU olarak tanıtıcaksin aleti pc ye bunun için NAND chip in ayaklarısı şase yapman lasım Forumda nasıl yapıldıgı yasıor sakın kafana göre yapma Herhangibi bir sorunla karşılaşırsan buralardayim Kolay Gelsin
    Silverman(at)linuxmail(dot)org msn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermans1 -- 16 Kasım 2006; 12:11:35 >
  • benim farklı farklı 3 tane mp4 player im var biride senin kinin ayni arkadaşım nasıl kırmati becerdin ekranını sölede bende dikkat edeyim :) temin edemezsen sana ist de bi adres veririm ordan alirsin bunlar distiribitor firmanin yan sanayisi yani kaçakçı felandir :) Bu Aletler Çok ilginç Donanim hatasi %14 lerde Geri kalan hatayi firmwire Olusturuyor yani adi felan diyoruz ama saglam aletler Son kullanıcı kötü ve dikkatsiz kullanmadigi sürece bişiy olmaz kolay kolay olsada TAmiri çok basit aklimdaykende söliym ekran eline gecerse çok hassasdır çok kibar davran renk kaybı yasayabilirsin .. Arkadaşlar Kolaygelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KülKedisi

ya bi de bu s1mp3 sitesinde 3 adımda anlattığına göre bütün hepsini sil demiş mp3 player tools.un 1.47 yükle demiş. benim ki 3.57 versiyon yine de sileyim mi? sanki rakama bakarsak benim ki daha yeniymiş gibi görünüyor??? sileyim mi? 1.47.yi yükleyeyim mi

tamam sana yardım edelim mademki çok umutlusun Öncelikle MPX ini büyük bir özen ve dikkatle sök NAnd Chip i bulmussun ADFU olarak görmüş PC s1mp3 den update tools 4.00 ı indir pc ne kur kurulum bittikten sonra mpX ine şase yaptırarak aç ADFU olarak grsün pc daha sonra uptade tools un Program files içindeki klasörünün içine dal driver asli bi klasör görüceksin o klasörde ADFU driverleri var yükle Şase yi kes MPX i kapat şase yaparak aç MP3 player upgrade tool u aç COnnecting yasısından 5-6 sn sonra şaseyi kes Buldugun firmwire lwei dene korkma alet dirilebilir tekrar tekrar ole bilir hiç önemli degil Hiç yapamazsan Teknik servis öneririm :)

• quote:

Orjinalden alıntı: nsumer

Bende de Çin'den alınma olanı var bunun. Arkadaşım hediye getirmiş.
    Kaç GB diye sattılar bilmiyorum ama XP 1MB gösteriyor.

Bunlardan burada da satılıyor anladığım kadarıyla. Aşağıdakilerden birisi benim ki.

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd91346#
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=91891&productId=bd1025

Google amca herşeyi buluyor bi bunda çaresiz.
    Buna uygun olan firmware hangisidir? Elinde olan var mı? Belki bunlardan satın alanlara CD ile vermişlerdir.

Arkadaşım MPX PLayer inde SYS SEtup Bölümüne Gir SİStem ayarlarının oldugu yere çevrimci modu var orda ona gir Çoklu Sürücüyü sec Daha Sonra FAT Formatında Biçimlendir KOlay Gelsin

• Selam arkadaşlar.. Makineyi hemen hemen hallettim.... Fakat şimdiki sorunum 1GB olmasına rağmen 476 MB çalışması

* firmware: arkadaşta aynı makina var onu dump ettim benimkine attım düzelmedi..
    * Samsung 610
    K9K8G08U0M
    PCB0
    FXAA5720

* SC85051F
    ACT_V 3.5.35
    2006/04/25

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tetrapasha

Arkadaşlar sonunda mp4 uzmanı olup çıktınız. Bı taklitçi merdiven altı firmalar sizi yakında elektronik imalatçısı yapacaklar. Ben 1 seneden fazla oldu bidolu.com dan inf mp3 çalar almıştım, hala canavar gibi çalışyo. Bi tane de Piranha-Matrix aldım(1 GB, radyolu,resim ve video gösterimi, e-kitap...), o da çok güzel bir alet: yok yok cihazda. Ama ben olsam garantisiz ve ucuz taklit ürün almak yerine garantili ve orjinal ürünü biraz daha pahalıya satın almayı tercih ederdim. ondan sonra işte böyle can sıkıcı durumlar oluşabiliyo..

Adamim aldigin Pranha Matrix in içine baksana Sahte sony le ayni chip i tasıyor ilginç dimi :) Çunki Pranhada Madein China Ayni Firmanin üretimi kolay gelsin...
  • sayın *silvermans1* hocam bi nefes al çok yoruldun yaw maşallah süpersin...
  • arkadaşlar bi sorunum çıktı:
    2gb mp3 frimware yükledim cihaz bunu kabul etti ama kendikendine renk değiştirip dosyalara giriyor. bilgisayara bile bağlasam connect yazısı .ıkıyor ama renk ve dosya sıkıntım devam ediyor artı bilgisayar tanımıyor ne yapabilirm takıldım 1haftalık cihaz????
  • MERHABA SİLVER MANS BEN ALETİİ B SAĞLAM ELEKTRONİK DİYE BİR ELEKTRONİKCİYE VERDİM AMA YAKLAŞIK İKİ HAFTADIRR EKRANI GELMİYORR 1,8 İNÇ MİŞ EKRANN ZOR MUŞ YANİ GELMESİNİ BEKLİYORLAR SENİNN BİLDİĞİN YER NERESİİ SÖYLERMSİSİN

