ya millet bende sahte sony mp4 var elimde dün harikaydı bugün sadece kum saati cıkıyor baska bi se yok usb baglıyorum yine bi se yok ne yapmam gerekiyor bi yardım edermisiniz HELP MEEE bide icerisinde onca dosyayı kurtarma sansım var mı sölermisiniz
büytün flashlar verdiğim adrestede var.. Benim yeni bi sorun daha çıktı arkadaşlar... bendeki 512lik aletlerden biri yükleme sırasında tıkandı ve dosyalarda okuma hatası veriyodu... bende format çektim makina oldumu 110 mbyte.. düzeltemedim gitti tekrar yazılım yükleyim diyorum ama ondan önce bildiğiniz bi program falan varmı format çekebileceğim? partition magic denedim ama oda çıkartılabilir diskleri görmüyo sanırm..
yahu bu aleti nasıl geri 512 yapcam bilen varmı resetleyim yeniden firmware yüklemek istemiyorum.. çünkü aynı firmwareyi bulamadım daha dandikimsi bişe bu bendeki firmware.
amv formatlı videolarımı, 78 x 78 boyutlarına dönüştürmem için bir program biliyorsanız bana link gönderirseniz sevinirim.
( sahte sony için )
biraz üst mesajarı falan okursan bulursun bi adres vermiştim orda var... ama benim soruna bi cvp yokmu yahuuu
valla firozat kardeş ben göremedim video boyutu ile ilgili. bi tane link vardı.www.mympxplayer.com şeklinde. bu site de kocaman bi OOPS yazısından başka bi şey yok. Galiba yenilenme sürecinde. Ama elinde amv formatlarının video boyutunu ayarlayan program varsa bi rapidleyiversen. Göndereceğin linkin hem bana hem de benim gibi madur durumda birçok garibanı sevindirecek.Büyük hayır yaparsın. Senin derdine de çare bulmak isterdim ama bu firmware midir nedir onunla ilgili herhangi bi fikrim yok. sakat bi işmiş galiba. en iyisi böyle idare etmek. benim makine çok şükür türkçe. Gayet de uygun fiyata aldım. Bir arızası filan yok. Tek derdim video boyutu
firozat kardeş saol. ben o amv converteri yüklemiştim zati. screen size ayarlarında 3 tane seçenek var. bana 78 x 78 lazımdı. neyse bu ayarlarla idare edecez. Bu arada sayende iyice kurcaladım. alakasız ama işime yarayan bi özellik buldum. saol
kardeşler forumu bayağı meşgul ediyorum ama. ben bu aleti iyice çözmem lazım. Firozat kardeş bu enerji tasarrufu sadece ana menüde işe yarıyor. ben müzik dinlediğimde belli bir süre sonra ekranın ışığı kapanıyor mu? kapanıyorsa ne ayarı yapacam.
slm millet kusura bakmayın biraz işim vardı ya bişey buldum bunları türkce yapabilion benimki ingilizceydi geçen gün biraz karıştırdım buldum türkce yaptım setup kısmında langue die bi şey var orda türkce var.bende var ama sizde var mı bilmem yinede bi bakın
bi de verdiğniz siteden PHPSESSID=65fd8b21aa90473c0959a5b8a2cd8dcc bu adresdeki 3,68 versiyonu indirirsen onun içinde cenverter programı var... ordada yazıyo zaten :(With AMV convert tool) programı indirdim ama yapamadım yapamadığım gibi de bilgisayara virüs attı (DİİKAT İNDİRİRKEN VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRİN )
hacker19 kardeş. bu amw converterin 4.00 versiyonu var. Ben şimdi onu yükledim. 3.68 de trojan vardı. Bu program sağlam. Ek özellikleri de çok. Sen onu bi ara. eğer bulamazsan son çare bana başvur. rapidleyeyim. ama aramadan hazıra konma Bu arada benim derdime çare var mı? Müzik dinlerken ekranın ışığı kapanmıyor mu? Ana menüde sorun yok. onda otomatik kapatıyo. müzik dinlerken nasıl oluyo bu iş?
ya kardeş dediğim gibi hem yapamadım hemde virüs attı 4.0 nerden buldun ???
Valla nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Bayağı bi araştırma yapmıştım. Seni görünce bu aleti ilk aldığım mazlum zamanlarımı hatırladım. İstersen msn ile gönderebilirim. Virüs bulundurmuyor. Yalnız 3.68 i yüklediysen onu normal yollardan silemiyosun. Programdaki trojan o yüzden tehlikeli. 3.68 i kaldıramazsan 4.00 ı yükleyemezsin. Yaparım diyorsan bana başvur.
hala benim sorunumu takan yok. Biri bana yardımcı olsun
o zaman kardeş msn den at bana onu ama riski varmı bide nasıl yapıcam
ican senin sorununu firozat bilir
Beyler bu aletin CD si falan bizdede yok..
elinde son sürüm Firmware i olan bir arkadaş upload etsede paylaşsa bizlen süper olur..
arkadaşlar bendede sony olanı vardı yanlış yazılım yükledim bi daha açılmadı. aldığım yere telefon ettim hemen gönder değiştiririz deddiler bende gönderdim bana yenisini gönderdiler ama başka bi model kawai diye bişi gönderdiler yine özellikleri aynı ama bazı yönleri daha iyi. eğer sizinde böyle bir sorunuzun varsa hemen aldığınız yere gönderin. çünki onlarda bu mp3lerin çok sağlam parçalar olmadığını biliyorlar ve hemen değiştiriyorlar.yeni gönderdiklerinden memnunum ama satmayı düşünüyorum isteyen varsa msnden görüşelim msn: snakebad@hotmail.com.