Sahte Sony Mp4 Player Sorunu

• sağolun yaa çok yardımcı olmuşsunuz yok mu bana firmware yollayacak kimse şu koca forumda. ya da yolunu yordamını öğreten. 4.03ü yükledim ama upgrede et deyince yer soruyor kalıyorum. biri bana yollayabilir mi lütfen??? mp4 playerim çalışmıyor acil!!!
  • tam olarak buna benziyorr varmıı ekranını temin edebileceğim bir yer

• quote:

Orjinalden alıntı: sazs84

tam olarak buna benziyorr varmıı ekranını temin edebileceğim bir yer

kardeş aldığın ürünün özellikleri ne?ne kadara nerden aldın?yardımcı olursan çok memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silvermans1

quote:

Orjinalden alıntı: KülKedisi

ya bi de bu s1mp3 sitesinde 3 adımda anlattığına göre bütün hepsini sil demiş mp3 player tools.un 1.47 yükle demiş. benim ki 3.57 versiyon yine de sileyim mi? sanki rakama bakarsak benim ki daha yeniymiş gibi görünüyor??? sileyim mi? 1.47.yi yükleyeyim mi

tamam sana yardım edelim mademki çok umutlusun Öncelikle MPX ini büyük bir özen ve dikkatle sök NAnd Chip i bulmussun ADFU olarak görmüş PC s1mp3 den update tools 4.00 ı indir pc ne kur kurulum bittikten sonra mpX ine şase yaptırarak aç ADFU olarak grsün pc daha sonra uptade tools un Program files içindeki klasörünün içine dal driver asli bi klasör görüceksin o klasörde ADFU driverleri var yükle Şase yi kes MPX i kapat şase yaparak aç MP3 player upgrade tool u aç COnnecting yasısından 5-6 sn sonra şaseyi kes Buldugun firmwire lwei dene korkma alet dirilebilir tekrar tekrar ole bilir hiç önemli degil Hiç yapamazsan Teknik servis öneririm :)

cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bir kaç firmware denedim ekranım mavi oldu. şimdi yeni firmware denemeden önce eski başarısız denemeyi geri almaka adına bişeyler yapmam gerekiyor mu; kısa devre gibi???
    BU arada şase yapmak ne demek? ve driveri yüklememe ne gerek var zaten adfu device yazıyor sağ alt köşede. yine de yükleyeyim eğer istiyorsan :(
    Ayrıca yurtdışında olduğum için vereceğin teknik servis adresi işime yaramayacak kargo parası tamir parası nerdeyse ürünün fiyatını bulur. zaten o yüzden kendim yapmaya çalışıyorum ya :(

• ipod.umu kendim söktüm, tek başıma kendim yaptım.. girmesinler havaya!!!

Özelden yazarak yardım istediğim ama cevap alamadığım, 2 gündür başlıkta basbas bağırmama rağmen yardım etmeyen siz abilere burdan teşekkürlerimi ve henüz muvaffak olamamış arkadaşlarıma edindiğim şu bilgi ve tecrübeleri sunarım.

1) s1mp3.org daki firmware list doğru olmayabiliyor çünkü onları oraya forum kullanıcıları ekliyor. Dallamanın teki 250mb.lık mp3 çaların firmwareını 1 gb.lık ürününki olarak kaydetmiş, her yere de link vermiş.bütün hevesimi kırdı :((

2) mp680-cl-v11 board id kodlu 1gb mp4 çaların versiyonu kesinlikle 3.2.16 değilmiş. firmware.ını şu linkten indirebilirsinizhttp://www.tielectronics.com/firmwares/MPR28.zip

donanımhaber.com'a s1mp3.org'a ve tielektronincs'e teşekkürlerimi sunarım, keşke daha önce keşfetseymişim bu siteyi bir modem kurmak yardım bulamadığım için 3 günümü almıştı :((

hoşçakalın :))

• Merhaba arkadaşlar ben de sony mp4 çalar aldım.Fkat içine attığım parçaların sesi baya kısık sesi nasıl yuksek biçimde ayarlayabiliriz atarken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hijcp

quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

FİRM OLAYINI HALLETTİM.. çipi bayya bi kurcaladım eski firmi silmek için.. hiç açılmaz hale gelinceye kadar kısa devre yaptım.. eski firmi sildi.. bu arada flaşdiskin içindeki herşey silindi, firmleri denedim tek tek... 3 tane 3.5.35 açtı makineyi.. ama 2 tanesinde ses vermedi bi tanesi nano olanın fw.. o açtı.. ii çalışıyo,tel book ve oyunlar eklendi., ama bi sorun var., şarkı geçişlerinde "çık" die ses çıkartıyo napalım artık..

edit: editledim de firmwareyi.. şimdilik güzel oldu.. firmi modlama olayını sevdim.. tema yapınca ii oldu...

selam Cyclops_ kardes bende de aynı durum oldu be ( piranha matrix 1GB) . firmware yedeklemek istedim ve sıcanzi..
    kapanıs o kapanıs... birdaha acılmadı. yedegi de alamadım.. birkactane deneye calıştım nafile olmadı
    sendekini gonderebilirmisin
    tesekkur ederim

mailledim firmi.. bak bi bakalım..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.